Elmago1925 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα στο forum.Επειδή δεν το γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω συγγενικό πρόσωπο που εχει τα κανάλια του ΟΤΕ και θέλει να κάνει εγγραφή του προγράμματος.Είναι αυτό εφικτό συνδέοντας ένα σκληρό δίσκο στην tv η απαιτεί κάποια άλλη διαδικασία;
heavyrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εχω την εντυπωση οτι δεν σου επιτρεπει εγγραφη απο οτιδηποτε αλλο περαν του τηλεοπτικου προγραμματος.
Elmago1925 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση.Ας πουμε οτι θελω να γραψω ενα ντοκιμαντερ που παιζει στο Nat Geo Wild.Ειναι εφικτο συνδεοντας ενα σκληρο δισκο με USB? Εχω την εντυπωση οτι δεν σου επιτρεπει εγγραφη απο οτιδηποτε αλλο περαν του τηλεοπτικου προγραμματος.
ksessalonikios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 ειναι εφικτό ειτε "νοικιαζοντας" τον pvr δεκτη της cosmote οποτε θα μπορεί να γραφει ενα προγραμμα και να βλεπει την ιδια στιγμή καποιο αλλο είτε απλά να συνδεσει εναν σκληρο πισω στην usb του δεκτη κι απλά θα γραφει το καναλι στο οποιο ειναι συντονισμένος ο δεκτης. Σημειωση οτι οι εγγραφες παιζουν μονο μεσω του συγκεκριμενου δεκτη κι οτι αν κανει τη 2η λυση ο σκληρος θα φορμαριστεί οποτε να προσεξει να μην εχει μεσα αρχεια που τα χρειάζεται. 1
Knight of Mercy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι απόλυτα εφικτό, υποθέτω ότι έχετε ήδη τον υβριδικό ΚΑΟΝ, ΑΠΛΑ ότι εγγραφεί στον σκληρό είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ/ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ίδιο ΔΕΚΤΗ. Ουσιαστικά μπορείτε να δείτε τις εγγραφές όσες φορές επιθυμείτε αλλά μόνο στον ίδιο δέκτη.Κάθε Σύνδεση/Αποσύνδεση του σκληρού ισοδυναμεί με FORMAT. Ο δε σκληρός θεωρείται dedicated αφού ο τρόπος χρήσης του για εγγραφές είναι δεσμευτικός.Μπορείς να γράφεις ενα κανάλι και να βλέπεις άλλο.Κάποιοι "ισχυρίζονται" ότι έχουν πετύχει εγγραφή σε USB στικάκι, προσωπικά ποτέ δεν τα κατάφερα.Αν είστε απο τους ελάχιστους που έχουν ακόμα Pirelli, για την λειτουργία εγγραφής χρειάζεστε απαραίτητα το μοντέλο με τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από Knight of Mercy
Left13S Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποιοι "ισχυρίζονται" ότι έχουν πετύχει εγγραφή σε USB στικάκι, προσωπικά ποτέ δεν τα κατάφερα. Γιατι τοσο δυσκολο ειναι να γινει εγγραφη ενος προγραμματος τηλεορασης σε usb στικακι;Προσωπικα σε usb γραφω εγω.
Knight of Mercy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι τοσο δυσκολο ειναι να γινει εγγραφη ενος προγραμματος τηλεορασης σε usb στικακι;Προσωπικα σε usb γραφω εγω. Εχω περισσότερα απο 20 Kingston 4-16GB και αν ο ΚΑΟΝ τα "βλέπει", η εγγραφή αποτυγχάνει πάντα. Με σκληρό πάλι κανένα πρόβλημα. Το "πάντρεμα" είναι το θέμα μου, αλλά λύση δεν βλέπω.
Left13S Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Κατσε μηπως δεν εχω καταλαβει κατι σωστα εγω.Λεμε για εγγραφη πχ μιας ταινιας του καναλιου;Αν ναι εγω βαζω το στικακι στην τηλεοραση, παταω το κουμπι rec και κανει εγγραφη.
Knight of Mercy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Κατσε μηπως δεν εχω καταλαβει κατι σωστα εγω.Λεμε για εγγραφη πχ μιας ταινιας του καναλιου;Αν ναι εγω βαζω το στικακι στην τηλεοραση, παταω το κουμπι rec και κανει εγγραφη. Μιλάμε για εγγραφή καναλιού OTE TV πραφανώς μέσω του STB (ΚΑΟΝ Hybrid)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα