TR-909 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ενδιαφέρομαι για αγορά tablet το οποίο προορίζεται για βασική χρήση όπως browsing, email, Youtube ενδεικτικά. Επιθυμητά η αξιοπρεπής ποιότητα απεικόνισης, καλή αυτονομία και καλή ποιότητα κατασκευής. Από την δική μου έρευνα έχω καταλήξει στο Samsung Galaxy Tab A T580 10.1" καθώς πληροί και τις τεχνικές προδιαγραφές που είχα στο μυαλό μου όπως ικανοποιητική επεξεργαστική ισχύ, 2GB Ram και 10,1" διαγώνιο οθόνης. Το εν λόγω ταμπλετάκι βρίσκεται στα 180€ περίπου σε "Σκρουτζσοπς" ή στα 229 (τιμή παρόμοια) στους μεγάλους (ΜΜ, Κωτσο). Η διαφορά των 50€ είναι σημαντική αλλά είδωμεν. Από την πλευρά σας έχετε άποψη (αν υπάρχει και κάποιος κάτοχος ακόμη καλύτερα) ή κάποια πρόταση σε αυτό το budget κοντά η οποία να παρέχει κάτι επιπλέον? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Είμαι κάτοχος του 4g μοντέλου. Αξιοπρεπέστατο για τα χρήματα του και δεν κολλάει πουθενά. Πάρα πολυ καλή οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 αν θελεις 10αρι, το συγκεκριμενο ειναι μια πολυ καλη επιλογη Πηρε android 7.0, το οποιο το βοηθησε να γινει πιο σβελτο. Οντως πολυ καλη οθονη. Να αναφερω απλα δυο πραγματακια που λιγο με ενοχλουν. α) οθονη 16:9 (οπως οι πιο πολλες), που το καθιστα λιγο γκουμουτσα. Θα προτιμουσα 4:3, αλλα δεν ξερω ποσα υπαρχουν. β) τα κουμπια back, menu (εκατερωθεν του home button) ΔΕΝ ειναι φωτιζομενα. Προφανως εγινε για λογους κοστους, αλλα καθιστα τη χρηση του σε χωρο με περιορισμενη φωτεινοτητα, ενοχλητικη. Αν ενδιαφερεσαι για 8αρι εχεις πολυ πιο πολλες επιλογες, π.χ. εβγαλε η lenovo ενα καινουριο 8αρι το tab3 8plus για το οποιο λεγονται πολυ καλα λογια. η αυτονομια του επισης (του galaxy tab a) ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη. Σε standby mode βγαζει εβδομαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapostolidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δες και αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20354979 το πήρε γνωστός μου μετά από πρότασή μου την προηγούμενη εβδομάδα. Καλά χαρακτηριστικά και ενδιαφέρουσες και οι φωτογραφίες που βγάζει. Πρέπει να καλύπτεται και από εγγύηση 1 επιπλέον έτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkPrince Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Πολύ καλο Tablet το έχω 6 μήνες έως 250~ ευρώ καλύτερο δεν θα βρείς. Χωρητικότητα μπαταρίας 7300mAh έως 16 ώρες στο 50% η φωτεινότητα, χρόνος επαναφορτισης από 15% στο 100% 3 ώρες Οι φωτογραφίες που βγάζει αρκετά τίμιες, πολύ καλή ποιότητα πλαστικού. Τα ηχειάκια αξιοπρεπή αλλα εκεί που είναι τοποθετημένα βρίσκει και ο ήχος πάει περίπατο, μικρό το κακό Το προτείνω!! Το πήρα σε λευκό Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2017 από DarkPrince 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ότι καλύτερο μπορείς να βρεις μέχρι στιγμής στα 200€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πήρα δύο λευκά 4G πριν 8 μήνες. Το ένα του γιου μου στον μήνα πάνω έβγαλε θέμα με την οθόνη, Σε 40 μέρες περίπου το πήρα πίσω. Είναι το πρώτο μου οπότε δεν είχα εμπειρία πιο πριν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η μπαταρία του που είναι σκυλί, η οθόνη του