Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι πολύ περίεργα...

Η γραμμή μου είναι σταθερή, αλλά τα στατιστικά μου πολύ περίεργα. Δείτε:

Upstream Downstream

Current Rate(kbps) 1020 14072

Max Rate(kbps) 1020 10808

SNR Margin(dB) 5.2 0.2

Line Attenuation(dB) 14.4 23.5

Errors(pkts) 29 1273346

Είναι δυνατόν να έχω 1273346 packet loss???

Το ρούτερ μου είναι το TP-LINK Archer VR600 και είμαι σε forthnet.

Υ.Γ Πριν 2 μήνες ο ΟΤΕ έσκαψε μπροστά από το σπίτι μια τρύπα (που δεν έχει κλείσει μέχρι και σήμερα) και έχει κρεμάσει το καλώδιο του ίντερνετ από σπίτι σε σπίτι... Λογικά αυτό φταίει;;;;

post-121832-0-53328400-1503672964_thumb.jpg

Επεξ/σία από Avatar_GR
Δημοσ.

Το να εχεις packet drops ειναι φυσιολογικο εως καποιο βαθμο αν δε σου δημιουργει καποιο προβλημα. Και υπο τελειες συνθηκες παλι εχεις packet drops αν το firmware ρουτερ σου ειναι ρυθμισμενο στο default-queue. 

Αυτος πρωτιστως ειναι και ο κυριος λογος των packet drops. μετα ερχοντε τα καλωδια και η εγκατασταση σου γενικως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τα errors ήταν λόγο του ότι έκαναν έργα με τα καλώδια του ίντερνετ έξω από το σπίτι μου και δεν είχα κάνει reset το router. Τώρα έχει στρώσει και είναι μια χαρά η σύνδεση μου και με λίγα (Λογικά) errors

Δημοσ.

Ποιο ειναι το λογικο για τα λιγα? Αν ξεκινησεις να κατεβαζεις τορρεντς θα σου αυξηθουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιο ειναι το λογικο για τα λιγα? Αν ξεκινησεις να κατεβαζεις τορρεντς θα σου αυξηθουν.

εξαρτατε απο διαφορα.πχ σε γραμμη που ειχε προβληματα( ο ενας κλωνος 1Km και ο αλλος πανω απο 1,5) συγχρονιζα πιο χαμηλα και τα fec errors ακομα και χωρις download ανεβαιναν κατα χιλιαδες.αλλο να βλεπεις 4000 errors και αλλο να βλεπεις τα errors να ανεβαινουν κατα χιλιαδες.και μετα ειναι και αλλα θεματα.να βλεπεις αποσυνδεσεις.να μην βλεπεις max ταχυτητες και διαφορα αλλα.το ποτε παυει να ειναι σωστη γραμμη και ειναι προβλημα ναι δεν μπορεις να το πεις με νουμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...