arcadian61 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παντα έχω αυτή την απορία και απάντηση δεν βρίσκω. Για μένα που είμαι φανατικός ραδιοφωνατζής, είναι σημαντικό χαρακτηριστικό. Για τους περισσότερους ισως όχι. Μου αρέσει π.χ το S8 plus, αλλά ράδιο γιοκ. Υπάρχει κάποια εξήγηση;;;
kargo130 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μαλλον πιστευουν οτι ο κοσμος πλεον χρησιμοποιει το διαδικτυο για το ραδιοφωνο. Παντως δεν ειναι θεμα επεξεργαστη , ακομα και ο snap 835 το ενσωματωνει, ενω πχ το S8 δεν σου δινει αυτη την δυνατοτητα. Edit: O Exynos 8895 δεν εχει αυτη την δυνατοτητα οποτε μαλλον για αυτο δεν το εχει το S8
arcadian61 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Βλέπω και το επερχόμενο LG V30 με snapdragon 835 και δεν το έχει στα χαρακτηριστικά του. Θα μου πει κάποιος ότι υπάρχει π.χ το tunein in, αλλά αυτό χρειάζεται να έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο.
jeep13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Για λιστα με αυτα που εχουν ραδιο, αν δε εχεις βρει, δες εδω. http://www.gsmarena.com/results.php3?chkFMradio=selected
Damachi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 απλο ειναι . το Fm radio ειναι τσαμπα ενω τα $$$ ειναι σε apps και συνδρομες online στυλ spotify etc 6
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 απλο ειναι . το Fm radio ειναι τσαμπα ενω τα $$$ ειναι σε apps και συνδρομες online στυλ spotify etc Συν οτι σε αναγκάζουν να πας σε πακέτα data για να κανουν και το χατήρι των παρόχων 2
arcadian61 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Έχω διαπιστώσει ότι όταν ακούς μέσω WiFi ιντερνετικό ραδιόφωνο, καταναλώνεις περίπου 50MB/ωρα.... . Εκείνο που δεν ξέρω είναι πόση μπαταρία σου τρώει σε σχέση με το κλασσικό ραδιόφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα