Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Όπως σας είχα γράψει και λίγο παλιότερα, έχω μία 32άρα τηλεόραση Samsung που χάλασε. Ένας φίλος μου που την άνοιξε μου είπε ότι φταίει η πλακέττα. Ο σειριακός αριθμός της πλακέττας είναι BN94-06782C
Έψαξα παντού στο δίκτυο (Amazon, Ebay κλπ) και δεν βρήκα πουθενά πλακέττα με τον ίδιο ακριβώς αριθμό σειράς.
Γνωρίζετε άμα υπάρχει κάποια συμβατή ; Υπάρχει ας πούμε στο αγγλικό e-Bay ο παρακάτω σύνδεσμος ο οποίος οδηγεί σε μια πλακέττα που είναι από 32αρα Samsung, όμως δεν είμαι καθόλου βέβαιος άμα θα ταιριάζει στη δική μου τηλεόραση : http://www.ebay.co.uk/itm/BN94-07369C-BN41-02156A-BN41-02156-MAIN-AV-BOARD-FOR-SAMSUNG-UE32H5500-/262462333014?epid=1437550164&hash=item3d1bf96056:g:MHEAAOSw~bFWQTzb#viTabs_0

Μήπως κάποιος με περισσότερη εμπειρία θα μπορούσε κάπως να με καθοδηγήσει ;

Επίσης δεν είμαι βέβαιος άμα ένα τέτοιο μήνυμα δημοσιεύεται σ' αυτό εδώ το forum ή στην ενότητα hardware. Άμα νομίζουν οι διαχειριστές ας το μετακινήσουν όπου πρέπει.

Σας ευχαριστώ,
Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Φιλτατε γατουλη, δεν ξερω ποσο θα στοιχισει η πλακετα αν βρεις τελικα αλλα εδω μεσα μπορεις να βρεις με κανα 70-80ρι μια μεταχειρισμενη 32αρα και να κανεις την δουλεια σου... :-)

Δημοσ.

Μην το προσπαθησεις...πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο part number... γισ να σου εξηγησω καλυτερα απο προσωπικη εμπειροα για μια χαλασμενη 28αρα βρηκα ενα παρομοιο ...αλλα οχι το ιδιο part number που και αυτο ομως ήταν για το μοντελο της τηλεορασης μου...Δεν δουλεψε και ξερεις γιατι...γιατι η samsung στο ιδιο μοντελλο ΕΒΑΖΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ PANEL...

Ψαξε στο ebay σε καθε χωρα ξεχωριστα.. μπορεις να βρεις στο ιταλικο ή σε πολωνικο

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Ο Zelomoth έχει δίκιο και μάλλον αυτό θα κάνω γιατί δε βλέπω να βρίσκεται ακριβώς το ίδιο part number. Όμως εδώ που τα λέμε το θέμα ήτανε να πάρω τη χαρά ότι την αντικατέστησα μόνος μου, ακολουθώντας video από το δίκτυο. Βλέπετε δεν έτυχε να ξαναχρειαστεί ν' αντικαταστήσω πλακέττα σε τηλεόραση και είπα να δοκιμάσω....

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...

Να είστε καλά,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Πλακετα θα βρεις αλλα θελει υπομονη... εγω βρηκα μετα απο 4 μηνες....πρεπει στο ebay να ψαξεις με ολα τα part number που υπαρχουν πανω στην πλακετα .. γιατι υπαρχει τουλαχιστον ενα στην πλακετα απανω και ενα αλλο με αυτοκολλητο sticker...πολλοι χρηστες στο ebay βαζουν καποιο στην τυχη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...