liverpoolman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αγόρασα ένα κλειδακι από eBay... Απλά περιμένω από το μεσημέρι και δεν έχω κάνει τίποτα... Εν τω μεταξύ γράφει και shipping στην διεύθυνσή μου ενώ πιο πάνω λέει ότι τα στέλνουν με mail... Τι παίζει ?
liverpoolman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Του έστειλα το μεσημέρι όπως και τώρα και δεν απαντα... Συνηθως σε πόση ώρα τά στέλνουν και με τι τρόπο?
liverpoolman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 http://www.ebay.co.uk/itm/292228073013
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 http://www.ebay.co.uk/itm/292228073013 Αγόρασα ένα κλειδακι από eBay... Απλά περιμένω από το μεσημέρι και δεν έχω κάνει τίποτα... Εν τω μεταξύ γράφει και shipping στην διεύθυνσή μου ενώ πιο πάνω λέει ότι τα στέλνουν με mail... Τι παίζει ? Στην αρχή γράφει ότι θα σταλεί με μεηλ και παρακάτω γράφει "NO delivery by post". Συνήθως μέσα στη μέρα στου στέλνουν με μεηλ τον κωδικό. Κακώς αγόρασες από αυτόν τον πωλητή. Και δεν είναι Top Seller και λίγες πωλήσεις έχει. Τελοσπάνων και μάπα να βγει στο μέλλον θα χάσεις 4-5 ευρώ μόνο.
tzotzosgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Και πως λειτουργεί ακριβώς το site? Κατεβάζεις το iso από Microsoft και από το site αγοράζεις κλειδί η σου δίνει download link? Καλησπέρα, πρέπει να κατεβάσετε από εδώ Site: windows και μετά να αγοράσεις το κλειδί, μόλις γίνει επιτυχής η πληρωμή θα λάβεις ένα εμαιλ με το κλειδί ενεργοποίησης Απο κατω στα shops παταμε πχ αυτο με τα 10.5 ευρω; oem ή standard καλυτερα; Καλησπέρα, εγώ έχω αγοράσει την έκδοση oem Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2017 από tzotzosgr
liverpoolman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Όλα οκ παιδιά ο τύπος μου το εστειλε, το μόνο που μένει είναι να δω αν δουλεύει αύριο! Αυτά τα κλειδιά είναι αυθεντικά έτσι? Επίσης είναι για ένα pc ανά φορά? Δηλαδή μπορω να τα περάσω στο λάπτοπ και μετάνα κάνω φορμάτ να βάλω λινουξ εκεί και να βάλω αυτά στον σταθερό? Ή μπαινουν μια φορά μόνο σε ένα μηχάνημα?
sanaeriko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Όλα οκ παιδιά ο τύπος μου το εστειλε, το μόνο που μένει είναι να δω αν δουλεύει αύριο! Αυτά τα κλειδιά είναι αυθεντικά έτσι? Επίσης είναι για ένα pc ανά φορά? Δηλαδή μπορω να τα περάσω στο λάπτοπ και μετάνα κάνω φορμάτ να βάλω λινουξ εκεί και να βάλω αυτά στον σταθερό? Ή μπαινουν μια φορά μόνο σε ένα μηχάνημα?Φιλαράκι δουλεύει τελικά; το δοκίμασες;
liverpoolman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Φίλε δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο θέμα,θα το τεσταρω μετά... Το θέμα είναι άλλο... Από πού να κατεβασω το official iso? Από το site της Microsoft το iso είναι 8gb... Από heidoc 4 ? Για ποιο λόγο? Ποιο να προτιμήσω ?
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Φίλε δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο θέμα,θα το τεσταρω μετά... Το θέμα είναι άλλο... Από πού να κατεβασω το official iso? Από το site της Microsoft το iso είναι 8gb... Από heidoc 4 ? Για ποιο λόγο? Ποιο να προτιμήσω ? Τώρα είτε τρολλάρεις είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις είτε δεν ξέρεις να googlάρεις.
liverpoolman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έκανα φορμάτ και κράτησε τα παλιά ενώ είχα πατήσει να διαγραφούν όλα... Διέγραψα τα windows old και όλα οκ... Το πρόβλημα ότι δεν δέχεται το άλλο κλειδί ... Δεν το αλλάζει δλδ. Εντάξει τελικά όλα Οκ δουελεψε Εντάξει όλα ΟΚ δούλεψε!!!
sanaeriko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αγόρασα ένα κλειδί για Windows 10 Pro oem από ebay στα 3.80 ευρώ. Ήρθε άμεσα στο email ενεργοποιηθηκε μια χαρά άψογη εξυπηρέτηση. Αν χρειαστεί τώρα να ξανακάνω Φορματ μπορώ να το ξανά χρησιμοποιήσω χωρίς πρόβλημα έτσι; 1
xristoss1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 νομιζω πως δεν θα χρειαστει να βαλεις κλειδι ξανα,θα το βρει αυτοματα.
sanaeriko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δλδ δεν θα μου ζητήσει στην αρχή το product key; Η θα το ζητήσει και θα πατήσω skip και μόλις εγκατασταθουν θα ενεργοποιηθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα