Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γινεται στην περιπτωση οταν το αυτοκολλητακι κατω απο το λαπτοπ εχει ξεθωριασει με αποτελεσμα να μη φαινεται το κλειδι και οταν ταυτοχρονα τα εχει φτυσει ο σκληρος σε σημειο να μην μπορεις να μπεις μεσα? Αλλος τροπος να βρουμε το κλειδι?

Ξερω αγγουρι η κατασταση

Δημοσ.

Το μονο που μπορώ να σκεφτώ ειναι boot με το hirens boot cd που βρισκει το serial εγκατεστημένων windows. Δεν θυμάμαι την ονομασία του προγράμματος, αμα το βρω θα επανέλθω. Βεβαια αν ο δισκος πνέει τα λοίσθια, μάλλον ουτε ετσι θα κάνεις δουλεια. Επισης αν τα περασμένα windows ειναι τα εργοστασιακά και οχι καθαρή εγκατάσταση με το σβησμένο κλειδάκι, πάλι θα εχεις διαφορετικό κλειδί. 

Η άλλη λύση ειναι αγορά νεου κλειδιου από κάπου στο νετ, εκτός αν ειναι για εμπορική επιχείρηση που θες τιμολογιο, άρα ακριβό κλειδάκι. 

Offtopic: Τις παλιότερες εποχές που ειχαν αυτά τα αυτοκόλλητα, ήμουν απο τους γραφικους περιεργους που όταν εφτιαχνα υπολογιστές φίλων, κολλούσα ενα διαφανο πλαστικό ετικετάκι επάνω στο χαρτάκι με το serial. Ο λογος για να μην αντιμετωπίζω προβλήματα όπως αυτό που φορτώσανε στον alex

Δημοσ.

επίσης μπορείς να πάρεις ενα λεπτό γυαλόχαρτο η μια σβήστρα και να ξύσεις ελαφρά αλλά σταθερά για λίγη ώρα το σημείο που ειναι το κλειδί γιατι ειναι τυπωμένο βαθιά και αν φύγει ενα layer ακόμη απο το χαρτάκι θα μπορείς να διακρίνεις ξανά τους χαρακτήρες.

• Like 2
Δημοσ.

@isay δεν ειμαστε για κλειδι αυτη τη στιγμη. Οπ καλη πατεντα αυτη με το πλαστικο. Θα το εφαρμοσω χαχα. Δεν ειναι περιεργια ουτε εσυ περιεργος. Οντως ειναι ωραια λυση.

@touristas θα το δοκιμασω αυτο με την γομα!

Μου κανεις πλακα. Πετυχε με την γομα χαχα! Πραγματικα ευχαριστω πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

@touristas θα το δοκιμασω αυτο με την γομα!

Μου κανεις πλακα. Πετυχε με την γομα χαχα! Πραγματικα ευχαριστω πολυ!

Δεν θα έκανα trolling εκτός μπλα-μπλά και Νέων!

Είμαι παλιά... καραβάνα και ξέρω τα κόλπα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...