Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα psp 1000 to fat χωρίς μπαταρία κανονικά με την κάρτα μνήμης και τον φορτιστή τρέχει 2.82 official που πήγα να το αναβαθμίσω μου βγάζει error ότι δεν έχει μπαταρία και δεν μπορεί να συνεχίσει γινεται κάτι?ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

Δημοσ.

για λογους ασφαλειας δεν σε αφηνει να κανεις update χωρις μπαταρια.Μη σβησει την ωρα που κανει update και χαλασει.

Θες μπαταρια.Στο ebay εχει φθηνες.Επισης μπορεις να βαλεις custom firmware ναι παιζεις παιχνιδια απο την καρτα μνημης.

http://wololo.net/installing-pro-cfw-on-a-psp-1000-psp-phat/

• Like 1
Δημοσ.

ξέρω να βάζω custom firmaware,αλλά το θέμα είναι τώρα να πρέπει να πάρω μπαταρία... τίποτα στην 2.82 δεν γινεται ?Α και ένα άλλο έχω μπαταρία από το psp street γινεται καμία πατέντα ?

Δημοσ.

αναλογως τι μπαταρια εχει το αλλο και αν ειναι οι ιδιες ακροδεκτες.αν ειναι ιδιοι στο αριθμο και ιδιο Pin out ναι θα μπορουσες να την καλωδιωνες πανω με προσοχη

Δημοσ.

από το φατ είναι 3.6v 1800mAh από το street είναι 3.7v 925mAh για την σύνδεση λέω τα καλώδια να τα πιάσω πρόχειρα στο psp με μια μονωτική ταινία,την μπαταρία την θέλω μόνο για το update μετά θα βγει 

Δημοσ.

από το φατ είναι 3.6v 1800mAh από το street είναι 3.7v 925mAh για την σύνδεση λέω τα καλώδια να τα πιάσω πρόχειρα στο psp με μια μονωτική ταινία,την μπαταρία την θέλω μόνο για το update μετά θα βγει 

κανει απλα ειναι μικροτερης χωρητικοτητας με βαση αυτα που γραφεις.

Δημοσ.

Νομιζω δεν θα κουμπωνει η μπαταρια στο φατ.Αλλα ας δοκιμασει.Αν κατσει η μπαταρια στο φατ θα δουλεψει.

δεν θελουμε να κουμπωσει.απλα την γεφυρωνεις με τις επαφες.

Δημοσ.

αν προσεξεις να μην ακουμπησουν οι επαφες γινεται πολυ ευκολα.πρωτα στερεωνεις τα καλωδια στους ακροδεκτες και μετα στην μπαταρια.απλα θελει χαρτοταινια η μονοτικη αναμεσα στους ακροδεκτες για ναμην βραχυκυκλωσουν.αν ακουμπησουν το πιο πιθανο ειναι να καψει το κύκλωμα της μπαταριας αφου ειναι Li-ion

Δημοσ.

Το παιδι δεν θελει να το βαλει απλα να λειτουργησει,Θελει να κανει update.Αν κατι συμβει πανω στο update θα μπρικαρει.Μετα θελει pandora μπαταρια να το φτιαξει.Μπαινει σε μπελαδες.Η δικη μου γνωμη ειναι να το αποφυγει.Αυτος εχει τον τελευταιο λογο ας αποφασισει.

Δημοσ.

ναι το καταλαβα.απλα οι ακροδεκτες δεν ειναι κατι δυσκολο να ενωθουν προσωρινα και μπορει να γινει με απειρους τροπους.απλα θελει προσοχη.οσο πιανουν τα χερια του βεβαια και αν πιανουν.

βεβαια και στο Ebay οι μπαταριες ειναι φτηνες οποτε μπορει απλα να παρει μια να την εχει γενικα.

Δημοσ.

τα χέρια μου πιάνουν ασχολούμαι με τετια,πως θα καταλάβω που μπαίνει το (+) και το (-) στην μπαταρία φυσικά το γράφει στην συσκευή όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...