Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασες να το κάνεις φορμάτ?

Μου έχει συμβεί το ίδιο πράγμα δυο φορές. Τη πρώτη φορά έφταιγε το φλασάκι. Είχε χαλάσει. Τη δεύτερη μου το μπλόκαρε το Comodo (antivirus + firewall). 

Αν ούτε το φορμάτ πιάνει, δες εδώ μια λύση που προτείνουν (την είχα δοκιμάσει και εγώ αλλά δεν δούλεψε γιατί το φλασάκι όπως είπα ήταν χαλασμένο)

http://www.tomshardware.co.uk/forum/276599-32-remove-write-protection-generic-disk-drive

Δημοσ.

format  ειναι το πρωτο  που κανα  αλλα  δε    εχω  δοκιμασει  και  το  δισκ παρτ  αλλα  δε  ...  γνωριζεις  καποια αλλη  λυση ?

το  15  το πήρα  λες  να το καλύψουν  αυτό   με εγγύηση  έχει  5 χρονιά  νομίζω 

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιο antivirus δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και ξαναδοκίμασε. Υπάρχει 0,0001% πιθανότητα να σου κλειδώνει για κάποιο λόγο το φλασάκι (μου συνέβη). 

Αν δεν έχει αποτέλεσμα καμία λύση, τότε τα έχει φτύσει το φλασάκι σου. Αν είναι στην εγγύηση θα σου το αλλάξουν. Απο που το πήρες και ποιο μοντέλο είναι?

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο usb και πήγαινε->Ιδιότητες->Υλικό->Επέλεξε το usb->Ιδιότητες->Αλλαγή ρυθμίσεων->Πολιτικές και άλλαξε τη λειτουργία του. Πάτα σε όλα ΟΚ, αποσύνδεσε το και ξανασύνδεσε το. Δες μήπως σου στρώσει έτσι.

Εναλλακτικά δώσε για εκτέλεση (WINDOWS+R) regedit και πήγαινε στο παρακάτω κλειδί:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\

και δες αν υπάρχει φάκελος StorageDevicePolicies. Αν υπάρχει μπες και δες μήπως έχει επιλογή WriteProtect και έχει την τιμή 1. Αν το έχει έτσι κάντο 0 και κάνε επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι το έχεις δοκιμάσεις και σε άλλο υπολογιστή και πάλι τα ίδια.

Οπότε το μόνο που μένει είναι η εκμετάλλευση της εγγύησης όπως είπε και πριν ο Undertaker.

Δημοσ.

έχω  δοκιμάσει  πολλές  λύσεις  δε δούλεψε  καμιά  παρακαλώ  οποίον  γνωρίζει να  βοηθήσει  

σβησε ΟΛΑ τα partitions-ξαναφτιαχνεις ενα και format μετα

τα windows δεν σε αφήνουν να το κανεις, χρειαζεσαι καποιο software.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...