abractdivision Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 να σε ρωτησω κατι σε θεμα drivers της καρτας απο που θα τους κατεβαζω>>?? επειδη γενικως οι drivers της asus εχουν προβληματα. υπαρχει ενα UNi Xonar Drivers official page - MaxedTech αλλα δεν εχει drivers για την SOUND CARD ASUS STRIX RAID DLX 7.1
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Κανένα πρόβλημα από μένα, έχω strix κάρτα ήχου δύο χρόνια τώρα, δεν είχα ούτε κιχ από την κάρτα. Κατεβάζω το τελευταίο sonic studio και τους τελευταίους drivers από το site της asus. https://www.asus.com/Sound-Cards/STRIX-RAID-DLX/HelpDesk_Download/
abractdivision Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 και εσυ εχεις την strix κάρτα ήχου?? πια εχεις την pro>>?? γιαυτο μου ελεγες για την Asus Strix Soar
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Την soar έχω δυό χρόνια τώρα. Ευτυχώς δεν είχα ταλαιπωρία με drivers.
abractdivision Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 εχεις αυτην που μου προτεινες στην αρχη.,.,και να σε ρωτησω σαν καρτα ηχου πως την βλεπεις>??> στα παιχνιδια μουσικη και στις ταινιες?? θελω να μου πεις τις αποψεις σου για την καρτα ηχου που εχεις.. γιατι αν εσυ εισε υπερκαλυμμενος με την soar τοτε και εγω θα ειμε παρα πολυ ευχαριστημενος με την SOUND CARD ASUS STRIX RAID DLX 7.1
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 γιατι αν εσυ εισε υπερκαλυμμενος με την soar τοτε και εγω θα ειμε παρα πολυ ευχαριστημενος με την SOUND CARD ASUS STRIX RAID DLX 7.1 Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω ρε αδερφέ. Το ίδιο είναι για τα ηχεία που έχεις, απλά θα ξοδευτείς παραπάνω. Μουσική ταινίες δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, δεν έχω κάποιο παράπονο πάντως. Σε gaming το positional audio το βρίσκω πολύ καλό και η ποιότητα του ήχου με τα ακουστικά είναι σούπερ.
abractdivision Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 οποτε θα ειμε καλυμενος σε ολα..
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 το 'παμε υγ, είσαι απ' τους τύπους που ξαναγυρνάνε να δουν αν κλείδωσαν? 2
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και 17 φορες επιστροφη απ την εξοδο του σπιτιου στον πινακα για να ξανα σιγουρεψει οτι ο θερμοσιφωνας ειναι κλειστος! 1
HALF EVIL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Φίλε ts ο Whitefanged σου τα είπε πολύ ωραία. Να συμπληρώσω απλώς ότι με τα ηχεία που έχεις κατά 99% δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά με την on board, άντε και με μια κάρτα των 50-70 ευρώ. Όσο για τα ακουστικά αν είναι του πεντακοσάρικου ίσως να αντιληφθείς κάτι αν έχεις μουσική εμπειρία και εξασκημένο αυτί. Τέλος με 5.1 ηχεία σοβαρή ποιότητα μουσικής, δεν It's up to you βέβαια αλλά δεν σου λείπει κάτι σοβαρότερο στο πισί σου; 2
abractdivision Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 οταν εννοεις οτι η η essense είναι audiophile κάρτα, τι εννοεις με αυτο?? και οτι δεν θα με βολεψει??
discoboyminimal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 δωστα σ εμενα τα λεφτα να σου βαλω εγω μια καρτα ηχου θες ν αλλαξεις κατι χωρις να ξερεις ουτε τι προσφερει , ουτε γιατι πρεπει να το αγορασεις. απλα το θες. οπως ειπε ο half evil. ΔΕΝ προκειτε να καταλαβεις διαφορα πουθενα σχεδον 99%. οταν θες να στησεις ηχο(η να αναβαθμισεις τον ηχο σου). διαλεγεις τα καταληλα ηχεια , η τα καταληλα ακουστικα. μετα για αξιοπρεπη ηχο για να πεις οτι εχεις μια διαφορα (απο αυτα τα logitec 2.1,5.1 κλπ) πρεπει να διαθεσεις τουλαχιστον 200 ευρο για ηχεια. μιλαμε για στερεο ηχο παντα. αφου παρεις ηχεια/ακουστικα , περνεις εναν καλο ενισχυτη. δινεις αλλα 200 τουλαχιστον. αφου ολοκληρωσεις το setup , μετα περνεις μια καλυτερη καρτα ηχου. το τελευταιο πραγμα που αναβαθμιζεις αν δεν εχεις προβληματα , ειναι η καρτα ηχου. το 95+% της διαφορας το κανουν τα ηχεια + ενισχυτης. βαλε 1000 ευρο καρτα ηχου στα ηχεια σου . 5% διαφορα? = καμια διαφορα. βαλε 1000 ευρο ηχεια + ενισχυτη στην onboard καρτα σου. 500% διαφορα και εχεις παει σε αλλο επιπεδο. αν μετα απο το post αυτο , δεν καταλαβενεις τι λεω ,δεν πιανεις το νοημα , προσωπικα θα σε θεωρησω τρολλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα