SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα Αυτην την στιγμή εχω αγοράσει ενα p9 lite 2017 αλλα θέλω να πάω σε iphone και να το δώσω αυτο στην μητέρα μου , επειδή δεν θέλω και δεν μπορώ να πάρω κατι ακριβό σκέφτομαι για το iphone 6 αλλα το μονο που με προβληματίζει ειναι η κάμερα του που ειναι 8 mp. Θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει να πάω σε iphone 6 32gb και αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτο που έχω τώρα , ξέρω οτι εχει καλύτερο επεξεργαστή κάμερα κτλπ το συγκεκριμένο αλλα θα ήθελα και τις γνώμες σας Ευχαριστώ
vchristod84 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα Αυτην την στιγμή εχω αγοράσει ενα p9 lite 2017 αλλα θέλω να πάω σε iphone και να το δώσω αυτο στην μητέρα μου , επειδή δεν θέλω και δεν μπορώ να πάρω κατι ακριβό σκέφτομαι για το iphone 6 αλλα το μονο που με προβληματίζει ειναι η κάμερα του που ειναι 8 mp. Θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει να πάω σε iphone 6 32gb και αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτο που έχω τώρα , ξέρω οτι εχει καλύτερο επεξεργαστή κάμερα κτλπ το συγκεκριμένο αλλα θα ήθελα και τις γνώμες σας Ευχαριστώ Θεωρώ αυτή τη στιγμή κακή αγορά το 6. Το se δε θα σε βόλευε; Έχει πέσει πολύ η τιμή του για αυτά που σου προσφέρει εφόσον θες να πας σε iphone. Το μόνο ερωτηματικό είναι το μέγεθος οθόνης
NemeSis1990 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το προβλημα του iphone 6 ειναι το 1gb ram. Για εμενα ειναι ακυρη η αγορα του, καλυτερα να δεις το se.
SPANK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέγεθος οθόνης με βολεύουν οι 5 ίντσες ή 4.7 του iphone ειναι ιδανικές σε μικρότερη οθόνη δεν θέλω να πάω γιατι ειδα το se απο κοντά αλλα ειναι αρκετά μικρό , οποτε ίσως καλύτερα να πάω αργότερα σε iphone 6s
vchristod84 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέγεθος οθόνης με βολεύουν οι 5 ίντσες ή 4.7 του iphone ειναι ιδανικές σε μικρότερη οθόνη δεν θέλω να πάω γιατι ειδα το se απο κοντά αλλα ειναι αρκετά μικρό , οποτε ίσως καλύτερα να πάω αργότερα σε iphone 6sΣωστός. 6s ή 7αρι αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή και το σηκώνει η τσέπη σου
Zaytsev Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σε ένα μήνα θα βγουν 7S, 7S Plus, 8 Θα πέσουν αρκετά οι τιμές του 6S, οπότε θα έλεγα να περιμένεις λίγο. 1
ziaba Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα Αυτην την στιγμή εχω αγοράσει ενα p9 lite 2017 αλλα θέλω να πάω σε iphone και να το δώσω αυτο στην μητέρα μου , επειδή δεν θέλω και δεν μπορώ να πάρω κατι ακριβό σκέφτομαι για το iphone 6 αλλα το μονο που με προβληματίζει ειναι η κάμερα του που ειναι 8 mp. Θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει να πάω σε iphone 6 32gb και αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτο που έχω τώρα , ξέρω οτι εχει καλύτερο επεξεργαστή κάμερα κτλπ το συγκεκριμένο αλλα θα ήθελα και τις γνώμες σας Ευχαριστώ όχι δεν αξίζει καλύτερά κάνα μεταχειρισμένο 6s και αν θες κάμερα μόνο 6s plus ή 7/7+
idefixius Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αυτήν τη στιγμή με τις προσφορές των μεγάλων καταστημάτων το iPhone 7 είναι φθηνότερο από το iPhone 6s http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-Smartphone-iPhone-7-32GB-Black.htm http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-Smartphone-iPhone-6s-32GB-Rose-Gold-MN122GH-A.htm Mιλάω για τα επώνυμα καταστήματα και όχι για τα σκρουτζομάγαζα όπου δεν ξέρω τι παίζει. Και με δεδομένου ότι μπορείς να αγοράσεις μέχρι και 36 άτοκες δόσεις, το iPhone 7 είναι αρκετά δελεαστικό.
SPANK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αυτήν τη στιγμή με τις προσφορές των μεγάλων καταστημάτων το iPhone 7 είναι φθηνότερο από το iPhone 6s http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-Smartphone-iPhone-7-32GB-Black.htm http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-Smartphone-iPhone-6s-32GB-Rose-Gold-MN122GH-A.htm Mιλάω για τα επώνυμα καταστήματα και όχι για τα σκρουτζομάγαζα όπου δεν ξέρω τι παίζει. Και με δεδομένου ότι μπορείς να αγοράσεις μέχρι και 36 άτοκες δόσεις, το iPhone 7 είναι αρκετά δελεαστικό. Απο μικρά μαγαζάκια αγοράζω πάντα τα μεγάλα ειναι πανάκριβα , με δόσεις δεν γίνεται διότι δεν υπάρχει κάρτα. Για το iphone 6s θα κοιτάξω μαλλον Ευχαριστώ
SIP1995 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Απο μικρά μαγαζάκια αγοράζω πάντα τα μεγάλα ειναι πανάκριβα , με δόσεις δεν γίνεται διότι δεν υπάρχει κάρτα. Για το iphone 6s θα κοιτάξω μαλλον Ευχαριστώ Κάνε υπομονή μέχρι να βγεί τα iPhone 7S, 7S Plus, 8 ώστε να πέσει (δε ξέρω πόσο) η τιμή του 6S. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω που θέλω το 7Plus.
ziaba Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αυτήν τη στιγμή με τις προσφορές των μεγάλων καταστημάτων το iPhone 7 είναι φθηνότερο από το iPhone 6s http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-Smartphone-iPhone-7-32GB-Black.htm http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Apple-Smartphone-iPhone-6s-32GB-Rose-Gold-MN122GH-A.htm Mιλάω για τα επώνυμα καταστήματα και όχι για τα σκρουτζομάγαζα όπου δεν ξέρω τι παίζει. Και με δεδομένου ότι μπορείς να αγοράσεις μέχρι και 36 άτοκες δόσεις, το iPhone 7 είναι αρκετά δελεαστικό. έτσι να πάει στο πλαίσιο να τον κάνουν μεροκάματο 150€
idefixius Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 To πλαίσιο είναι ενδεικτικό. Σε όλα τα επώνυμα καταστήματα η τιμή είναι η ίδια.
AggelosTz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το σκεφτόμουν και εγώ για το 6 αλλά όχι δεν αξίζει καθόλου εφ' όσον κυκλοφορεί το SE με πολύ καλύτερα σπεκ φθηνότερο αλλά με μικρή οθόνη. Περίμενε την κυκλοφορία των νέων μοντέλων και κοιτα για το 6ς
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Περιμενε να σου πουλησει ο billdanos το 7 plus σε κανα μηνα Ναι ειναι σιγουρο οτι το 6s θα πεσει σε τιμη,ισως και σε επιπεδα se αναλογα την ζητηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα