Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδες. παιζω ενα παιχνιδι στο Internet και θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν ρυθμισεις που μπορω να κανω στη συνδεση του internet ή στο συστημα μου(ρυθμισεις καρτας γραφικων κτλ) ωστε να εχω καλυτερη ταχυτητα (και Ping αλλα και γενικα να τρεχει πιο γρηγορα)

Μπορω να κερδισω κατι αλλαζοντας ρυθμισεις ή αμελητεα η διαφορα?

Εαν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει ! 

Ευχαριστω εκ των προτερων !

post-443309-0-35179500-1503600386_thumb.jpg

Δημοσ.

Για το ping μπορείς να ζητήσεις από τον πάροχο σου να βάλει την γραμμή fast path.

Για το σύστημα σου μπορείς να υπερχρονίσεις τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών ώστε να έχεις καλύτερα fps.

Για τον υπερχρονισμό του συστήματος σου όμως απαιτούνται πειράματα, χρόνος και ένα μικρό ρίσκο. Επίσης υπάρχει περίπτωση το σύστημα σου να μην επιδέχεται υπερχρονισμό ή να μην αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα. οσον αναφορα τα fps εχω διαβασει οτι πρεπει να υπαρχει αναλογια με τα maxpackets . δηλαδη για μεγιστη ταχυτητα εχω δει οτι πρεπει να εχεις 100fps-100maxpackets. 

To καλυτερα fps εννοεις περισσοτερα ή να ειναι οσο πιο σταθερα γινεται στη τιμη που του δινεις?

Δημοσ.

Καλύτερα fps εννοώ περισσότερα για να έχεις πιο smooth κίνηση. Αυτό με τα maxpackets που λες δεν το έχω υπόψιν μου. Γενικά δεν παίζω online games και δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα.

Δημοσ.

τα maxpackets ειναι ο ογκος δεδομενων που στελνω στο server ..  το 100 ειναι η μεγιστη τιμη...

εχω την εντυπωση πως οσο ανεβαζω τα fps γινεται πιο αργο το παιχνιδι...  

οσον αναφορα τις ρυθμισες της καρτας ας πουμε... 

τι ειναι καλυτερο? να τα βαλω ολα στο low για μεγιστη αποδοση ή το αντιθετο για ποιοτητα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...