Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μέχρι πρότινος είχα τηλεόραση Samsung 43 ιντσών Smart 4K.. πριν 8 μήνες έγινε η αγορά της και μου στοίχισε 440€. Συγκεκριμένα είχα το μοντέλο Samsung UE43KU6000

Το πάνελ όμως χάλασε από λάθος δικό μου λόγω ενός σπρέυ και η εγγύηση δεν το καλύπτει με αποτέλεσμα να ψάξω για νέα τηλεόραση.

Αυτή τη φορά όμως το budget μπορεί αυστηρά να φτάσει μέχρι 350€!

Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στη μάρκα, ούτε να είναι Smart, ούτε 4Κ.. θα ήθελα όμως τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

• 43-50 ίντσες
  • να διαθέτει τουλάχιστον 2 HDMI και 1 USB
  • και μιας και τη χρειάζομαι για αθλητικά και ταινίες να έχει καλή απόδοση οθόνης, χρωμάτων και ήχου. Όχι κάτι το καταπληκτικό αλλά να ικανοποιητικό.

Ξέρω ότι με αυτά τα χρήματα δεν θα φτάσω σε επίπεδο τη Samsung που είχα αλλά θα ήθελα 2-3 γνώμες για να πάρω κάτι καλό και να μείνω ευχαριστημένος.

Επίσης αν πάω σε F&U θα πέσει το ..επίπεδο πολύ;!

Δημοσ.

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση του panel ρώτησες?

Αντικαθιστώντας το panel  έστω και  με ένα κόστος  300 € (ίσως ακόμα χαμηλότερα και εκτός αντιπροσωπείας) τουλάχιστον θα έχεις τηλεόραση της προκοπής και όχι FU κλπ κλπ

Αποθέματα panel έχουν σίγουρα γιατί το μοντέλο είναι ακόμα σχετικά καινούριο οπότε λογικά θα πρέπει να έχουν για αντικατάσταση σε περίπτωση εγγύησης κλπ...

Αν πάλι είσαι διατεθειμένος να ανεβάσεις το ταβάνι τότε σίγουρα θα υπάρχουν προτάσεις.

Επίσης αν τυχόν κάνεις αντικατάσταση σε επίσημο service ρώτα αν τυχόν συνεχίζεται και η εγγύηση της τηλεόρασης σε περίπτωση αντικατάστασης με επίσημο ανταλλακτικό.

Επίσης αν τυχόν κάνεις αντικατάσταση σε επίσημο service ρώτα αν τυχόν συνεχίζεται και η εγγύηση της τηλεόρασης σε περίπτωση αντικατάστασης με επίσημο ανταλλακτικό.

• Like 3
Δημοσ.

Μου είπαν ότι το πάνελ θα κοστίσει κοντά στο 90% της αξίας της τηλεόρασης.

Δεν θέλω να δώσω πχ. 300 ευρώ και έπειτα να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα. 

Εσύ θεωρείς είναι πιο σωστή λύση αυτή; να πάω σε νέο πάνελ;

Με 350 ευρώ δεν μπορεί να βρεθεί μία καλή LG ;

• Like 1
Δημοσ.

Στο 90 % όχι δεν αξίζει (αν αντικαθιστουσες το πανελ ρωτησες αν η εγγυηση συνεχιζοταν?).Με 350 θα πας σε κατι απο τις εισαγωγικες σειρες, σε fhd και πιθανοτατα οχι σε smart. Θα εχεις πολλους συμβιβασμους.

Επισης χθες που πηγα στον κωτσο να παρω την δικια μου τηλεοραση, φορτωναν κατι 49αρες jvc στα 379 €. Fhd, no smart. Την ειδα στην εκθεση δεν ηταν ασχημη για καποιον χωρις μεγαλες απαιτήσεις. Ισως αν αγοραζα μετρητοίς να την προτιμουσα.

Δημοσ.

Μετρητοίς θα πάρω κι εγώ. 

Δεν χρειάζομαι smart, έχω android box που κάνει όλη τη δουλειά.

Απαιτήσεις δεν έχω πολλές. Ανέφερα και πιο πάνω ότι προορίζεται καθαρά για ταινίες και αθλητικά.

Δεν ψάχνω και την τέλεια εικόνα.. προτιμώ κάτι σε 49άρα με ικανοποιητικές αποδόσεις στα 350.. ζητάω πολλά;  :-D

Δημοσ.

πωωω ρε φιλε ζημια...!!   και ειχες και καλο μοντελο...! 

δυσκολα θα βρεις αξιο αντικαταστατη... και ειδικα σε 4Κ...!!  και οπωσδηποτε ΟΧΙ μεγαλυτερη απο αυτη που ειχες, γιατι οι 48-50αρες πανε παραπανω απο το μπατζετ σου, εκτος F&U - Skyworth και κατι τετοιες..........

θα προτεινα ...

https://www.skroutz.gr/s/11972064/LG-43LJ500V.html

https://www.skroutz.gr/s/12360138/Toshiba-43L3663DG.html#specs

Δημοσ.

Άσε άσε... ακόμα κλαίω..

Δυστυχώς βλέπω ότι οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες και με δυσαρεστεί αυτό..

Απ'όσο καταλαβαίνω θα πάθω κανα σοκ αν πάρω F&U σε σχέση με τη Samsung που είχα.

Η LG τουλάχιστον θα με ικανοποιήσει ή θα το μετανιώσω;

Να κάνω υπομονή να μαζέψω 100 ευρώ περισσότερα και να πάω σε μία παρόμοια με αυτή που είχα;  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

φιλε perpetas,  σε καταλαβαινω απολυτα.. σε τι κατασταση εισαι.  

κι εγω πριν 2 εβδομαδες εψαχνα για τηλεοραση, -οχι δικη μου, για τον κουνιαδο μου- επειδη και αυτουνου επαθε ζημια και δεν αξιζει επισκευη καθως ειναι και σχεδον 10ετιας. ετσι λοιπον, ανελαβα την ερευνα αγορας.  

με αρχικο μπατζετ 350-400€   εβρισκα κατι βασικα μοντελα, LG κυριως, που δεν μου γεμισαν το ματι....!!  ετσι πηγα σε ενα καταστημα τοπικο, αλλα ειναι σε αλυσιδα, και εχει καλες τιμες και ειναι και γνωστος μου, και εχω ξαναψωνισει απο εκει. 

ειχε στο ραφι μια 40KU6000 στα €450, αλλα τελευταιο κομματι κια δεν ηθελα να το παρω....!  το νεοτερο MU6100 παει στο 500αρικο++......,   οποτε το αφησα..! 

η τελικη μου επιλογη ηταν -με πολυ ζορι- μια LG UJ630V 4Κ στα €479 (κι επειδη το φιλαρακι θα μας κανει την διευκολυνση λιγων δοσεων.....)..!  

Δεν μπορω να σου πω εντυπωσεις, καθως δεν την εχουμε παραλαβει ακομα, λογω αυγουστου, -απο δευτερα μου ειπε την περιμενει-, ωστε να εχω προσωπικη αποψη εικονας κ.λ.π.  αν κανεις λιγο υπομονη απο βδομαδα θα εχω εικονα.

παντως λογω IPS δεν περιμενω να φτανει στα επιπεδα της Samsung, αλλα θελω να δω πριν κρινω.  κι επειδη εχω στο σπιτι μου και LG (LM620S) και SAMSUNG UE40J6200 (που -εντελως προσωπικα- σαν ποιοτητα πανελ το θεωρω καλυτερο και απο την KU6000, καθαρο 100ΗΖ VA panel, απλα ειναι Full HD αντι 4Κ...!), μπορω να εχω αμεση συγκριση με την UJ630V....!   

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω ότι δεν έχω και πολλές επιλογές με βάση την προηγούμενη τηλεόραση.

Παρ'όλα αυτά και το ψάξιμο που έχω κάνει μέχρι τώρα μάλλον θα πάω σε 49 ίντσες και θα θυσιάσω τις επιδόσεις.

Για LG ή F&U με βλέπω.. 

Στα 450 ευρώ βρήκα αυτές

http://www.skroutz.gr/s/9665020/LG-49LH630V.html

http://www.skroutz.gr/s/9208393/F-U-FL2D4901UH.html

Τι πιστεύεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@perpetas Σήμερα μου έριξαν φυλλάδια στο σπίτι και ξεχώρισα αυτό :

https://www.kazanas.gr/product/136174

μόλις το είδα σκέφτηκα την περίπτωσή του.

Εδώ Λάρισα έχει 399 € στο σκρουτζ η φθηνότερη τιμή είναι 416 €. Είναι μικρή υπέρβαση σε σχέση με τα 350 που διαθέτεις.

Αν θέλεις ψάξτο (κριτικές , επίσκεψη σε κάποιο μαγαζί που ίσως την διαθέτει ως εκθεσιακή με σκοπο να την δεις απο κοντα)

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1
Δημοσ.

λοιπον..... .παρελαβα και εστησα χτες την 43UJ630V.     οσα πω καi αναφερω παρακατω, θα ειναι παντα σε συγκριση με την UE40J6200 και την 42LM620S που ηδη εχω. 

ας ξεκινησω απο τα απολυτως βασικα.   ειναι γρηγορη στα μενου, πολυ ωραιο το WEBoS, αν και ακομα δεν το εχω παλεψει αρκετα, αλλα σε σχεση με τις samsung που εχω, σε πρωτη αναγνωση μου εκανε ενα κλικ καλυτερο. θα το δω στο μελλον....!

απο εικονα, δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. ειναι σιγουρα καλυτερη απο την παλια LG, ειδικα σε κινηση, αλλα σε σχεση με την Sammy υπολειπεται αρκετα...!!    σε 4Κ Βιντεο απο Youtube ηταν πολυ καλη, πεντακαθαρη κρυσταλλινη εικονα..!!  

θεωρω οτι θελει λιγο ψαξιμο με τα χρωματα. το εβαλα τελικα στην "ζωηρη" ρυθμιση, καθως ο χωρος εχει αρκετο φωτισμο και δεν ηθελα να ειναι υποτονικη η εικονα και τα χρωματα.  αλλα πιστευω οτι θελει δουλιτσα για να αποδιδει πιο καλα την παλλετα των χρωματων. στη ζωηρη ρυθμιση μου φαινοται λιγο "κρυα"...!!!    

θα το δουμε εν καιρω...!!

στον ηχο δεν εχει θεμα, (20W λεει, αλλα σιγα μην ειναι....) ακουγεται καθαρα, εχει αρκετες ρυθμισεις να φερεις τον ηχο -οσο γινεται- στα μετρα σου. εχει και Surround, εχει και ισοσταθμιστη μπασσα(???) πριμα, για διαλογο, κλπ..!   οκ...

στο Smart κομματι -οπως ειπα και στην αρχη- ειναι ταχυτατη. δεν αργει σε εναλλαγες,  φορτωμα εφαρμογων, εγκατασταση.   συνδεδεμενη με WiFi την εχω, και το ρουτερ ειναι ακριβως διπλα στην τηλεοραση, οποτε δεν τιθεται θεμα ισχυος κεραιας.

μπηκα Youtube οπως ανεφερα, εβαλα 2-3 διαφορετικα 4K video, τα επαιξε νερακι.....!  εχει αρκετες εφαρμογες, δεν τις ψαχουλεψα ολες, γιατι δεν ειχα χρονο...!!  

στο τηλεκοντρολ εχει 2 κουμπια, NETFLIX - AMAZON, προφανως για να μπαινει απευθειας στις 2 αυτες εφαρμογες.

οτι αλλο θελετε, ρωτηστε ελευθερα ....!!!           

Δημοσ.

λοιπον..... .παρελαβα και εστησα χτες την 43UJ630V.     οσα πω καi αναφερω παρακατω, θα ειναι παντα σε συγκριση με την UE40J6200 και την 42LM620S που ηδη εχω. 

ας ξεκινησω απο τα απολυτως βασικα.   ειναι γρηγορη στα μενου, πολυ ωραιο το WEBoS, αν και ακομα δεν το εχω παλεψει αρκετα, αλλα σε σχεση με τις samsung που εχω, σε πρωτη αναγνωση μου εκανε ενα κλικ καλυτερο. θα το δω στο μελλον....!

απο εικονα, δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. ειναι σιγουρα καλυτερη απο την παλια LG, ειδικα σε κινηση, αλλα σε σχεση με την Sammy υπολειπεται αρκετα...!!    σε 4Κ Βιντεο απο Youtube ηταν πολυ καλη, πεντακαθαρη κρυσταλλινη εικονα..!!  

θεωρω οτι θελει λιγο ψαξιμο με τα χρωματα. το εβαλα τελικα στην "ζωηρη" ρυθμιση, καθως ο χωρος εχει αρκετο φωτισμο και δεν ηθελα να ειναι υποτονικη η εικονα και τα χρωματα.  αλλα πιστευω οτι θελει δουλιτσα για να αποδιδει πιο καλα την παλλετα των χρωματων. στη ζωηρη ρυθμιση μου φαινοται λιγο "κρυα"...!!!    

θα το δουμε εν καιρω...!!

στον ηχο δεν εχει θεμα, (20W λεει, αλλα σιγα μην ειναι....) ακουγεται καθαρα, εχει αρκετες ρυθμισεις να φερεις τον ηχο -οσο γινεται- στα μετρα σου. εχει και Surround, εχει και ισοσταθμιστη μπασσα(???) πριμα, για διαλογο, κλπ..!   οκ...

στο Smart κομματι -οπως ειπα και στην αρχη- ειναι ταχυτατη. δεν αργει σε εναλλαγες,  φορτωμα εφαρμογων, εγκατασταση.   συνδεδεμενη με WiFi την εχω, και το ρουτερ ειναι ακριβως διπλα στην τηλεοραση, οποτε δεν τιθεται θεμα ισχυος κεραιας.

μπηκα Youtube οπως ανεφερα, εβαλα 2-3 διαφορετικα 4K video, τα επαιξε νερακι.....!  εχει αρκετες εφαρμογες, δεν τις ψαχουλεψα ολες, γιατι δεν ειχα χρονο...!!  

στο τηλεκοντρολ εχει 2 κουμπια, NETFLIX - AMAZON, προφανως για να μπαινει απευθειας στις 2 αυτες εφαρμογες.

οτι αλλο θελετε, ρωτηστε ελευθερα ....!!!           

ΔΛΔ αναμεσα σε αυτη 43UJ630V κ αυτες τισ 2? 

SAMSUNG UE43KU6000WXXH,  SAMSUNG UE43MU6102KXXH
Δημοσ.

η MU ειναι η αντικαταστατρια  της KU.....!!   αρα τι περιμενεις να δεις?  σχεδον ιδιες τηλεορασεις με μικροαλλαγες-βελτιωσεις 

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/cb5c1b3df

στα συν της MU, απο οτι βλεπω, ο δορυφορικος δεκτης και το Bluetooth...! 

δεν τις εχω δει απο κοντα, να εχω αποψη.  την KU την ειχε μεν, στο καταστημα που αγορασα την LG, αλλα την συγκεκριμενη ωρα δεν ηταν σε λειτουργια.  

πιστευω λογω AMVA πανελ να ειναι λιγο καλυτερες σε μαυρο και σε χρωματα..., αλλα αυτο ειναι αποψη...!!   

επισης, πολλα ακουγονται για την LG οσον αφορα την Fake 4K αναλυση.......!!!! 

http://4k.com/news/lthree-of-lgs-4k-tvs-offer-pseudo-uhd-and-a-raw-deal-for-consumers-uh6400-uh6100-uf6800-16649/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...