Προς το περιεχόμενο

asrock motherboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας εαν μπορειτε.

Λοιπον αγορασα απο το cosmodata την asrock N68C-GS4 FX με το σκεπτικο να βαλω τον παλιο επεξεργαστη (AMD AM2+ 9850 ) μαζι με DDR3 (GEIL GEV38GB1600C11DC 8GB (2X4GB),οπως ξερετε για να δουλεψουν οι DDR3 πρεπει να εχεις επεξεργαστη AM3.λοιπον το παω στο service του eshop ωστε να μου βαλουν τον FX 4300 και με περνει ο τεχνικος και μου λεει η μητρικη εχει ασυμβατοτητα με το cpu και κανενα cpu fx δεν κανει γι αυτη την μητρικη,μου ειπε πως εκανε bios update αλλα και παλι του παγωνε τα windows.

και ρωταω εγω μιας και πεταξα 15 ευρω στον τεχνικο έλεγχο χωρις να κανουμε τιποτα.

ειναι θεμα ασυμβατοτητα της cpu η μνημες? 

ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλε, μισό λεπτό. Αυτή εδώ έχεις?

http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-GS4%20FX/

Γιατί αν έχεις αυτή υποστηρίζει ΑΜ3+, συνεπώς παίρνει κανονικά τον FX-4300 όπως θα δεις και εδώ στη λίστα συμβατότητας που μας δίνει η ASROCK.

http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-GS4%20FX/?cat=CPU

O AM2 επεξεργαστής δεν δουλεύει με DDR3 παρά μόνο DDR2.

Δημοσ.

Θελει ψαξιμο η δουλεια γιατι υποτιθεται οτι υποστηριζεται ο επεξεργαστης αυτος... Οπως τα λεει κι ο Undertaker25 ειναι τα πραγματα...

Επρεπε να δοκιμασει και με αλλες μνημες ο τεχνικος κι επισης να το ψαξει και αλλιως γιατι μπορει να φταιει και κατι αλλο. Μπορει να του παγωνει στα windows απο τον δισκο κ.ο.κ.....

• Like 1
Δημοσ.

Το κόβω να βαρέθηκε το ψάξιμο ο "τεχνικός". Θα έβαλε εκεί καμιά μνήμη DDR3, θα είπε δε κάνει, πέταξε ένα δε κάνει και ο cpu χωρίς να ερευνήσει το θέμα και καθάρισε...

Το είπα και σε άλλο θέμα. Διδαχθείτε μόνοι σας να μην έχετε ανάγκη κανέναν.

• Like 2
Δημοσ.

αρχικα ευχαριστω για την βοηθεια σας.την ειχα δει την list της asrock κ για τις μνημες και για τα cpu,τον fx 4300 τον υποστηριζει αλλα τις μνημες δεν τις ειχε στην λιστα οποτε καπου εκει εχει θεμα.οπως τα λεει ο undertaker ο τεχνικος μου ελεγε απο την πρωτη μερα να βαλω την μητρικη για πουλημα γιατι δεν θα βγαλω ακρη.μαλλον εννουσε πως δεν θα βγαλει αυτος ακρη και ηθελε να το αποφυγη.λεω να παω να αλλαξω τις μνημες με καποια απο την λιστα και να παρω τον fx4300 να τα βαλω πανω να δω.θα ηθελα μια βοηθεια ωστε να κανω σωστη επιλογη μνημης και οχι καμια κουτσουκελα ξερετε καποια που ειναι οκ ?

Δημοσ.

και κάτι ακόμα,συνήθως η λίστα με τις συμβατές ραμ,δεν ανανεώνεται συχνά η δεν ανανεώνεται καθόλου,οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις ραμ που πλεον να μην υπάρχουν στην αγορά.

Συνήθως οι kingston έχουν τη μεγαλύτερη συμβατόττα με ολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...