Προς το περιεχόμενο

Αγορά Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ δεν θα μου ζητήσει στην αρχή το product key; Η θα το ζητήσει και θα πατήσω skip και μόλις εγκατασταθουν θα ενεργοποιηθεί;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασα ένα κλειδί για Windows 10 Pro oem από ebay στα 3.80 ευρώ. Ήρθε άμεσα στο email ενεργοποιηθηκε μια χαρά άψογη εξυπηρέτηση. Αν χρειαστεί τώρα να ξανακάνω Φορματ μπορώ να το ξανά χρησιμοποιήσω χωρίς πρόβλημα έτσι;

aeriko οταν λες αμεσα σε ποσο χρονο στο εστειλαν ακριβως? Αν δες πες τον πωλητη... εγωβ απο τον δικο μ ολα οκ αλλα εκανε μια μερα...

νομιζω πως δεν θα χρειαστει να βαλεις κλειδι ξανα,θα το βρει αυτοματα.

ασχετο αλλα εγω το κλειδι το περασα ως προσθηκη σε ηδη εγκατεστημενα windows που ειχαν απενργοποιηθει... δν νμζ να υπαρξει θεμα στο μελλον ετσι?? Περαστηκε και μενα στην μητρικη σε περιπτωση που ξανακανω φορματ ή θα χρειαστει να ξαναπερασω τον κωδικο...??? ερωτηση προς ολους φυσικα

Δημοσ.

Παιδία σκέφτομαι να αγοράσω ένα λαπτοπ από εξωτερικό απλά διάβασα ότι δεν έχει λειτουργικό σύστημα

Από τα ελάχιστα πράγματα που ξέρω είναι ότι πρέπει να αγοράσεις και έναν κωδικό(κλειδί)

Εγώ πείτε ότι περνώ το λαπτοπ το μόνο που έχω να κάνω είναι να μπω στο επίσημο site της Microsoft και να κατεβάσω απλά τα Windows 10 και στην συνέχεια υποθέτω ότι θα μου ζυτησει έναν κωδικό;

Η ή διαδικασία είναι διαφορετικη;

Ευχαριστώ

Επίσης ο σκληρός θα είναι HDD και θα πάρω αργότερα έναν SSD έχει κάποια σημασία

Μήπως θα πρέπει να περιμένω πρώτα να βάλω τον SSD

Είμαι τελείως άσχετος συγνώμη άμα έχω πει καμία κοτσάνα

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα. Μου ζήτησε ένας φίλος να κάνω format σε 3 υπολογιστές τους. Και οι 3 είτε είχαν ήδη προεγκατεστημένα τα Win 10, είτε είχαν 7 και έχει γίνει αναβάθμιση στα 10. Χρειάζεται να βρω κλειδιά ή θα εγκαταστήσω τα Windows 10 που θα κατεβάσω από τη MS και θα τα αναγνωρίσει νομίμως αυτόματα;

Βρήκα απαντήσεις, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ολα αυτα τα κλειδια αν κανω format το pc ή αλλαξω motherboard θα δουλευει το κλειδι? Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι για 1 pc και αν αλλαξω hardware δε δουλευουν. Ισχυει?

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ολα αυτα τα κλειδια αν κανω format το pc ή αλλαξω motherboard θα δουλευει το κλειδι? Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι για 1 pc και αν αλλαξω hardware δε δουλευουν. Ισχυει?

Κλειδωνει στην μητρικη σου και δουλευει σε ενα pc

• Like 1
Δημοσ.

Εχω windows 10 που εχουν χτυπησει. Ειχαν κλειδι σπασμενο, λειτουργησαν για κανα χρονο

Για την ακριβεια μου βγαζει: τα windows10 δεν ειναι ενεργοποιημενα. Μπορω να βαλω αυτες τις αδειες χωρις format; καπου μεσα απο τα windows ειδα καπου αλλαγη κλειδιου, γινεται ευκολα;

Δημοσ.

Όχι δεν ισχύει. Παίρνεις τηλ. την MS Hellas και τους λες ότι χάλασε η μητρική και λογικά θα κινήσουν την διαδικασία να ενεργοποιήσουν και πάλι τα windows.

Εχω windows 10 που εχουν χτυπησει. Ειχαν κλειδι σπασμενο, λειτουργησαν για κανα χρονο

Για την ακριβεια μου βγαζει: τα windows10 δεν ειναι ενεργοποιημενα. Μπορω να βαλω αυτες τις αδειες χωρις format; καπου μεσα απο τα windows ειδα καπου αλλαγη κλειδιου, γινεται ευκολα;

Ποιες αυτές άδειες?

Δημοσ.

Ναι μπορείς να κάνεις αλλαγή κλειδιού. Πηγαίνεις πίνακα ελέγχου--->Σύστημα και στην περιοχή Ενεργοποίηση windows έχει επιλογή για αλλαγή κλειδιού.

Δημοσ.

Ναι μπορείς να κάνεις αλλαγή κλειδιού. Πηγαίνεις πίνακα ελέγχου--->Σύστημα και στην περιοχή Ενεργοποίηση windows έχει επιλογή για αλλαγή κλειδιού.

Ενεργοποιειται ευκολα; το εχεις κανει;

Δημοσ.

Ενεργοποιειται ευκολα; το εχεις κανει;

και εγω ουσιαστικα ετσι τον εβαλα... στην αρχη δεν τον δεχτηκε κασι με εβαλε μεσα στο windows store οπου απο εκει δουλεψε κανονικα.. τον εχει κρατησει και στην μητρικη μ γιατι εκανα ξανα φορματ και ηταν ενεργοποιημενα και μετα... ;)

Δημοσ.

Αγόρασα ένα κλειδί για Windows 10 Pro oem από ebay στα 3.80 ευρώ. Ήρθε άμεσα στο email ενεργοποιηθηκε μια χαρά άψογη εξυπηρέτηση. Αν χρειαστεί τώρα να ξανακάνω Φορματ μπορώ να το ξανά χρησιμοποιήσω χωρίς πρόβλημα έτσι;

Φίλε παίζει κανά link του πωλητή;

EDIT: Λοιπόν βρήκα τους παρακάτω 1 για PRO και 2 για ΗΟΜΕ (θέλω 1 + 1)

PRO: http://www.ebay.com/itm/Windows-10-Professional-32-64-Bits-Product-Key-Win-10-Pro-OEM-Lizenzschlussel-/182467753865?epid=222403992&hash=item2a7becf789:g:Na8AAOSwr~lYscFE

HOME1: http://www.ebay.com/itm/GENUINE-WINDOWS-10-HOME-32-64BIT-ORIGINAL-LICENSE-KEY-SCRAP-PC-/152716353041?epid=809536399&hash=item238e9a9e11:g:NKkAAOSw~CFY6jb8

HOME2: http://www.ebay.com/itm/Microsoft-Windows-10-Home-32-64bit-Genuine-License-Key-Product-Code-/282666075516?epid=9002543526&hash=item41d036057c:g:YB8AAOSwA2hZxL7g

Θα πήγαινα στον HOME1 αλλά δεν μπορώ να κτλβω γιατί γράφει αυτό το SCRAP PC στον τίτλο του. Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...