kelas7back Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 έχω δοκιμάσει πολλές λύσεις δε δούλεψε καμιά παρακαλώ οποίον γνωρίζει να βοηθήσει
soteras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το σφαλμα τι ακριβως αναφερει γινει λιγο πιο αναλυτικος
kelas7back Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 οτι δεν γινεται να γραψω στην μοναδα λογο προστασιας δικωματων http://www4.zippyshare.com/v/VbsDOKU9/file.html
Undertaker25 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δοκίμασες να το κάνεις φορμάτ? Μου έχει συμβεί το ίδιο πράγμα δυο φορές. Τη πρώτη φορά έφταιγε το φλασάκι. Είχε χαλάσει. Τη δεύτερη μου το μπλόκαρε το Comodo (antivirus + firewall). Αν ούτε το φορμάτ πιάνει, δες εδώ μια λύση που προτείνουν (την είχα δοκιμάσει και εγώ αλλά δεν δούλεψε γιατί το φλασάκι όπως είπα ήταν χαλασμένο) http://www.tomshardware.co.uk/forum/276599-32-remove-write-protection-generic-disk-drive
kelas7back Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 format ειναι το πρωτο που κανα αλλα δε εχω δοκιμασει και το δισκ παρτ αλλα δε ... γνωριζεις καποια αλλη λυση ? το 15 το πήρα λες να το καλύψουν αυτό με εγγύηση έχει 5 χρονιά νομίζω
Undertaker25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν έχεις κάποιο antivirus δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και ξαναδοκίμασε. Υπάρχει 0,0001% πιθανότητα να σου κλειδώνει για κάποιο λόγο το φλασάκι (μου συνέβη). Αν δεν έχει αποτέλεσμα καμία λύση, τότε τα έχει φτύσει το φλασάκι σου. Αν είναι στην εγγύηση θα σου το αλλάξουν. Απο που το πήρες και ποιο μοντέλο είναι?
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ποιο στικάκι είναι; Μήπως είναι κάποιο με διακόπτη προστασίας;
kelas7back Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 http://www.skroutz.gr/s/5122956/Kingston-microDuo-3-0-64GB.html αυτό εδώ είναι απο γνωστό κατάστημα αγορασμένο απενεργοποίησα την προστασία σε πραγματικό χρόνο από το αντιβιρους άλλα τίποτα
Undertaker25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Απ' οτι βλέπω έχει 5 χρόνια εγγύηση. Αν είσαι εντός, το πας πίσω και καθαρίζεις. Τζάμπα παιδεύεσαι.
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Κάνε δεξί κλικ στο usb και πήγαινε->Ιδιότητες->Υλικό->Επέλεξε το usb->Ιδιότητες->Αλλαγή ρυθμίσεων->Πολιτικές και άλλαξε τη λειτουργία του. Πάτα σε όλα ΟΚ, αποσύνδεσε το και ξανασύνδεσε το. Δες μήπως σου στρώσει έτσι. Εναλλακτικά δώσε για εκτέλεση (WINDOWS+R) regedit και πήγαινε στο παρακάτω κλειδί: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\ και δες αν υπάρχει φάκελος StorageDevicePolicies. Αν υπάρχει μπες και δες μήπως έχει επιλογή WriteProtect και έχει την τιμή 1. Αν το έχει έτσι κάντο 0 και κάνε επανεκκίνηση.
kelas7back Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 τα ιδια δε δουλεψαι ουτε αυτη η μεθοδος
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Φαντάζομαι ότι το έχεις δοκιμάσεις και σε άλλο υπολογιστή και πάλι τα ίδια. Οπότε το μόνο που μένει είναι η εκμετάλλευση της εγγύησης όπως είπε και πριν ο Undertaker.
Alexlooker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 έχω δοκιμάσει πολλές λύσεις δε δούλεψε καμιά παρακαλώ οποίον γνωρίζει να βοηθήσει σβησε ΟΛΑ τα partitions-ξαναφτιαχνεις ενα και format μετα τα windows δεν σε αφήνουν να το κανεις, χρειαζεσαι καποιο software.
notisa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Τα εχω κανει ολα αλλα δεν εγινε τιποτα.Μαλλον θελει πεταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα