MiP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σκεφτόμουν να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στην μητρική που έχω.Ο επεξεργαστής μου είναι ο FX6300. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 3 μητρικές: 1)MSI 970 (γνωστός μου την αφήνει ελάχιστα χρησιμοποιημένη στα 65€) 2)MSI 970A SLI Krait Edition (την βρήκα μτχ στα 50€) 3)Asrock 970A-G/3.1 (θα αγοραστεί καινούρια) Δεν θα ήθελα να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Η λογική λέει αναβάθμιση στον επεξεργαστή στην υπάρχουσα μητρική και όχι το αντίθετο. Τι προβλημα υπάρχει στην τωρινή και ποια είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Kαι το πρόβλημα είναι; Οι θερμοκρασίες; Τι θέλεις να πετύχεις με την αγορά νέας; Γράψε άν θες ποιο είναι το κουτί σου άν άλλαξες cooler ή έχεις το στοκ άν καθάρισες και άλλαξες πάστα και πότε άν πρόσθεσες ανεμιστήρες στο case
MiP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Βασικό πρόβλημα ναι, οι θερμοκρασίες κυρίως.Επειδή έβαλα πρώτη φορά φαρδιά κάρτα γραφικών ανέβηκαν κάτι τρελές θερμοκρασίες. Το κουτί μου είναι το Cougar MX310 με 2 ανεμιστήρες μπροστά και 1 πίσω.Έχω το στοκ cooler και άλλαξα πάστα πριν από 2 εβδομάδες. Επίσης σκεφτόμουν καιρό να την αλλάξω και να πάω σε κάτι λίγο πιο νέο ( για τωρα δεν με ενδιαφερει η αλλαγη πλατφορμας).
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει η αλλαγή πλατφόρμας μένεις όπως είσαι. Μπορείς απλά να βάλεις έναν ανεμιστήρα να χτυπάει επάνω στα vrm και συνάμα να πάρεις και μια aftermarket ψυκτρούλα που θα χρησιμοποιηθεί και αν κάνεις αλλαγή πλατφόρμας.
benign Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Αγορασε μεταχειρισμενο εδω μεσα καποιο cooler τυπου Hyper 212 στα 20-25 ευρω. Αν και η μητρικη σου δεν ειναι τοσο καλη,δεν αξιζει να ριχνεις λεφτα σε νεκρη πλατφορμα εξαετιας. Επισης αν μπορεις αγορασε και δυο 12αρηδες ανεμιστηρες και βαλτους στην οροφη του κουτιου σου. Αυτες οι αγορες θα σου ειναι χρησιμες ετσι κι αλλιως αργοτερα.Επισης η 212 εχει μπρακετ συμβατοτητας δωρεαν απο την Coolermaster. 1
MiP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οκ, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Στην ακαδημαϊκή ερώτηση ποιά απο τις 3 είναι καλύτερη τι λέτε?
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οκ, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Στην ακαδημαϊκή ερώτηση ποιά απο τις 3 είναι καλύτερη τι λέτε? καμια δυστυχώς. αν θες νεα μητρικη για FX πας σε asus aura http://www.skroutz.gr/s/8254482/Asus-970-Pro-Gaming-Aura.html που έχει και καλό κύκλωμα τροφοδοσίας για τον επεξεργαστή, msi,asrock Κλπ στις φτηνές μητρικές βάζουν χαμηλης ποιότητας VRM's 2
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ε ναι στην ουσια κουλερακι θες αφου εισαι με το στοκ που δεν κραταει τιποτα. καμια δυστυχώς. αν θες νεα μητρικη για FX πας σε asus aura http://www.skroutz.gr/s/8254482/Asus-970-Pro-Gaming-Aura.html που έχει και καλό κύκλωμα τροφοδοσίας για τον επεξεργαστή, msi,asrock Κλπ στις φτηνές μητρικές βάζουν χαμηλης ποιότητας VRM's Απλα στην MSI ειναι απο τα LIDL τα vrm . Ωωωωωωωω τι τραγικοοοοο...... Γυναικα-μπικινι-τραγικο MSI-VRM-TRAGIC (AM3+) https://www.youtube.com/watch?v=JXFYdtXjKDQ :P 3
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οκ, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Στην ακαδημαϊκή ερώτηση ποιά απο τις 3 είναι καλύτερη τι λέτε? Καμία από τις 3 ούτε για αστείο αν είναι να δώσεις λεφτά. Η asus aura είναι πολύ καλή όπως λέει ο φίλος από πάνω. Γνώμη μου πάντως είναι όπως λένε και οι περσσότεροι, να μη δώσεις χρήματα για νεκρή πλατφόρμα. Βάλε κάνα ανεμιστηράκι να χαμηλώσεις λίγο τα temps και κράτα λεφτά για αλλαγή πλατφόρμας στο μέλλον. 2
MiP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οκ, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
life is music Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Οκ, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. η μπορεις να πας στην 970a-ud3p rev 2.0 της gigabyte
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Στο τελευταιο ποστ μην δινεις σημασια, ενας μεθυστακας ειναι που λεει ολο τετοια ευθυμα! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 η μπορεις να πας στην 970a-ud3p rev 2.0 της gigabyte ή μπορείς να ''φύγεις και να πας νανανανα'' ρυθμικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα