Avatar_GR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι πολύ περίεργα... Η γραμμή μου είναι σταθερή, αλλά τα στατιστικά μου πολύ περίεργα. Δείτε: Upstream Downstream Current Rate(kbps) 1020 14072 Max Rate(kbps) 1020 10808 SNR Margin(dB) 5.2 0.2 Line Attenuation(dB) 14.4 23.5 Errors(pkts) 29 1273346 Είναι δυνατόν να έχω 1273346 packet loss??? Το ρούτερ μου είναι το TP-LINK Archer VR600 και είμαι σε forthnet. Υ.Γ Πριν 2 μήνες ο ΟΤΕ έσκαψε μπροστά από το σπίτι μια τρύπα (που δεν έχει κλείσει μέχρι και σήμερα) και έχει κρεμάσει το καλώδιο του ίντερνετ από σπίτι σε σπίτι... Λογικά αυτό φταίει;;;; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2017 από Avatar_GR
rfc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το να εχεις packet drops ειναι φυσιολογικο εως καποιο βαθμο αν δε σου δημιουργει καποιο προβλημα. Και υπο τελειες συνθηκες παλι εχεις packet drops αν το firmware ρουτερ σου ειναι ρυθμισμενο στο default-queue. Αυτος πρωτιστως ειναι και ο κυριος λογος των packet drops. μετα ερχοντε τα καλωδια και η εγκατασταση σου γενικως.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 αν εχεις margin 0.2 Που βλεπω που δεν ξερω αν το κατεβασες εσυ τοσο πολυ λογικο να εχεις τοσα errors.
Avatar_GR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά τα errors ήταν λόγο του ότι έκαναν έργα με τα καλώδια του ίντερνετ έξω από το σπίτι μου και δεν είχα κάνει reset το router. Τώρα έχει στρώσει και είναι μια χαρά η σύνδεση μου και με λίγα (Λογικά) errors
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω και εγω errorsτα οποια ειναι λιγα.ποσο attenuation εχεις και παιζεις 4.5 mbit?
rfc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο ειναι το λογικο για τα λιγα? Αν ξεκινησεις να κατεβαζεις τορρεντς θα σου αυξηθουν.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ποιο ειναι το λογικο για τα λιγα? Αν ξεκινησεις να κατεβαζεις τορρεντς θα σου αυξηθουν. εξαρτατε απο διαφορα.πχ σε γραμμη που ειχε προβληματα( ο ενας κλωνος 1Km και ο αλλος πανω απο 1,5) συγχρονιζα πιο χαμηλα και τα fec errors ακομα και χωρις download ανεβαιναν κατα χιλιαδες.αλλο να βλεπεις 4000 errors και αλλο να βλεπεις τα errors να ανεβαινουν κατα χιλιαδες.και μετα ειναι και αλλα θεματα.να βλεπεις αποσυνδεσεις.να μην βλεπεις max ταχυτητες και διαφορα αλλα.το ποτε παυει να ειναι σωστη γραμμη και ειναι προβλημα ναι δεν μπορεις να το πεις με νουμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα