Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σε ρωτησω κατι  σε θεμα  drivers  της  καρτας   απο που θα  τους  κατεβαζω>>??

επειδη  γενικως  οι drivers της asus εχουν προβληματα.

υπαρχει ενα 

UNi Xonar Drivers official page - MaxedTech αλλα δεν  εχει drivers για την  SOUND CARD ASUS STRIX RAID DLX 7.1  

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα από μένα, έχω strix κάρτα ήχου δύο χρόνια τώρα, δεν είχα ούτε κιχ από την κάρτα.

Κατεβάζω το τελευταίο sonic studio και τους τελευταίους drivers από το site της asus.

https://www.asus.com/Sound-Cards/STRIX-RAID-DLX/HelpDesk_Download/

Δημοσ.

εχεις  αυτην  που  μου προτεινες στην αρχη.,.,και να σε ρωτησω σαν καρτα  ηχου πως την βλεπεις>??>

στα παιχνιδια  μουσικη και στις ταινιες?? θελω να  μου πεις τις αποψεις σου  για την  καρτα ηχου που εχεις..

γιατι αν εσυ εισε  υπερκαλυμμενος με την soar τοτε και εγω  θα ειμε  παρα  πολυ ευχαριστημενος με  την   SOUND CARD ASUS STRIX RAID DLX 7.1   

Δημοσ.

γιατι αν εσυ εισε  υπερκαλυμμενος με την soar τοτε και εγω  θα ειμε  παρα  πολυ ευχαριστημενος με  την   SOUND CARD ASUS STRIX RAID DLX 7.1   

Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω ρε αδερφέ. Το ίδιο είναι για τα ηχεία που έχεις, απλά θα ξοδευτείς παραπάνω.

Μουσική ταινίες δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, δεν έχω κάποιο παράπονο πάντως.

Σε gaming το positional audio το βρίσκω πολύ καλό και η ποιότητα του ήχου με τα ακουστικά είναι σούπερ.

Δημοσ.

Φίλε ts ο Whitefanged σου τα είπε πολύ ωραία.

Να συμπληρώσω απλώς ότι με τα ηχεία που έχεις κατά 99% δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά με την on board, άντε και με μια κάρτα των 50-70 ευρώ. Όσο για τα ακουστικά αν είναι του πεντακοσάρικου ίσως να αντιληφθείς κάτι αν έχεις μουσική εμπειρία και εξασκημένο αυτί.

Τέλος με 5.1 ηχεία σοβαρή ποιότητα μουσικής, δεν

It's up to you βέβαια αλλά δεν σου λείπει κάτι σοβαρότερο στο πισί σου;

• Like 2
Δημοσ.

δωστα σ εμενα τα λεφτα να σου βαλω εγω μια καρτα ηχου :P

θες ν αλλαξεις κατι χωρις να ξερεις ουτε τι προσφερει , ουτε γιατι πρεπει να το αγορασεις.

απλα το θες.

οπως ειπε ο half evil. ΔΕΝ προκειτε να καταλαβεις διαφορα πουθενα σχεδον 99%.

οταν θες να στησεις ηχο(η να αναβαθμισεις τον ηχο σου). διαλεγεις τα καταληλα ηχεια , η τα καταληλα ακουστικα.

μετα για αξιοπρεπη ηχο για να πεις οτι εχεις μια διαφορα (απο αυτα τα logitec 2.1,5.1 κλπ) πρεπει να διαθεσεις τουλαχιστον 200 ευρο για ηχεια.

μιλαμε για στερεο ηχο παντα.

αφου παρεις ηχεια/ακουστικα , περνεις εναν καλο ενισχυτη. δινεις αλλα 200 τουλαχιστον.

αφου ολοκληρωσεις το setup , μετα περνεις μια καλυτερη καρτα ηχου.

το τελευταιο πραγμα που αναβαθμιζεις αν δεν εχεις προβληματα , ειναι η καρτα ηχου.

το 95+% της διαφορας το κανουν τα ηχεια + ενισχυτης.

βαλε 1000 ευρο καρτα ηχου στα ηχεια σου . 5% διαφορα? = καμια διαφορα.

βαλε 1000 ευρο ηχεια + ενισχυτη στην onboard καρτα σου. 500% διαφορα και εχεις παει σε αλλο επιπεδο.

αν μετα απο το post αυτο , δεν καταλαβενεις τι λεω ,δεν πιανεις το νοημα , προσωπικα θα σε θεωρησω τρολλ :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...