Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλω μη προσπαθειτε να βαλετε html η να κανετε sql injection. Τα εχω προβλεψει.

Θελω να γραφει μονο απόψεις και θέματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Εφόσον χρησιμοποιείες bootstrap, μπορείς να πατήσεις πάνω του και να βελτιώσεις το layout. 

• Επίσης στις σελίδα με τις φορμες εγγραφή και σύνδεση, βλέπω χρησιμοποείες tables για στοίχιση.  Παλιά χρησιμοποιούσαμε αυτό το τρόπο για στοίχιση. Αφού χρησιμοποιείς bootstrap, μπορείς να χρησιμοποιείες divs με form-group classes.

• Μπορεί να έχεις προστασία απο injections δε βλέπω όμως προστασία απο csrf και xsrf 

Γενικά χρειάζεται δουλειά, ειδικά στο design....

Φιλικά, πάντα.

Επεξ/σία από egoeimai1
Δημοσ.

Ναι το layout θέλει δουλειά , θα αλλάξω τα table στις φόρμες όπως είπες.

Τα  csrf και xsrf δεν ξέρω τι είναι. Από τα λίγα που διάβασα νομίζω δεν έχω θέμα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η εμφάνιση είναι απαράδεκτη από την ώρα που παίζεις με bootstrap.

Υγ από κινητό μπήκα, ελπίζω να μην είναι τόσο χάλια και σε ντεσκ

Δημοσ.

Μου θύμισε σελίδα από geocities και tripod 20 χρόνια πριν. Δεν στο λέω για κακό, αλλά στο δίλεπτο στη σελίδα, πονεσαν τα μάτια μου.

Υπάρχει λόγος που το Web design έχει πάει προς τη μινιμαλ κατεύθυνση, και ο βασικότερος είναι η εμπειρία χρήσης. Η χρωματική σου παλέτα και γραμματοσειρά δεν βοηθούν καθόλου.

• Like 2
Δημοσ.

Σε iphone εμφανιζεται ενα λογοτυπο ξαφνικα και μετα απο λιγο εξαφανιζεται.

Αυτο «Δεν ζητάμε χρήματα και δεν θα ζητήσουμε.» δεν χρειαζεται να το βαλεις

Οι οροι χρησης ή ειναι ιδιοι με το «τι ειναι το κοινωνικο» ή δεν πατιεται το λινκ, δεν μπορω να καταλαβω απο το κινητο.

Απο τη στιγμη που εγγραφονται μελη πρεπει να βαλεις πολιτικη απορρητου/προστασιας.

Δημοσ.

Thanks guys !

Έχω δωσει πολυ βαρος στο back end το ui ειναι οπως ειναι για θεματα λειτοργικότητας.

Αυτο που θα κανω ειναι να χρησιμοποιησω μια παλετα για τα χρωματα και μια ομορφοτερη γραμματοσειρσ.

Το logo περναει και εξαφανιζετε :)

Κολυωμε στα νομικα οροι χρησης και στα αλλα γιατι ειμαι με 0 budget.

Δημοσ.

Αν και είναι pretty straightforward το site, καλό θα ήταν να δεις κανένα καλό analytics tool ώστε να έχεις info για το UX.

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλω μη προσπαθειτε να βαλετε html η να κανετε sql injection. Τα εχω προβλεψει.

There was an error running the query [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ''4m'' AND `ban` IS NULL LIMIT 1' at line 1]

There was an error running the query [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' AND `password` ='' AND `ban` IS NULL LIMIT 1' at line 1]

There was an error running the query [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'a' LIMIT 1' at line 1]

• Like 1
Δημοσ.

Congrats και καλη αρχή. Οτι πω απο εδω και κατω, στο λεω για καλο και οχι με κακία.

Δε ξερω τι δουλεια εχεις κανει στο back-end, αλλα ελπιζω να εξασφαλιζεις και ισχυρη κρυπτογραφηση password, περα απο anti-sql injection. csrf και xsrf που αναφερθηκε παραπανω, σιγουρεψου οτι οντως δεν εχεις θεμα. Προς το παρων η απλη καταγραφη PHP μπορει να σου φτανει, αλλα ασχολησου και με analytics, αξιζει μιας και μπαινεις στον κόπο. 

Δες και Link.png Site: XSS

Το rel=noopener δε το προσεχει κανεις. Το rel=noopener δε το προσεχει κανεις. Το rel=noopener δε το προσεχει κανεις. Το rel=noopener δε το προσεχει κανεις. Το Link.png Site: rel=noopener δε το προσεχει κανεις. 

Λιωσε στο SEO. 

Αν στο "Υπενθύμιση Κωδικού" στελνεις στο Mail μου, το password μου οπως ειναι "γυμνο", απλο κειμενο, εισαι λαθος. Η ερωτηση Link.png Site: εδω και η πρωτη απαντηση θα σε βαλουν στο νοημα και θα σου δωσουν μια αρχη σε ενα πολυ μεγαλο θεμα. Δεν εχει νοημα του απλου χρηστη να του στειλεις ενα κρυπτογραφημενο password. Οποτε προτιμησε τη λυση με το Link. Επισης, γιατι να δωσω mail κ username και να μου στειλεις το Password? Με την παραπανω λογικη, δεν ειναι λαθος, απλα μη-ασφαλες. 

Αν αυτο ειναι ενα προσωπικο σου project με σκοπο να δειξεις τα skills σου και να εξασκησαι, οσο εξελισσεται, τι θες να δειξεις? Οτι κανεις καλο back-end? Αν ναι, δε φαινετε απο ενα μετριο front-end. Θα πρεπει να βρεις αλλο τροπο να δειξεις τις ικανοτητες σου στο back-end, οπως ενα portfolio ξερω γω (?). Αν θες να δειξεις καλο front, θες δουλεια ακομα. Το ιδιο και αν θες να δειξεις καλο full stack. Το front ειναι πολυ βασικο κομματι και σου προτεινω smashingmagazine.com και css-tricks.com και alistapart.com

Αν αυτο δεν ειναι απλα προσωπικο project και ειναι δουλεια και θες να βγαλεις λεφτα και να τρεξεις και να ιδρωσεις, συγχαρητηρια. Εισαι αποφασισμενος και μπραβο σου. Μακαρι να σου παει καλα. Αλλα ισως χρειαστεις βοηθεια φιλων και γνωστων, γιατι σαν ενας ανθρωπος μονος σου δε θα τα προλαβεις ολα. Και αξιοπρεπεις ασφαλεια χρηστων (πολυ βασικο) και αψεγαδιαστο CSS (πολυ βασικο) και προωθηση (πολυ βασικο) και budget (μάντεψε...πολυ βασικο). Δεν λεω οτι δε το χεις. Λεω οτι ειναι λογικο να μη μπορει ενας ανθρωπος μονος του να τα ξερει ολα, τοσο καλα, σε βαθος και να τα κανει σε τοσο λιγο χρονο. Δε σε προσβαλω. Να σε βοηθησω θελω να βρεις μια ομαδα, η τουλαχιστον να εχεις ρεαλιστικους στοχους. 

Ακομα και με 0 budget ψαξε σε κανα γνωστο σου δικηγορο να σου δωσει 2-3 free συμβουλες για ορους χρησης και πως δηλωνονται και πως εξασφαλιζεσαι εσυ σαν Κοινωνικο. Αν δε παιζει αυτο, ρωτα εδω ή σε αλλα φορουμ τι αλλο μπορεις να κανεις. Ισως υπαρχει κατι αντιστοιχο του Creative Commons, αλλα σε ορους χρησης. Σε φαση δλδ, το αναφερεις και εξασφαλιζεσαι αν ο χρηστης τσεκαρει το "αποδεχομαι". Δε ξερω, μακαρι να υπαρχει κατι τετοιο, μια επισημη ετοιμη φορμα.

Βαλε ενα συστημα να μπορουν οι χρηστες να καταγγειλουν προσβλητικα/ανηθικα θεματα.

Στην περιπτωση που ειναι δουλεια, πρεπει να βρεις τι σε ξεχωρίζει. Αυτο ισως ειναι το πιο σημαντικο απ ολα. Ετσι οπως ειναι τωρα, ειναι σα φορουμ. Η σα reddit ξερω γω. Μπαινει ο χρηστης, γραφει το θεμα του. Και μετα ? Φορουμ και reddit υπαρχουν ηδη, γιατι να ξαναφτιαξεις κατι τετοιο ? Τι σε διαφοροποιεί ? Βγαζεις ενα μεσο όρο? Παιζουν ρόλο τα Likes? Παρουσιαζεις στατιστικα? Βγαζεις μια κοινη γνωμη γ αυτο το μηνα? Προσφερεις geolocation συμφωνα με τη profil pic μου και τα likes μου ξερω γω? Νταξει, το παρατραβηξα, αλλα παραδειγματα λεω. 

Μην το βαζεις κατω. Καλη συνεχεια και καλη επιτυχια. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ τους πάντες για τα review.

Έκανα 30 ευρώ διαφήμιση στο FB και δεν έγινε κανένας μέλος. Οπότε θέλει περισσότερη προσπάθεια.

Θα μάθω Angular και μετά θα συνεχίσω.

Να σται καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...