Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  αγορασα  εχω αγορασει το  coolermaster  cosmos 2 το εχω  περιπου 5 χροννια.

απλα πριν μερικες  μερες  ετυχε και καθαριζα και μετακινησα  λιγο  το  κουτι  πιο  αριστερα  στο  γραφειο και ετυχε το  το  κουτι να  γρατσουνιστει οχι παρα  πολυ αλλα λιγο απλα  εχει  αφησει σε καπιες  επιφανειεις  αχρωμια δηλαδη εινε  αβαφο  σε  αυτην την  περιπτωση  τι  μπρορω να κανω>>??  για να  φυγουν  οι  γρατζουνιες??δεν εινε  μεγαλες  εινε  μικρες... πηρα  τηλεφωνο στο plaisio και στο  ε-eshop αλλα δεν  γνωριζουνε  πως  μπορουνε  να  φυγουνε  οι  γρατζουνιες...μου  ειπανε να  αγορασω  κατι μαρκαδορους ειδικους υπαρχει  καπιος  τροπος??  για να  φυγουνε??..με  καποιο ειδικο  υλίκο  για παραδειγμα??

πειτε  μου σας  παρακαλω??περα απο αυτο  η εγγυηση εχει  τελειωσει..οπως σας προανεφερα>>

αν  υπαρχουνε  καπια  υλικα  για να  

φυγουνε  οι  γρατζουνιες.  θα  τα  αγορασω  τα  υλικα δεν εχω  προβλημα...  απλα θελω να  φυγουνε  οι  γρατζουνιες και το μαυρο χρωμα να παραμεινει το ιδιο  στα μερη  που  γρατζουνιστηκε....

καπιος  μου προτεινε  κερι και αλοιφή για το αυτοκίνητο(lidl)

Δημοσ.

Ανέβασε καθαρές και καλά εστιασμένες φωτό για να καταλάβουμε.

edit, κορυφή ο τίτλος.

Λες και θα σε κατηγορούσαμε ότι το βούτηξες.

Στο τίτλο, έπρεπε να βάλεις κάτι σχετικό με το πρόβλημα σου,

όπως απαλοιφή γρατζουνιών σε βαφή κουτιού.

• Like 1
Δημοσ.

την  εβγαλα και  την στελνω

μπορει να αλλαξει ο  τιτλος σε παλοιφή γρατζουνιών σε βαφή κουτιού??

την  εβγαλα και  την στελνω

μπορει να αλλαξει ο  τιτλος σε παλοιφή γρατζουνιών σε βαφή κουτιού??

η  γρατζουνια εινε στο  χερουλι  οπως  βλεπετε..

post-441017-0-87159100-1503652991_thumb.jpg

Δημοσ.

Πραγματικά πεντακάθαρη φωτό.....

Αδερφέ αν δεν θες να βοηθηθείς δεν πειράζει.

Τέσπα, τις βλέπω για χοντρογρατζουνιές, μαρκαδόροι και ματζούνια δεν...

Ελπίζω να μην έχει χαρακωθεί και τα μέταλλο γιατί θα θέλει και λίγο λιμάριμα/γυαλοχάρτισμα για να ισιώσει.

1) Η εύκολη λύση. Αυτοκόλλητο. Βάλε κάτι που να σ'αρέσει και να ταιριάζει το μέγεθος.

2) Η δύσκολη λύση. Άνοιξε το κουτί και λύσε τα χερούλια. Δεν ξέρω αν πιάνουν με βίδες ή πριτσίνια.

Αφού τα λύσεις και έχεις και τα δύο χερούλια απομονωμένα, πάλι υπάρχουν δύο εκδοχές.

2α) Μαύρο σπρέυ εξάτμισης μηχανής, 5-7 ευρώ Praktiker, ακολουθείς τις οδηγίες της συσκευασίας,

αφού στεγνώσει μπορείς και να το ''ψήσεις'' με πιστολάκι μαλλιών ή θερμοπίστολο (πολύ καλύτερα).

2β) Αφού τα λύσεις τα πας σε ένα φανοποιό να στα περάσει μια ηλεκτροστατική βαφή.

Πολύ χοντρικά κι ανάλογα που θα πέσεις κάνα 20άρικο υπολόγιζε.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.

Δες πόσο εύκολα βγαίνουν τα χερούλια. Λογικά δεν πρέπει να είναι κάτι φοβερό.

Αφού τα βγάλεις, είναι πολύ εύκολο να τα βάψεις.

Πρόσεχε στην επιλογή σπρέυ. Δεν κάνει όποιο να 'ναι.

Έγω έχω δοκιμάσει σπρέυ εξάτμισης μηχανής κι αυτό προτείνω.

Δημοσ.

αν  μου το βαψει  θα  φυγουνε??  οι  γρατζουνιες?? αυτες??

και τι εννοεις αν  αξιζει καν τον κοπο??  απο θεμα  χρηματων εννοεις?>?

εννοεις να το παω σε εναν φανοποιό???? pouline??

Δημοσ.

Οχι ολο το κουτι αλλα μονο την λαβη αν βγαινει.τωρα αν θα πετυχει ακριβως το ιδιο χρωμα ειναι σχετικο.παντως προσωπικα δεν θα εμπαινα καν στον κοπο.ειτε με κανα μαρκαδορο ισα να φυγει το πολυ ειτε κανα σπρει ισα να καλυφτει.ωραιο κουτι μεν αλλα παλιο κουτι δε.

υπαρχουν ατομα που βαφουν πλαστικα απο προφυλακτηρες μεχρι δεν ξερω τι.αυτο αν δεν θες να κανεις εσυ την δουλεια.αλλα λογικα με οδηγιες αν σου πουν τον τροπο το κανεις και εσυ.

αν το παω σε ενα  φαναρτζη  ποσα λεφτα  θα  μου παρει>?>  το θεμα εινε  θα κανει δουλεια>>> ο  φαναρτζης??

το τι λεφτα παιρνει καποιος ειναι σχετικο.εκτος αν θες να βαψεις ολο το κουτι.και τι δουλεια θα κανει παλι ειναι σχετικο.σιγουρα θα ξερει την δουλεια του(αυτοι που βαφουν πλαστικα)

Δημοσ.

οποτε  πια εινε  η καλυτερη  λυση  που  μου προτεινετε>??>

θελώ να ρωτησω κατι αν πχ το  εβαφα  ολο το  κουτι και το πηγαινα  σε ενα  φαναρτζη  θα  μου  εκανε  καλη  δουλεια  στο  κουτι  μου  για παραδειγμα?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...