patrickdrd Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 εσυ σε ποια κατηγορια εισαι; ναι, θα βαλω, για lineage με κοβω, εκανα φυλλο και φτερο και το ελληνικο τους φορουμ, αλλα δεν με ψησαν..
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε εσυ σε ποια κατηγορια εισαι; ναι, θα βαλω, για lineage με κοβω, εκανα φυλλο και φτερο και το ελληνικο τους φορουμ, αλλα δεν με ψησαν.. Άστα έδωσα στον μικρό το δικό μου γιατί του ράγισε η οθόνη και τώρα έχω αυτό
patrickdrd Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 γιατί; τι έχει αυτό δηλαδή; μια χαρά τουμπανακι μου φαίνεται
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, patrickdrd είπε γιατί; τι έχει αυτό δηλαδή; μια χαρά τουμπανακι μου φαίνεται Όχι βρε τίποτα δεν έχει ,απλός μου τον σπάει το ράγισμα τις οθόνης(αισθητικά). Ευτυχώς είναι πλήρες λειτουργικό. 1
chios Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μέσω adb μπορούμε να κάνουμε backup εφαρμογές και δεδομένα τους και να τα κάνουμε restore μετά;; Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από chios
saruman123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, chios είπε Μέσω adb μπορούμε να κάνουμε backup εφαρμογές και δεδομένα τους και να τα κάνουμε restore μετά;; Από ότι ξέρω ναι. Ο patrickdrd βλέπω το δουλεύει. Γενικά αν το ξέρεις να το δουλέψεις κάνει παπάδες. 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 ναι μπορεις, π.χ adb backup -f apkupdater.ab -apk -obb com.apkupdater και για restore adb restore apkupdater.ab μερικες εφαρμογες ομως δεν επιτρεπουν να τις παιρνεις backup με αυτο τον τροπο (βγαινει ενα πολυ μικρο 45 bytes αρχειο, λιγες ευτυχως), οποτε σε αυτη την περιπτωση ή κανεις αυτα εδω: https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/guide-how-to-enable-adb-backup-app-t3495117 ή, εγω εχω το helium στο προηγουμενο κινητο μου και με root + xposed το αλλαζει το flag, οποτε την εγκαθιστω εκει και την παιρνω απο εκει 1
Fotia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δοκιμάστηκε σε συσκευή Μotorola G5s ,και Samsung J7, για προεγκατεστημένες εφαρμογές και τις έβγαλε μια χαρά .Απλά το κινητό παράλληλα με την σύνδεση κάνει και φόρτιση ,οπότε αργεί λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα