giannis2429 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλημέρα. Μπορούμε να αγοράσουμε από κάποιο site τα Windows 10 σε φυσιολογική τιμή; Κάποτε είχε βάλει ένα παλικάρι ένα λινκ που τα αγόραζες με 11 ευρώ αλλά δεν μπορώ να το βρω.
thory Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και είναι αυθεντικά; χωρίς να έχουν κλειδώσει σε άλλη μητρική;Γιατί με ενδιαφέρει και μένα.
dpolal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δεν υπάρχουν «μαϊμού» windows licenses, είτε θα ενεργοποιηθούν είτε όχι, οτιδήποτε άλλο σου πετάει μνμ ότι δεν είναι σωστό το κλειδί. Με την συνεχόμενη πολιτική της MS που επιτρέπει αναβάθμιση με άδειες απο παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού το θέμα είναι πως αν δεν σου στείλουν την συσκευασία με το αυτοκόλλητο που να αναγράφει επάνω ότι το serial αφορά win 10 το ποιό πιθανό είναι πως θα προέρχεται από έκδοση win7/8. Το οποίο δεν είναι κακό βέβαια, αφού θα πάριε κανονικά ενεργοποίηση.
tzotzosgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, έχω αγοράσει 5-6 κλειδιά από εδώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα! http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ 2
tsofras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, έχω αγοράσει 5-6 κλειδιά από εδώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα! http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ Και εγώ απο εκεί και το έχω προτείνει σε όλους τους φίλους, όλοι είμαστε κομπλέ
jokerakias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 το θέμα είναι ενεργοποιούνται και μετα απο clean install??
sanaeriko Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, έχω αγοράσει 5-6 κλειδιά από εδώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα! http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ Και πως λειτουργεί ακριβώς το site? Κατεβάζεις το iso από Microsoft και από το site αγοράζεις κλειδί η σου δίνει download link?
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δεν υπάρχουν «μαϊμού» windows licenses, είτε θα ενεργοποιηθούν είτε όχι, οτιδήποτε άλλο σου πετάει μνμ ότι δεν είναι σωστό το κλειδί. Με την συνεχόμενη πολιτική της MS που επιτρέπει αναβάθμιση με άδειες απο παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού το θέμα είναι πως αν δεν σου στείλουν την συσκευασία με το αυτοκόλλητο που να αναγράφει επάνω ότι το serial αφορά win 10 το ποιό πιθανό είναι πως θα προέρχεται από έκδοση win7/8. Το οποίο δεν είναι κακό βέβαια, αφού θα πάριε κανονικά ενεργοποίηση. Μαϊμού κλειδιά δεν υπάρχουν αλλά κλειδιά που είναι για προγραμματιστές που έχουν ενεργοποιηθεί πολλές φορές υπάρχουν. Και αυτά τα κλειδιά μπορούν να κλειδωθούν από την MS. 2
sobi1984 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Επειδή κοιτάω να αγοράσω και εγώ από all key shop πως γίνεται? Κάνουμε την αγορά και μας στέλνουν κλειδί? Και μετά από που κατεβάζουμε το iso? 1
sanaeriko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Επειδή κοιτάω να αγοράσω και εγώ από all key shop πως γίνεται? Κάνουμε την αγορά και μας στέλνουν κλειδί? Και μετά από που κατεβάζουμε το iso? Την ίδια απορία είχα και γω φιλαράκι αλλά δεν πήρα απάντηση.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το κλειδί σας το στέλνουν με μεηλ. Τα windows τα κατεβάζετε από την Microsoft μέσω του media creation tool για win 10. 4
Zerg13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, έχω αγοράσει 5-6 κλειδιά από εδώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα! http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/ Απο κατω στα shops παταμε πχ αυτο με τα 10.5 ευρω; oem ή standard καλυτερα;
sanaeriko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Το κλειδί σας το στέλνουν με μεηλ. Τα windows τα κατεβάζετε από την Microsoft μέσω του media creation tool για win 10. Δλδ κατεβάζουμε το iso από Microsoft, το εγκαθιστούμε και μετά αγοράζουμε ένα κλειδί από εκεί το οποίο έρχεται άμεσα να φανταστώ στο μέιλ και ενεργοποιουνται τα Windows? Δίνουμε κάποια άλλη πληροφορία πριν την αγορά του κλειδιού;
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δλδ κατεβάζουμε το iso από Microsoft, το εγκαθιστούμε και μετά αγοράζουμε ένα κλειδί από εκεί το οποίο έρχεται άμεσα να φανταστώ στο μέιλ και ενεργοποιουνται τα Windows? Δίνουμε κάποια άλλη πληροφορία πριν την αγορά του κλειδιού; Όχι δεν δίνεις κάποια άλλη πληροφορία. Μπορείς να αγοράσεις και πριν το κλειδί ώστε να το έχεις και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης όταν ζητηθεί να το βάλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα