Προς το περιεχόμενο

Αγορα Windows 7

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.
Θα ηθελα να αγορασω τα windows 7 αλλα διαβαζω σε διαφορα site για DSP OEM και αλλες τετοιες εκδοσεις. Ειλικρινα δεν βγαζω ακρη με αυτα και ουτε με την διαφορα των τιμων. Θα ηθελα να μου εξηγησετε την διαφορα και πιο συμφερει για να τρεχω νορμαλ τα windows χωρις να εχω κανενα προβλημα με ενεργοποιησεις και αλλα τετοια θεματα. Εξηγηστε μου σας παρακαλω ποια η διαφορα στις φωτο με τις τιμες και ποια πρεπει να αγορασω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

post-456088-0-74738300-1503673826_thumb.png

post-456088-0-39390600-1503673831_thumb.png

Δημοσ.

Εγώ στην θέση θα αγόραζα με 7 ευρώ απο κάποιον στις αγγελίες..

ή απο ebay πχ εδώ τα ultimate  https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR12.TRC2.A0.H0.Xwindows+7+ultimate.TRS0&_nkw=windows+7+ultimate&_sacat=0

Και η γλώσσα δεν παίζει ρόλο την αλλάζεις όποτε θες χωρίς επιπλέον έξοδα.

Δημοσ.

Εγώ στην θέση θα αγόραζα με 7 ευρώ απο κάποιον στις αγγελίες..

ή απο ebay πχ εδώ τα ultimate  https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR12.TRC2.A0.H0.Xwindows+7+ultimate.TRS0&_nkw=windows+7+ultimate&_sacat=0

Και η γλώσσα δεν παίζει ρόλο την αλλάζεις όποτε θες χωρίς επιπλέον έξοδα.

δηλαδη αυτα ειναι νομιμα ρε συ?

post-456088-0-19539400-1503688741_thumb.png

Δημοσ.

ναι

κοιτα σχεδον ολοι εχουμε πειρατικα κι εγω το ιδιο με κλειδι ενεργοποιησης αλλα τωρα με βγαζει μνμ οτι δεν ειναι τα γνησια αρα νομιζω οτι αυτα με τα 85 ειναι το ιδιο σωστα? απλα τα πληρωνω σαν το κοροιδο η κανω λαθος?

Δημοσ.

Απο MSDN/Technet είναι ή απο παλιά PC ειναι δηλαδή γνήσια τα κλειδιά απλά μπορεί να είσαι γκαντέμης και να φας κάνα κλείδωμα μετα απο κάνα 6μηνο (όχι επειδή θα σε ανακαλύψουν αλλά πχ αν είναι απο MSDN/Technet αυτός που στο έδωσε μπορεί να ήταν τοσο έξυπνος και με το ίδιο MSDN/Technet account να κατέβασε 1000 ίδια γνήσια κλειδιά και ξαφνικά να φαίνεται ότι παντού στον κόσμο το δικο του account τα έχει όλα ενεργοποιημένα και τα κλειδώσουνε μαζι με αυτά και το δικό σου... αλλα οκ θα χάσεις 1,5$ ΑΝ συμβεί αυτό... σκέψου πόσα λεφτά θα δώσεις αν πάρεις απο μαγαζί με 100 ευρώ.. )

κατα τα άλλα (για όσο θα δουλεύει που μάλλον θαναι για πάντα και γκαντέμης να είσαι όπως είπα πάνω κάτω απο 6 μήνες δεν το κόβω να μην δουλέψουν) θα έχεις 100% γνήσια windows θα περνάνε τον έλεγχο γνησιότητας της microsoft δεν χρειάζονται crack κτλ για να τα καταχωρίσεις κτλ

και νομικά απο την δική σου πλευρά είσαι καλυμμένος αγόρασες ένα γνήσιο κλειδί απο κάποιον πωλητή στον internet δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις αν καταβάλει ΦΠΑ αυτός ή αν κάνει παρεμπόριο ή και εγώ δεν ξέρω τι (άρα δεν προκειται να μπλεχτείς κάπως)

Δημοσ.

Απο MSDN/Technet είναι ή απο παλιά PC ειναι δηλαδή γνήσια τα κλειδιά απλά μπορεί να είσαι γκαντέμης και να φας κάνα κλείδωμα μετα απο κάνα 6μηνο (όχι επειδή θα σε ανακαλύψουν αλλά πχ αν είναι απο MSDN/Technet αυτός που στο έδωσε μπορεί να ήταν τοσο έξυπνος και με το ίδιο MSDN/Technet account να κατέβασε 1000 ίδια γνήσια κλειδιά και ξαφνικά να φαίνεται ότι παντού στον κόσμο το δικο του account τα έχει όλα ενεργοποιημένα και τα κλειδώσουνε μαζι με αυτά και το δικό σου... αλλα οκ θα χάσεις 1,5$ ΑΝ συμβεί αυτό... σκέψου πόσα λεφτά θα δώσεις αν πάρεις απο μαγαζί με 100 ευρώ.. )

κατα τα άλλα (για όσο θα δουλεύει που μάλλον θαναι για πάντα και γκαντέμης να είσαι όπως είπα πάνω κάτω απο 6 μήνες δεν το κόβω να μην δουλέψουν) θα έχεις 100% γνήσια windows θα περνάνε τον έλεγχο γνησιότητας της microsoft δεν χρειάζονται crack κτλ για να τα καταχωρίσεις κτλ

και νομικά απο την δική σου πλευρά είσαι καλυμμένος αγόρασες ένα γνήσιο κλειδί απο κάποιον πωλητή στον internet δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις αν καταβάλει ΦΠΑ αυτός ή αν κάνει παρεμπόριο ή και εγώ δεν ξέρω τι (άρα δεν προκειται να μπλεχτείς κάπως)

οκ ωραιος καταλαβα. Απλα στα δικα μου μου τι σπαει που μου βγαζει αυτο το παραθυρο οτι δεν ειναι γνησια. Κατα τα αλλα ενημερωσεις κατεβαζω κανονικα ολα κομπλε. Ξερεις μηπως πως κλεινει η κατι τετοιο?

Δημοσ.

οκ ωραιος καταλαβα. Απλα στα δικα μου μου τι σπαει που μου βγαζει αυτο το παραθυρο οτι δεν ειναι γνησια. Κατα τα αλλα ενημερωσεις κατεβαζω κανονικα ολα κομπλε. Ξερεις μηπως πως κλεινει η κατι τετοιο?

είτε αγοράζοντας ένα γνήσιο CD key (σαν αυτά στο ebay) είτε κατεβάζοντας ένα crack που όμως οι κανόνες του φόρουμ δεν επιτρέπουν να συζητηθεί... με ένα google πάντως θα βγάλεις άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...