Προς το περιεχόμενο

[GPU]Zotac GTX 1070 Mini 401ε @amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το amazon αγγλιας εχει την zotac 1070 mini στις 349 λιρες και περιμενει παραλαβη σε 5 μερες (30 Αυγουστου). Με μεταφορικα, ελληνικο φορο και σε ευρω βγαινει 400.8ε τελικη και ειναι μακραν η φτηνοτερη τιμη για 1070 αυτη τη στιγμη λογω mining.

Επισης αν και Mini εκδοση, δεν εχει super-μαπα cooler, τουλαχιστον εχει 2 ανεμιστηρες και 2 heatpipes, ενω η 1070 ειναι γνωστη για τη χαμηλη της καταναλωση και καλη θερμικη συμπεριφορα οποτε δε θα εχει θεμα ψυξης. Επισης σε overclocking ολες οι pascal τερματιζουν εκει στα 2000-2100 οποτε παλι δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο μειονεκτημα για αυτους που ασχολουνται με το αθλημα.

Τελος η Zotac δινει 2+3 χρονια εγγυηση, με τα +3 να ειναι μετα απο registration στο site της, οποτε εχετε για τα πρωτα χρονια το κορυφαιο σε RMA amazon, και συνολικα 5 χρονια εγγυηση να υπαρχει...

Χωρις να ειναι η απιστευτη ευκαιρια, για οποιον ψαχνει καινουρια καρτα, ειναι καλη επιλογη ετσι οπως εχει διαμορφωθει ο χωρος το τελευταιο 2μηνο λογω mining...

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01LLAJ8PU/

• Like 4
Δημοσ.

Θα αρχισουν να πεφτουν λογικα , νομιζω και την GeForce GTX1080 8GB

απλη ειχα δει κοντα 500 (και μεσα 531 η Gigabyte GeForce GTX1080 8GB (GV-N1080WF3OC-8GD) στο DigitalMasters) .Καλη καρτα και υλοποιηση η mini .

• Like 1
Δημοσ.

...

Τελος η Zotac δινει 2+3 χρονια εγγυηση, με τα +3 να ειναι μετα απο registration στο site της, οποτε εχετε για τα πρωτα χρονια το κορυφαιο σε RMA amazon, και συνολικα 5 χρονια εγγυηση να υπαρχει...

...

Έχω την εντύπωση ότι η πολιτική του Amazon σε εγγυήσεις έχει αλλάξει. Πλέον, μετά τις 30 ημέρες δωρεάν επιστροφής σε παραπέμπει στο RMA της εταιρίας ή το τοπικό service center της χώρας σου. Πάνε οι παλιές καλές εποχές...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η πολιτική του Amazon σε εγγυήσεις έχει αλλάξει. Πλέον, μετά τις 30 ημέρες δωρεάν επιστροφής σε παραπέμπει στο RMA της εταιρίας ή το τοπικό service center της χώρας σου. Πάνε οι παλιές καλές εποχές...

Όχι δεν ισχύει. Τον πρώτο χρόνο μιλάς με  Amazon.

By the way,αυτό το χάλι με τις τιμές στις κάρτες θα αλλάξει ? Οι καλές GTX 1070 έχουν τσιμπήσει 60-80Ε από πέρσι και μιλάμε για κάρτα που είναι 1+ έτους. 

Δημοσ.

Το amazon αγγλιας εχει την zotac 1070 mini στις 349 λιρες και περιμενει παραλαβη σε 5 μερες (30 Αυγουστου). Με μεταφορικα, ελληνικο φορο και σε ευρω βγαινει 400.8ε τελικη και ειναι μακραν η φτηνοτερη τιμη για 1070 αυτη τη στιγμη λογω mining.

Χωρις να ειναι η απιστευτη ευκαιρια, για οποιον ψαχνει καινουρια καρτα, ειναι καλη επιλογη ετσι οπως εχει διαμορφωθει ο χωρος το τελευταιο 2μηνο λογω mining...

Tι είναι το mining? :huh:

Δημοσ.

Όχι δεν ισχύει. Τον πρώτο χρόνο μιλάς με Amazon.

By the way,αυτό το χάλι με τις τιμές στις κάρτες θα αλλάξει ? Οι καλές GTX 1070 έχουν τσιμπήσει 60-80Ε από πέρσι και μιλάμε για κάρτα που είναι 1+ έτους.

Μακάρι να ήταν μόνο 60-80 ευρώ, η msi gaming που παρακολουθώ εγώ πήγε από 411 στα 575 σε 3 μήνες, αύξηση 160+ ευρώ...
Δημοσ.

Μακάρι να ήταν μόνο 60-80 ευρώ, η msi gaming που παρακολουθώ εγώ πήγε από 411 στα 575 σε 3 μήνες, αύξηση 160+ ευρώ...

Ναι όντως δείτε και την συγκεκριμένη. Μέσα στον Μάιο έπαιξε αρκετές φορές κάτω από τα 400€.  

post-61606-0-77956000-1503664474_thumb.png

Δημοσ.

Και ότι ψάχνομαι για μικρή 1070 ή vega 56 για το καινούργιο mini-itx...οι vega αργούν ακόμη...άρα καλή επιλογή και ξύνομαι...αν και από ότι έχω καταλάβει παρότι έχει 2 ανεμιστήρες μάλλον η https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1070-AERO-ITX-8G-OC.html#hero-overview είναι καλύτερη επιλογή με καλύτερο σύστημα ψύξης και χαμηλότερο θόρυβο...παρότι με ένα φουρφούρι...παρόλα αυτά σίγουρα σε σχέση με τις τωρινές τιμές πολύ καλή τιμή η κάρτα...

