Diver_Gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Μπήκε παραγγελία το Huawei καθώς προτίμησα τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που σημαίνουν και ελαφρώς μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο εις βάρος της έκδοσης Android. Η τιμή είναι αυτή που λέει ο gapostolidis. Για περισσότερα με την παραλαβή - μου είπαν μέσα στην εβδομάδα. Και πάλι ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες σας! Φίλε μου δεν ξέρω τη έχεις διαβάσει αλλά το Samsung galaxy tab a 10.0 (2016) είναι κλάσεις ανώτερο του huawei mediapad . Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι το media pad των 199 ευρώ έχει καλύτερα τεχνικά από το galaxy tab(t580-585). Πχ στο antutu το galaxy tab σκοράρει 44,000+ ενώ το Media pad 36870....μιλάμε για τεράστια διαφορά όσο αφορά την ισχύς και ταχύτητα του tablet. https://www.notebookcheck.net/Huawei-MediaPad-T3-10-Tablet-Review.230578.0.html#toc-performance Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2017 από Diver_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Φίλε μου δεν ξέρω τη έχεις διαβάσει αλλά το Samsung galaxy tab a 10.0 (2016) είναι κλάσεις ανώτερο του huawei mediapad . Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι το media pad των 199 ευρώ έχει καλύτερα τεχνικά από το galaxy tab(t580-585). Πχ στο antutu το galaxy tab σκοράρει 44,000+ ενώ το Media pad 36870....μιλάμε για τεράστια διαφορά όσο αφορά την ισχύς και ταχύτητα του tablet. https://www.notebookcheck.net/Huawei-MediaPad-T3-10-Tablet-Review.230578.0.html#toc-performance Το Μ2 πήρε όχι το Τ3 (antutu 50,000++) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diver_Gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το Μ2 πήρε όχι το Τ3 (antutu 50,000++) Ακόμα χειρότερα καθώς επίσημα δεν έχει πάρει ούτε καν το marshmallo 6.0......... ενώ το Galaxy tab a είναι είδη σε 7,0. Μόνο με root πράγμα το οποίο χάνει εγγύηση. 5,1 lollipop των Μ2...... Συμφωνώ πως το Μ2 είναι ποιο γρήγορο αλλά το γεγονός πως έχει λειτουργικό το οποίο δεν αναβαθμήστικε από τη Huawei είναι μεγάλο αρνητικό κατά τη γνώμη μου. Είδη υπάρχουν συσκευές που έχουν πάρει τη beta των oreo 8.0, να αγοράζει κάποιος συσκευή 5,1 όσο και δυνατή να είναι αυτά που χάνει είναι περισσότερα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2017 από Diver_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PerfectParanoia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ακόμα χειρότερα καθώς επίσημα δεν έχει πάρει ούτε καν το marshmallo 6.0......... ενώ το Galaxy tab a είναι είδη σε 7,0. Μόνο με root πράγμα το οποίο χάνει εγγύηση. 5,1 lollipop των Μ2...... Συμφωνώ πως το Μ2 είναι ποιο γρήγορο αλλά το γεγονός πως έχει λειτουργικό το οποίο δεν αναβαθμήστικε από τη Huawei είναι μεγάλο αρνητικό κατά τη γνώμη μου. Είδη υπάρχουν συσκευές που έχουν πάρει τη beta των oreo 8.0, να αγοράζει κάποιος συσκευή 5,1 όσο και δυνατή να είναι αυτά που χάνει είναι περισσότερα. Δεν διαφωνώ και γενικά η huawei με τα upgrade είναι απαράδεκτη, απλά το αναφέρω για να μην μπερδευτεί κανείς. Το εάν αξίζει να δώσει κανείς τα ίδια λεφτά για να έχει μια συσκευή με εγγύηση ή να κανει root και να βάλει ένα rom του nougat στην πιο δυνατή είναι προσωπική υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεις με root να βαλεις στο m2 την nougat?? Εχετε καποιο λινκ? Παντως επειδη τα εχω και τα 2 το huawei ειναι καλυτερο σε ολα. Πληντων αναβαθμισεων και της φωτεινοτητας. Οχι οτι η φωτεινότητα δεν ειναι καλη απλα το samsung εχει μεγαλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να πω και εγώ λίγα πράγματα έχοντάς το 10 ημέρες στα χέρια μου. Σαν συσκευή είναι εξαιρετική, δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα στη χρήση του πλην μιας μικρής διάρκειας καθυστέρηση όταν επανέρχεται από sleep που το θεωρώ φυσιολογικό. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω η φωτεινότητα του όντως δεν είναι και η καλύτερη αλλά αυτό λύνεται ρυθμίζοντας την φωτεινότητα χειροκίνητα - η ποιότητα της απεικόνισης για την κατηγορία του είναι άκρως ικανοποιητική. Ο ήχος καλός λόγω και των 4 ηχείων (2 χαμηλές, 2 υψηλές) με ικανότητα για υψηλή ένταση χωρίς ιδιαίτερες παραμορφώσεις. Επίσης δοκιμάστηκαν κάμερα (φωτό, βίντεο), εγγραφή ήχου όπου και εκεί το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Tο EMUI είναι από τα πιο καλοσχεδιασμένα, καλαίσθητα και ελαφριά Android rom που έχω έρθει σε επαφή. Στο σημείο αυτό βγάζω το καπέλο μου στους "Κινέζους" και την δουλειά που έχουν κάνει. Έχοντας Android 7 στο smartphone δεν μπορώ να πω ότι βλέπω τεράστιες διαφορές σε λειτουργίες με μόνη εμφανή την απουσία του "καδου" για να κλείσεις πολλαπλές εφαρμογές στο παρασκήνιο με μια κίνηση. Τέλος σαν ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικό και σου δίνει την αίσθηση "ακριβότερης" συσκευής - μια εμπειρία που την έζησα και με το Honor 6X. Συνοπτικά μια τίμια αγορά. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2017 από TR-909 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω και εγώ λίγα πράγματα έχοντάς το 10 ημέρες στα χέρια μου. Σαν συσκευή είναι εξαιρετική, δεν έχω παρατηρήσει κολλήματα στη χρήση του πλην μιας μικρής διάρκειας καθυστέρηση όταν επανέρχεται από sleep που το θεωρώ φυσιολογικό. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω η φωτεινότητα του όντως δεν είναι και η καλύτερη αλλά αυτό λύνεται ρυθμίζοντας την φωτεινότητα χειροκίνητα - η ποιότητα της απεικόνισης για την κατηγορία του είναι άκρως ικανοποιητική. Ο ήχος καλός λόγω και των 4 ηχείων (2 χαμηλές, 2 υψηλές) με ικανότητα για υψηλή ένταση χωρίς ιδιαίτερες παραμορφώσεις. Επίσης δοκιμάστηκαν κάμερα (φωτό, βίντεο), εγγραφή ήχου όπου και εκεί το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Tο EMUI είναι από τα πιο καλοσχεδιασμένα, καλαίσθητα και ελαφριά Android rom που έχω έρθει σε επαφή. Στο σημείο αυτό βγάζω το καπέλο μου στους "Κινέζους" και την δουλειά που έχουν κάνει. Έχοντας Android 7 στο smartphone δεν μπορώ να πω ότι βλέπω τεράστιες διαφορές σε λειτουργίες με μόνη εμφανή την απουσία του "καδου" για να κλείσεις πολλαπλές εφαρμογές στο παρασκήνιο με μια κίνηση. Τέλος σαν ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικό και σου δίνει την αίσθηση "ακριβότερης" συσκευής - μια εμπειρία που την έζησα και με το Honor 6X. Συνοπτικά μια τίμια αγορά. Φιλε επισης να προσθεσω οτι παρολο που εχει android 5 εχει λειτουργία για διπλα παραθυρα ενω νομιζω αυτο εχει προστεθει με την nougat στα αλλα ταμπλετ. Αυτο που λες για τον καδο αν καταλαβα καλα υπαρχει απλα δεν το προσεξες. Παντωτας το κουμπι τετραγωνακι για να πας στις ανοιχτες εφαρμογες μετα μια κινηση απο κατω προς τα πανω στο σημειο που σου δειχνει και σβηνονται ολα με τη μια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πολύ σωστός ο φίλος geornirv και όντως υπάρχει και το "κλείσιμο όλων" με την κίνηση που περιγράφει πιο επάνω . Τα διπλά παράθυρα ναι υπάρχουν και μπορεί να φανούν χρήσιμα αν χρειάζεται να παρακολουθείται δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχει και δυνατότητα για Miracast αλλά και WiFi Direct (στο οποίο γίνεται Mirror η οθόνη του tablet στην TV) πηγαίνοντας στις συντομεύσεις (από την Home οθόνη swipe προς τα κάτω και επιλογή "Συντομεύσεις") και ενεργοποιώντας το πολλαπλές οθόνες. Με την προυπόθεση ότι η Smart TV σας υποστηρίζει τα παραπάνω πρωτόκολλα θα πρέπει να εμφανιστεί στο tablet όπου απλά την επιλεγετε - οπότε ότι εμφανίζει η οθόνη του tablet απεικονίζεται στην TV σας. Προσωπικά δοκίμασα και τις δύο δυνατότητες, σε μια LG LB730B με πολύ καλό αποτελέσμα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2017 από TR-909 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 TR-909 ηθελα να σε ρωτησω αν σου δουλευει η προστασία ορασης στο μενου προβολη γιατι εμενα οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα