uesugi1989 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Από ποιο Amazon φίλε; Αγγλία; Γιατί π.χ. στο γαλλικό βλέπω κάτι τέτοια: (μετάφραση από γαλλικά) If you are not satisfied with a product that you ordered from Amazon.fr or if it is defective or damaged, you may return it to us within 30 days of the date of purchase. Delivery, and we will refund or replace the entire item. For more information, please visit our page for more information on Returns and Refunds. If a defect appears on your product after the 30-day period, and during the entire warranty period, you should contact the manufacturer's After-Sales Service directly. Please note that if you purchased your item from a third-party vendor on our Marketplace platform, it is subject to this seller's individual return policy (learn more about Marketplace returns). π.χ. εδώ: https://www.amazon.fr/Sapphire-Nitro-graphique-Radeon-Express/dp/B071Y7CKM2/ και πηγαίνοντας κάτω εκεί που λέει "Politique de retour" Τελικά τι παίζει; Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Amazon τι θα γίνει; Μόνο το αγγλικό παρέχει τέτοια μεταχείριση στους πελάτες του και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά είναι ΓΤΠ; Από το Ισπανικό είχα πάρει τα AKG ακουστικά. Πρόσεξε όμως ότι γράφει '' you should contact the manufacturer's After-Sales Service directly ''. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα, μετά τις 30 μέρες, μη τον είδατε. Και εμένα το ίδιο μου είχαν πει στο livechat, '' We advise our customers to contact with the manufacturer first, for possible technical solutions or details ''. Να έχει αλλάξει κάτι από τότε? Ίσως, αυτό δεν το ξέρω
Thrylos7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Για οποιον θελει καλυτερη υλοποιηση, σημερα εσκασε στο Amazon.de και η Evga GTX 1070 SC Black edition στα 432ε τελικη : https://www.amazon.de/08-G-P4-5173-kr-GeForce-1070-Superclocked-Grafikkarte-Schwarz-1594-MHz/dp/B01L6QAPMY
dimoskoutr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Την είχε ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η ίδια η evga στα 435 περίπου μαζί νομίζω με τα μεταφορικά... Καλύτερα όποιος την θέλει να την πάρει από εκεί. Είναι η αποθήκη της evga στην Ευρώπη... Σαφώς καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση που χρειαστεί η εγγύηση... Μιλάμε για την ίδια την εταιρεία. Απλά σε mini itx συστήματα ίσως είναι οριακή σε αρκετά κουτιά. 1
Thrylos7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Την είχε ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η ίδια η evga στα 435 περίπου μαζί νομίζω με τα μεταφορικά... Καλύτερα όποιος την θέλει να την πάρει από εκεί. Είναι η αποθήκη της evga στην Ευρώπη... Σαφώς καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση που χρειαστεί η εγγύηση... Μιλάμε για την ίδια την εταιρεία. Απλά σε mini itx συστήματα ίσως είναι οριακή σε αρκετά κουτιά. την πολυ καλη εξυπηρετηση της evga την εχεις ουτως η αλλως απλα με ενα register , αν ομως παρεις απο το amazon εχεις τον πρωτο χρονο/2 χρονια και την δικη τους με δωρεαν μεταφορικα επιστροφης. Οποτε εχεις 2 γαματες υπηρεσιες και διαλεγεις οτι θες αναλογα την περιπτωση... Θες πχ RMA? στελνεις στο amazon να σου πληρωσουν και τα μεταφορικα επιστροφης. Θες step-up σε 1080? στελντεις στην Evga...
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 την πολυ καλη εξυπηρετηση της evga την εχεις ουτως η αλλως απλα με ενα register , αν ομως παρεις απο το amazon εχεις τον πρωτο χρονο/2 χρονια και την δικη τους με δωρεαν μεταφορικα επιστροφης. Οποτε εχεις 2 γαματες υπηρεσιες και διαλεγεις οτι θες αναλογα την περιπτωση... Θες πχ RMA? στελνεις στο amazon να σου πληρωσουν και τα μεταφορικα επιστροφης. Θες step-up σε 1080? στελντεις στην Evga... Θες να πεις αν τους επιστρέψεις 1070 θα σου την αντικαταστήσουν με 1080 ? Από που προκύπτει αυτό ?
Damachi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Το step-up σε 1080 ακουγεται πολυ ενδιαφερων - πως ακριβως λειτουργει ?
vdeseris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Θες να πεις αν τους επιστρέψεις 1070 θα σου την αντικαταστήσουν με 1080 ? Από που προκύπτει αυτό ? Το step-up σε 1080 ακουγεται πολυ ενδιαφερων - πως ακριβως λειτουργει ? https://eu.evga.com/support/stepup/
Kadaz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 πριν κατι μηνες μια προσφορα 1070 dual oc σου βγαινε ~310ε αν εδινες τα games που ειχε το bundle(καπου τοσο μου βγηκε). εχουν ανεβει τοσο ωστε 400e για mini εκδοση να θεωρειται προσφορα?
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 https://eu.evga.com/support/stepup/ What happens when I Step-Up to a cheaper product?You will only have to pay for the return shipping at the time of paying for your Step-Up. EVGA will not credit you the difference. Μου θυμισε το "Αν παρει 3 πιτσα ειμαι μαλακα?"
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το θέμα είναι σε Black Friday θα παίξει τίποτα εντός ή εκτός στα 400Ε
Thrylos7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 παντως στην Evga τελος η τιμη, και στην zotac ανεβηκε 13 λιρες...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σκεφτομαι και γω να τσιμπησω την Zotac 1070 mini. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01LLAJ8PU/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 Δεν έχω περιορισμό χώρου, για την ακρίβεια προτιμούσα full size για καλύτερη ψηξη / overclocking και λιγότερο θόρυβο. Ομως το σκέφτομαι για την mini γιατί ειναι η μόνη 1070 που παίζει στο budget μου. Πιστεύετε πως αξίζει, η είναι καλύτερα να δώσω κανα 50-αρι παραπάνω να πάρω μια full-size καρτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις