sintalkas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε:μέχρι 280ε πάνω κάτω2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):internet browsing,facebook,youtube και παιχνίδια3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5-64) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):να εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;να ειναι καπως καλη6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;και ναι και οχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;πρέπει να έχει 800 μπάντα γιατί είμαι με wind9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;oxi10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android ,ios11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;να βγάζει μια μέρα12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;και απο εξωτερικο13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;και για μτχ κοιτάω για κινητά με δυνατό επεξεργαστή και καλή οθόνη γιατί θα κάνω απαιτητική χρήση.Επίσης θέλω να κόψω και τιμολόγιο αν γίνεται.
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-pro-3-6gb-64gb αρνητικό όχι και τόσο καλές φωτογραφίες https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-zuk-z2-pro αρνητικό όχι και τόσο καλή αυτονομία
dali13gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Honor 8. Η LeEco είναι στα κλεισίματα και η Zuk έχει κλείσει ήδη.
koystado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Honor 8 και από εμένα ή p9 δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά
sintalkas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Αν πάω στα 320 ,τι καλυτερο μπορω να πάρω?
sintalkas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 στα 399 εχω δει το mate 9 είναι καλό σε αυτά τα λεφτά μπορώ να παω σε κάτι πολύ καλό ?
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Με δυνατότητο επεξεργαστή καλύτερα να προτιμήσεις με Snapdragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα