Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα windows 7 και εκανα δωρεαν αναβαθμιση σε 10..τωρα θελω να κανω ενα format στο pc αλλα δεν εχω cd για windows 10..τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Καλημέρα! Κατεβάζεις το εργαλείο media creation tool . Το τρέχεις, επιλέγεις ελληνική γλώσσα, την έκδοση του συστήματός home ή professional 32 ή 64bit. Μετά επιλέγεις τα αρχεία να περαστούν σε ένα usb stick (κατά προτίμηση πάνω από 4 gb). Πάρε αντίγραφα από τυχόν αρχεία που έχεις στο stickακι, προτού ξεκινήσεις την διαδικασία. 

Δημοσ.

Καλημέρα! Κατεβάζεις το εργαλείο media creation tool . Το τρέχεις, επιλέγεις ελληνική γλώσσα, την έκδοση του συστήματός home ή professional 32 ή 64bit. Μετά επιλέγεις τα αρχεία να περαστούν σε ένα usb stick (κατά προτίμηση πάνω από 4 gb). Πάρε αντίγραφα από τυχόν αρχεία που έχεις στο stickακι, προτού ξεκινήσεις την διαδικασία.

και αφου το κανω αυτο πως το τρεχω απο το stick?θυμησε μου.
Δημοσ.

Σύνδεσε το stick στον υπολογιστή. Αναψέ τον και μόλις δείξει τα στοιχεία της μητρικής πάτα το F8, να πας στις επιλογές εκκίνησης και επέλεξε το usb stick.

Δημοσ.

Αφού έχει ήδη κάνει αναβάθμιση γιατί θέλει το στικ και δεν κάνει απλά μια επαναφορά απο τις ρυθμίσεις;

Δημοσ.

ακριβως θελω να κανω clean install

ακριβως το ιδιο εχω κανει και εγω, Update from 7, και βλεπω οτι θελει κι ενα clean install για να στρωσει καλα......

απλα εγω τα ειχα γραψει και σε DVD. B)   

Δημοσ.

Με την ενεργοποίηση τι κάνεις στη περίπτωση αυτή;

(προσωπικά είχα win7 χρησιμοποίησα την προσφορά της Microsoft με 28Ε, πήγα στα win8 μετά δωρεάν στα 10)

Έχω χάσει τη μπάλα σχετικά με την ενεργοποίηση.

Δημοσ.

Με την ενεργοποίηση τι κάνεις στη περίπτωση αυτή;

(προσωπικά είχα win7 χρησιμοποίησα την προσφορά της Microsoft με 28Ε, πήγα στα win8 μετά δωρεάν στα 10)

Έχω χάσει τη μπάλα σχετικά με την ενεργοποίηση.

Τι εννοείς τι κάνεις με την ενεργοποίηση; Πως θα ενεργοποιήσεις τα 10αρια;

Δημοσ.

Ναι μετα απο καθαρη εγκατάσταση των windows 10. Δεν εχω κάνει εδω και χρόνια φορμαντ. Μόνο επαναφορα συστήματος

Δημοσ.

Αν τα windows 10 είναι ήδη ενεργοποιημένα και δεν αλλάξεις κάτι στο hardware θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Επίσης πολύ καλό είναι το να έχεις και ένα account στην microsoft το οποίο θα αντιστοιχεί στα windows σου.

Αν θες περίμενε και καμιά ακόμα απάντηση από κάποιον πιο ειδικό για σιγουριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...