Δημοσ.

Φταίει η amd...  :ph34r:

Πολύ καλή τιμή για τα τωρινά δεδομένα.Ευχαριστούμε ts!

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω. Πρόσφατα, πριν περίπου δύο μήνες, τα AKG 712 ακουστικά μου είχαν ένα θεματάκι. Τα είχα περίπου ένα 6μηνο. Μιλάω πρώτα με την amazon και μου είπαν καλό είναι να μιλήσω με τον κατασκευαστή και αν δε μείνω  ικανοποιημένος από τη λύση που μου προσφέρει να μιλήσω πάλι μαζί τους γιατί προσφέρουν εγγύηση σαν πωλητέ για 2 χρόνια. Ο κατασκευαστής και η ελληνική αντιπροσωπεία του με έγραψαν και ήθελαν να με χρεώσουν για επισκευή κ.τ.λ. ( αν και είχα εγγύηση!)

Τελικά μιλάω ξανά με την Amazon, με livechat κιόλας, και μετά από 3 μέρες είχα ολοκαίνουρια σφραγισμένα ακουστικά στη πόρτα μου, πριν καν προλάβουν να φτάσουν τα ελλατωματικά στις αποθήκες τους. Και όλα τα έξοδα πληρωμένα κιόλας.

Για πείτε μου τώρα, πως να προτιμήσω εγώ άλλο πωλητή, μετά από τέτοια αντιμετώπιση?

• Like 7
Δημοσ.

Amazon all the way. Ότι καλύτερο υπάρχει από εξυπηρέτηση. Έστω ένα ελληνικό μαγαζί να πλησίαζε την πολιτική τους...

Η εξυπηρέτησή τους είναι απλά σε άλλο επίπεδο. 

Στα του θέματος τώρα, δυστυχώς φτάσαμε να λέμε τη mini 1070 στα 400 ευρώ σαν προσφορά. Από τη μία οι ram, από την άλλη οι κάρτες,  από την παράλλη οι ssd, κάτι μου λέει ότι όταν βγει το καινούριο xbox θα είναι αδύνατο να φτιάξεις υπολογιστή που να το ξεπερνά και να πλησιάζει έστω την τιμή του. 

Nα φανταστώ βρήκες την τιμή από το idealo.uk... 

Έχει φοβερές προσφερές αλλά για λίγο χρόνο οι καλύτερες, πρέπει και να είσαι και τυχερός εκεί. Την 1080ti sc της evga πριν λίγο καιρό την βρήκα κοντά 670 ( αμαζον αγγλίας ) και την πήρα.

Δημοσ.

Δε νομίζω. Πρόσφατα, πριν περίπου δύο μήνες, τα AKG 712 ακουστικά μου είχαν ένα θεματάκι. Τα είχα περίπου ένα 6μηνο. Μιλάω πρώτα με την amazon και μου είπαν καλό είναι να μιλήσω με τον κατασκευαστή και αν δε μείνω  ικανοποιημένος από τη λύση που μου προσφέρει να μιλήσω πάλι μαζί τους γιατί προσφέρουν εγγύηση σαν πωλητέ για 2 χρόνια. Ο κατασκευαστής και η ελληνική αντιπροσωπεία του με έγραψαν και ήθελαν να με χρεώσουν για επισκευή κ.τ.λ. ( αν και είχα εγγύηση!)

Τελικά μιλάω ξανά με την Amazon, με livechat κιόλας, και μετά από 3 μέρες είχα ολοκαίνουρια σφραγισμένα ακουστικά στη πόρτα μου, πριν καν προλάβουν να φτάσουν τα ελλατωματικά στις αποθήκες τους. Και όλα τα έξοδα πληρωμένα κιόλας.

Για πείτε μου τώρα, πως να προτιμήσω εγώ άλλο πωλητή, μετά από τέτοια αντιμετώπιση?

Από ποιο Amazon φίλε; Αγγλία; Γιατί π.χ. στο γαλλικό βλέπω κάτι τέτοια:

(μετάφραση από γαλλικά)

If you are not satisfied with a product that you ordered from Amazon.fr or if it is defective or damaged, you may return it to us within 30 days of the date of purchase. Delivery, and we will refund or replace the entire item. For more information, please visit our page for more information on Returns and Refunds. If a defect appears on your product after the 30-day period, and during the entire warranty period, you should contact the manufacturer's After-Sales Service directly. Please note that if you purchased your item from a third-party vendor on our Marketplace platform, it is subject to this seller's individual return policy (learn more about Marketplace returns).

π.χ. εδώ: https://www.amazon.fr/Sapphire-Nitro-graphique-Radeon-Express/dp/B071Y7CKM2/

και πηγαίνοντας κάτω εκεί που λέει "Politique de retour"

Τελικά τι παίζει; Είναι στη διακριτική ευχέρεια του Amazon τι θα γίνει; Μόνο το αγγλικό παρέχει τέτοια μεταχείριση στους πελάτες του και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά είναι ΓΤΠ;

Δημοσ.

1070 μονο κατω απο 350€ . Το μονο vfm αυτη τη στιγμη ειναι 1060 3gb και 1080. Αγνοηστε ή απλα καντε υπομονη λιγο ακομα.

Στο θεμα μας καλη καρτουλα αλλα θελει καλο airflow γιατι ζεσταινεται λιγακι. Οχι σε mini itx κουτια εκτος αν ειναι μεγαλουτσικα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...