jimskeet2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπερα Εχω το thermaltake overseer rx-1 και εχω παραγγειλει την υδροψυξη arctic liquid freezer 240. Αυτη τη στιγμη το κουτι εχει ενα 200ρι fan μπροστα, 2 200ρια fan επανω για intake και το 120 πισω πανω απ το panel της mobo για exhaust. Η υδροψυξη ερχεται με 4 120αρια fans. Απ οτι ειδα στο μανιουαλ κ σε βιντεο για το κουτι μου η υδροψυξη μπαινει στο πανω μερος κατω ακριβως απο το σημειο που εχω τα 200ρια fans και μπαινουν τα 2 120ρια απο κατω κ τα 2 120ρια απο πανω (στο σημειο δλδ που ειναι τα 200ρια τωρα). Εγω σκεφτομαι να βαλω την υδροψυξη μονο με τα 2 120ρια fans απο κατω και να μεινουν τα 200ρια μου απο πανω. Οπως ειναι σ αυτη τη φωτο http://i134.photobucket.com/albums/q92/mu5tang/Thermaltake%20Overseer%20Gaming%20Rig/IMG_20120306_122059.jpg Θα ειναι οκ να μεινουν Intake τα απο πανω fans? Στην ουσια θα ρουφαει κρυο αερα απο πανω αλλα μετα θα στελνει τον ζεστο αερα προς τα κατω δλδ προς το backplate της GPU. Ενω αν μπει σαν exhaust θα χρησιμοποιει ζεστο αερα μεσα απ το κουτι για την ψυξη κ επισης απο positive pressure που εχει μεσα το κουτι θα ειναι negative pressure κ θα μαζευει περισσοτερη σκονη. Εγω κλινω προς να τ αφησω σαν intake και να δω πως θα πανε η θερμοκρασιες. Για δωστε καμια συμβουλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 μαμώ τα photobucket. Δηληδή πόσο δύσκολο είναι να ανεβάσετε μια φωτό στο insomnia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 μαμώ τα photobucket. Δηληδή πόσο δύσκολο είναι να ανεβάσετε μια φωτό στο insomnia? Δεν ειναι δικη μου η φωτο. Τη βρηκα online και την ποσταρα κατευθειαν. Δεν ηξερα οτι θα εχει θεμα. Τη κατεβασα και την επισυναψα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Από αυτά που βλέπω και οι 4 ανεμιστήρες, οι 2 200άρηδες σε pull και οι 2 120άρηδες σε push ΟΛΟΙ σμπρώχνουν αέρα έξω από το κουτί. Αυτό είναι και το σωστό άλλωστε. Πάντα οι πάνω ανεμιστήρες πρέπει να βγάζουν αέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 exhaust πρέπει να είναι όπως και στη photo. Tο κουτί σου ήρθε με προεγκατεστημένους τους πάνω exhaust γιατί λές για intake; anyway μια λύση είναι να αφήσεις μόνο τους 2 120άρηδες στο ψυγείο και η άλλη να αφήσεις και τους 4ις και να καταργήσεις αυτούς του κουτιού. Δοκιμάζεις και βλέπεις. όπου κόκκινο exhaust όπου μπλέ intake γιατί νομίζω οτι μπερδεύτηκες άν όχι αγνόησέ το https://www.techpowerup.com/forums/attachments/upload_2016-1-18_13-56-17-png.71169/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σωστός ο radio! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εγω τους γυρισα σε intake τους ανεμιστηρες για να εχω positive pressure. Καλυτερα δλδ εινα να τους βαλω σε exhaust? Και να βαλω κ εναν 120ρι κατω μπροστα απο το psu σε intake? Τωρα εκει δεν εχω τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οι πάνω ανεμιστήρες βγάζουν αέρα, οι μπροστά και κάτω βάζουν. Ο πίσω γενικά βγάζει, ανάλογα το κουτί κι αν δεν δημιουργούνται στροβιλισμοί μπορεί και να βάζει. Απλά πράματα, δεν χρειάζεται καμιά επιστήμη, ο ζεστός αέρας έχει την τάση να ανεβαίνει, άρα προσαρμόζουμε τη διάταξη των ανεμιστήρων ώστε να ενισχύουμε το φαινόμενο κι όχι να το παρακωλύουμε, γιατί αλλιώς θα πονάνε τα αυτάκια μας + δεν θα έχουμε βέλτιστη ψύξη. Η διάταξη των ανεμιστήρων για positive ή negative πίεση πρέπει να λειτουργεί συνεργατικά της ροής του αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ωραια οποτε μπορω να δοκιμασω να βαλω κατω εναν 120ρι να βαζει, να γυρισω τους απο πανω να βγαζουν κ να πειραματιστω με τον πισω να βαζει κ αυτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ωραια οποτε μπορω να δοκιμασω να βαλω κατω εναν 120ρι να βαζει, να γυρισω τους απο πανω να βγαζουν κ να πειραματιστω με τον πισω να βαζει κ αυτος? Ναι σε όλα εκτός του τελευταίου. Εμπρός-κάτω βάζουν (intake) Πίσω-πάνω βγάζουν (exhaust) Το είπε ο white σε μία πρόταση '''Απλά πράματα, δεν χρειάζεται καμιά επιστήμη, ο ζεστός αέρας έχει την τάση να ανεβαίνει'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ναι απλα θελω να εχω και positive pressure. Αν εχω 2 200ρηδες και εναν 120ρι να βγαζει κ εναν μονο 200ρη μαζι με εναν 120ρη να βαζει θα εχω negative pressure. Επισης οτι ο ζεστος αερας εχει την ταση να ανεβαινει ναι αλλα δεν νομιζω να εχει τοσο μεγαλο αντικτυπο στη ροη αερα. Το εχω αρκετο διαστημα σε intake επανω κ δεν εχω κανενα θεμα με θερμοκρασιες κ θορυβο κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Γιατί πριν τους αλλάξεις είχες; Και γιατί λές να έρχοντα έτσι προεγκατεστημένοι; Anyway δοκιμάζεις και βλέπεις είναι το καλύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εε εντάξει άμα δεν νομίζεις ότι έχει αντίκτυπο αστους όπως είναι, απλά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πριν ηταν negative και εβλεπα γενικα αρκετη σκονη μεσα στο κουτι. Τωρα το γυρισα ετσι για να δω αν θα μειωθει η σκονη. Απο θερμοκρασιες κ θορυβο δεν ειδα καμια διαφορα. Απλα τωρα ρωτησα γιατι θα μπει η υδροψυξη. Μπορω πχ να δοκιμασω και να βαλω σκετη την υδροψυξη μονο με τους 200ρηδες απο πανω σε intake και κανεναν 120ρι πανω στην υδροψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μπορείς αν έχεις θέμα με το positive pressure να γυρίσεις τον πίσω να βάζει. Σε καμία περίπτωση τους πάνω πάντως. Αν το pc σου δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις απαγωγής θερμότητας κι όλα ''λάθος'' να γίνουν δεν παίζει και πολύ ρόλο. Απ'την άλλη εμείς πάντα πρέπει να λέμε αυτό που ξέρουμε ως σωστό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα