Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Εχοντας φτειαξει πριν λιγα χρονια ενα συστημα για τον γιο μου αλλα και για μενα εβαλα hardware για αυτο το κουτι υλικα απο τα καλυτερα της εποχης.Δεν θελω να κανω διαφημιση στο υλικο παρα μονο οτι δουλευα με intel i7 870 κλπ κλπ.Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Μετα λοιπον απο μερικα χρονια με καινουργια socket με καινουργιες καρτες γραφικων με με με ποσο πιο γρηγορος εχει γινει ενας υπολογιστης απο αυτον που εχω?Αξιζει ο κοπος να ξαναδωσω 1300 ευρω για να εχω τις τελευταιες καρτες γραφικων,μητρικες επεξεργαστες?Μηπως οι εταιριες μας εχουν βρει το κουμπι με τη δηθεν αναβαθμιση να θυσαυριζουν αυτες?Ας μην αρχισουμε για τι δουλεια τον θελουμε τον υπολογιστη.Μιλαμε για υπολογιστη να κανει δεκα δουλειες ταυτοχρονα με 30-40 βαθμους θερμοκρασια να μην ακουγεται η καρτα γραφικων να μην ακουγεται το κουτι με 7 ανεμιστηρες απλα ναναι το socket 1156.Χρειαζομαι αναβαθμιση ? η δεν θα δω καμια διαφορα.Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

1. οι εταιρίες μας πιάνουν κότσο όσο κ αν δεν το παραδεχόμαστε 

2. ΝΑΙ θα σε ρωτήσουμε τι χρειάζεσαι απο το pc σου

3. για τα υπόλοιπα ερωτήματα βλέπε ερώτηση 2

• Like 4
Δημοσ.

Η απαντηση ειναι πολυ απλη. Εαν σε καλυπτει ο υπολογιστης σου, δεν τον αλλαζεις.
Εαν πχ θες να παιξεις τους τελευταιους τιτλους σε ultra γραφικα τοτε χρειαζεσαι αλλαγη.
Οποτε ολα εξατουνται απο τη χρηση που κανεις η θελεις να κανεις.
Εαν σερφαρεις απλα και βλεπεις ταινιες εισαι οκ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με το που διάβασα τον τίτλο λέω τρολ είναι αυτό και άνοιξε ένα θέμα απλά για να κάνει το κέφι του. Επιβεβαιώθηκε και με αυτά που έγραψε αλλά και ότι 1 μήνα τώρα δεν έδωσε σημάδια ζωής.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα.Εχοντας φτειαξει πριν λιγα χρονια ενα συστημα για τον γιο μου αλλα και για μενα εβαλα hardware για αυτο το κουτι υλικα απο τα καλυτερα της εποχης.Δεν θελω να κανω διαφημιση στο υλικο παρα μονο οτι δουλευα με intel i7 870 κλπ κλπ.Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Μετα λοιπον απο μερικα χρονια με καινουργια socket με καινουργιες καρτες γραφικων με με με ποσο πιο γρηγορος εχει γινει ενας υπολογιστης απο αυτον που εχω?Αξιζει ο κοπος να ξαναδωσω 1300 ευρω για να εχω τις τελευταιες καρτες γραφικων,μητρικες επεξεργαστες?Μηπως οι εταιριες μας εχουν βρει το κουμπι με τη δηθεν αναβαθμιση να θυσαυριζουν αυτες?Ας μην αρχισουμε για τι δουλεια τον θελουμε τον υπολογιστη.Μιλαμε για υπολογιστη να κανει δεκα δουλειες ταυτοχρονα με 30-40 βαθμους θερμοκρασια να μην ακουγεται η καρτα γραφικων να μην ακουγεται το κουτι με 7 ανεμιστηρες απλα ναναι το socket 1156.Χρειαζομαι αναβαθμιση ? η δεν θα δω καμια διαφορα.Ευχαριστω για το χρονο σας.

Κουτί

Τροφοδοτικό

Ψύκτρα

HDD

DVD/ BLUE RAY

Πληκτρολόγια

Ποντίκια

Ηχεία

-----------------------------------

Αγοράζεις καλά και μια φορά !

Οθόνη αγοράζεις καλή κάθε 5 χρόνια για να ακολουθήσεις τυχόν εξελήξεις σε ανάλυση, πάνελ κ.λ.π.

Από εκεί και πέρα κάνεις αναβαθμίσεις σε

CPU

MOBO

RAM

SSD

GPU

και αν επιλέξεις σωστά, τότε το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό , πουλώντας το παλαιό σύστημα.

Αν θες να έχεις πάντα ένα καλό σύστημα, τότε ΔΕΝ αγοράζεις τα ΤΟΠ της κάθε γενιάς, αλλά το καλύτερο VALUE FOR MONEY .

Αν επίσης κοιτάξεις λίγο την αναβαθμισιμότητα του SOCKET/ πλατφόρμας, το κόστος πέφτει κι άλλο για τις αναβαθμίσεις σε βάθος έως 3-4έτη, αφού κρατάς μητρική, μνήμες, ίσως και SSD και αλλάζεις μόνο CPU / GPU !

ΠΧ. Σήμερα δεν αγοράζεις

R7 1800Χ αλλά R5 1600

δεν αγοράζεις X370 μητρική αλλά μια AB350 AM4

δεν αγοράζεις 1080TI αλλά αγοράζεις GTX1060/ RX580 ή το πολύ VEGA 56 / GTX 1070 ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...