super, αρκετά γρήγορο, αλλά και λίγο βαρύ με την original θήκη της Samsung. Επίσης όντως τα κουμπιά δεν είναι φωτιζόμενα αλλά στο περίπου τα βρίσκεις! Μου αρεσει παντως σαν συσκευη. Σου βγαζει μία ποιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ενδιαφέρον το Huawei που είναι ελαφρώς ανώτερο σε επιδόσεις (CPU, GPU), κάμερα (13MP έναντι 8MP του Samsung), 4 ηχεία (Harman-Kardon), λίγο μικρότερη μπαταρία και στο GSM Arena αναφέρεται με Lollipop (το Samsung έρχεται με Marshmallow και είναι upgradable σε Nougat). Γνωρίζεις αν παίρνει νεώτερο EMUI? Σε άλλη περίπτωση θα σκεφτόμουν Samsung δαγκωτό, αλλά πρόσφατα αγόρασα ένα Honor 6X από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το Samsung έχει ηχεία μόνο στην "κάτω"πλευρά, οπότε αν θέλεις να βλέπεις βίντεο σε landscape καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ότι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ενδιαφέρον το Huawei που είναι ελαφρώς ανώτερο σε επιδόσεις (CPU, GPU), κάμερα (13MP έναντι 8MP του Samsung), 4 ηχεία (Harman-Kardon), λίγο μικρότερη μπαταρία και στο GSM Arena αναφέρεται με Lollipop (το Samsung έρχεται με Marshmallow και είναι upgradable σε Nougat). Γνωρίζεις αν παίρνει νεώτερο EMUI? Σε άλλη περίπτωση θα σκεφτόμουν Samsung δαγκωτό, αλλά πρόσφατα αγόρασα ένα Honor 6X από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή μετά το Samsung.Νομίζω δεν θα πάρει αναβάθμιση. Αλλά σν κατασκευή το Huawei σκίζει. https://www.skroutz.gr/s/9626945/Huawei-MediaPad-T2-10-0-Pro-WiFi-16GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Πήρα δύο λευκά 4G πριν 8 μήνες. Το ένα του γιου μου στον μήνα πάνω έβγαλε θέμα με την οθόνη, Σε 40 μέρες περίπου το πήρα πίσω. Μια από τα ίδια. Στο τρίμηνο πάνω, η φωτεινότητα μας άφησε χρόνους. Το άφησα στο σέρβις στη Σαλονίκη και σε 6 μέρες ήταν στα χέρια μου! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2017 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapostolidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή μετά το Samsung. Νομίζω δεν θα πάρει αναβάθμιση. Αλλά σν κατασκευή το Huawei σκίζει.https://www.skroutz.gr/s/9626945/Huawei-MediaPad-T2-10-0-Pro-WiFi-16GB.html Το tablet που πρότεινα είναι αυτό (το Μ2 όχι το T2): https://www.skroutz.gr/s/8710117/Huawei-MediaPad-M2-10-1-WiFi-16GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το tablet που πρότεινα είναι αυτό (το Μ2 όχι το T2): https://www.skroutz.gr/s/8710117/Huawei-MediaPad-M2-10-1-WiFi-16GB.htmlΕγώ το πήγα με βάσει τα 200€,αυτό ξεφεύγει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapostolidis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ το πήγα με βάσει τα 200€,αυτό ξεφεύγει.... Από Site: cosmote έχει 199,00 € 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TR-909 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μπήκε παραγγελία το Huawei καθώς προτίμησα τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που σημαίνουν και ελαφρώς μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο εις βάρος της έκδοσης Android. Η τιμή είναι αυτή που λέει ο gapostolidis. Για περισσότερα με την παραλαβή - μου είπαν μέσα στην εβδομάδα. Και πάλι ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα