Mr_Terror Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δεν ειναι τοσο απλο.Αν θυμαμαι εχει 3 η 4 λαμακια το πσπ που μπαινουν στην μπαταρια.Πρεπει ολα τα λαμακια να ενωθουν στην μπαταρια.Δες την μπαταρια αν γραφει που ειναι το + και -
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 τα χέρια μου πιάνουν ασχολούμαι με τετια,πως θα καταλάβω που μπαίνει το (+) και το (-) στην μπαταρία φυσικά το γράφει στην συσκευή όχι και με πολυμετρο μπορεις να το δεις.
NickTheGamer95 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 άσχετο άλλα εδώ λέει ποιο είναι το θετικό και ποιο αρνητικό http://www.acidmods.com/forum/index.php?topic=14166.0 πολύμετρο έχω αλλά δεν ξέρω να το δουλεύω.....
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 οταν μετρας ταση μπορεις να δεις ποιος ειναι ο θετικος και ποιος ο αρνητικος.το πολυμετρο θα πρεπει να ειναι σε συνεχες ρευμα και βεβαια οι ακροδεκτες στην σωστη υποδοχη συνδεδεμενοι.οποτε βλεπεις αν θα παρεις - χ ταση(-3,7) ή + χ ταση (+3,7)
NickTheGamer95 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) καλώς ευχαριστώ για την βοήθεια θα ενημερώσω το βράδυ :update τελικά θα ασχοληθώ το πρωί......Τελικά τίποτα αν δεν έχει την πλακέτα της μπαταρίας από την original πατέντα δεν γινεται γιατί αυτή η πλακέτα κάνει όλη την δουλειά να αναγνωρίσει την μπαταρία την διάρκεια και άλλα,ξανά ευχαριστώ για την βοήθεια σας Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2017 από NickTheGamer95
Mr_Terror Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Παλικαρι αν ο δρομος σου σε φερει χαλανδρι, πολυ ευχαριστως να συναντηθουμε να φερω την μπαταρια απο το φατ πσπ μου να κανεις το update.
theoritikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με μπαταρία από μεταγενέστερο μοντέλο (2000 ή 3000). Νομίζω έχουν τα ίδια volt και amp. Το μόνο που θες είναι ένα αιχμηρό αντικείμενο για να τραβήξεις την μπαταρία όταν γίνει το update, επειδή η μπαταρία είναι αρκετά λεπτή. Το είχα δοκιμάσει σε psp φίλου και λειτούργησε
NickTheGamer95 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Παλικαρι αν ο δρομος σου σε φερει χαλανδρι, πολυ ευχαριστως να συναντηθουμε να φερω την μπαταρια απο το φατ πσπ μου να κανεις το update. δυστυχώς είμαι από χωριό της Καβάλας....τέλος ευχαριστώ όλους για την βοήθεια,καλή συνέχεια!
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα,πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα psp 1000 to fat χωρίς μπαταρία κανονικά με την κάρτα μνήμης και τον φορτιστή τρέχει 2.82 official που πήγα να το αναβαθμίσω μου βγάζει error ότι δεν έχει μπαταρία και δεν μπορεί να συνεχίσει γινεται κάτι?ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Για αρχη Δοκίμασε να κάνεις το απντειτ μέσω ίντερνετ, και αν δεν πετύχει, δοκίμασε να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και μετά να το περάσεις στην κάρτα μνήμης
NickTheGamer95 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Για αρχη Δοκίμασε να κάνεις το απντειτ μέσω ίντερνετ, και αν δεν πετύχει, δοκίμασε να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και μετά να το περάσεις στην κάρτα μνήμης Τα έχω δοκιμάσει τα ίδια
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Για αρχη Δοκίμασε να κάνεις το απντειτ μέσω ίντερνετ, και αν δεν πετύχει, δοκίμασε να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και μετά να το περάσεις στην κάρτα μνήμης με οποιο τροπο και ναγινει παλι θα ψαξει να δει αν υπαρχει μπαταρια οσο ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα