Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρκετα. αν ειναι μικρη η διαφορα παρτο με autolevel.

προτιμηστε το μαυρο plexi οχι το διαφανο.

Δημοσ.

Παιδια που σκέφτεστε για ebay ή ακόμα χειρότερα απο aliexpress (που δεν έχει προστασία paypal) προσέξτε τους κλώνους της κακιάς συμφοράς μη φάτε τη ζωή σας να το ρυθμίζετε μετα και δουλειά δε κάνετε. Αν προσέξατε στην περιγραφή του προιόντος δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα