Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, insomniacs...

Μου εγινε προσφορα για εκθεσιακη Samsung UE49KS7000 με επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια, στα 1000 ευρω.

Ειναι καλη η προσφορα αυτη ; Οι KS7000 / KS8000 ειναι ανευρετες, και απ' οτι καταλαβα οι περσυνες KS (με quantum dots) εγιναν φετεινες QLED (στις ιδιες τιμες με OLED!).

Εψαχνα για 55 ιντσες αλλα οι τιμες για καλη TV (στο επιπεδο μιας KS) ειναι πανω απο 1.500 ευρω. Επισης με προβληματιζει το εκθεσιακο αλλα η επεκταμενη εγγυηση νομιζω με καλυπτει.

Ρωταω λοιπον, ειναι καλη ευκαιρια ; Και θυσιαζω πολλα που παιρνω 49 ιντσες αντι για 55 ιντσες ;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας,

jerasim

Δημοσ.

Μια εκθεσιακή ενός έτους μπορεί να έχει δουλέψει και ως 6 ημέρες x 11 ωρες x 52 εβδομάδες = 3.432 ώρες / έτος.

Έπειτα κάποιοι λένε ότι η φωτεινότητα των LED με την πάροδο του χρόνου πέφτει (οι πιο ειδικοί ας διαφωτίσουν ή ας διορθώσουν).

Φαντάζεσαι να έχει πτώση απόδοσης και να σου λένε ότι είναι η τεχνολογία των Panel έτσι και την πτώση απόδοσης δεν την καλύπτει η 5ετής εγγύηση ;

Φίλε μου ως πρώην πωλητής σε αλυσίδα, σου λέω μην εμπιστεύεσαι εκθεσιακά παρά μόνο αν ήταν μόνο για επίδειξη ως εκτός λειτουργίας (και εκεί πάλι....). Πάρε καινούριο εκτός και αν όπως είπε ο φίλος πιο πάνω η μείωση είναι πάρα πολύ καλή  σε σχέση με την αγορά του καινούριου αντίστοιχου..

• Like 2
Δημοσ.

Η σειρα MU7000 ΣΤΑ 1250€ η 55' καινουργια δεν αξιζει? Ειναι τοσο κατωτερη απο την προηγουμενη σειρα KS?

Γιατι και εγω ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης

Δημοσ.

Η σειρα MU7000 ΣΤΑ 1250€ η 55' καινουργια δεν αξιζει? Ειναι τοσο κατωτερη απο την προηγουμενη σειρα KS?

Γιατι και εγω ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης

δες συγκριτικο στο rtings

Δημοσ.

Όσον αφορά την προτίμηση για KS7000 αντί για MU7000, η Samsung θεωρεί τις KS Premium UHD ενώ η MU είναι απλή UHD. Η διαφορά είναι στην πιστοποίηση HDR1000 που απαιτεί μεγάλη φωτεινότητα και μεγάλο κοντράστ για να απεικονίζει πιστά το HDR περιεχόμενο.

Επιπλέον οι KS έχουν το Quantum Dot Display που φέτος φοράνε οι QE της Samsung. Και νομίζω ότι το panel τους είναι VA αντί για IPS (μεγαλύτερο κοντράστ, μικρότερη γωνία θέασης).

Πάντως η KS7000 αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στο φόρουμ, έχει γίνει όμως δυσεύρετη. 

Παρουσίαση KS7000:

http://www.samsung.com/gr/tvs/suhd-ks7000/UE55KS7000SXXH/

Παρουσίαση MU7000:

http://www.samsung.com/gr/tvs/uhd-ju7000/UE55JU7000LXXH/

Τα λέμε,

jerasim

Δημοσ.

Για να μπλέξω περισσότερο το θέμα σε άλλο μαγαζί είδα εκθεσειακή Samsung UE55KS7500 (κουρμπάτη 7000) στα 1.300 ευρώ (ακατέβατα!).

Και μια απορία για τις εκθεσειακές, ξέρω ότι OLED όπως και Plasma οθόνες φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, το ίδιο ισχύει και για τις απλές LED ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,

jerasim

Δημοσ.

διαβασε εδω  http://avclub.gr/forum/showthread.php/153672-Samsung-UE-KS7000-Reviews-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1

και βρες και οποιο αλλο μοντελο σε ενδιαφερει για να δεις εντυπωσεις απο κατοχους και οχι απο διαφορα review....... καλα μεν τα review, αλλα οι αποψεις των κατοχων -θεωρω- καλυτερες .... 

παντως κι εγω δυσκολα θα ψηνομουνα (και δεν ψηθηκα πριν 2 βδομαδες)  να παρω εκθεσιακη σε κανονικη τιμη......!!  καθως απο οτι ειδα στο ιστορικο του σκρουτζ, εχει παιξει και στα €950...!  ακομα και με την 5ετη εγγυηση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...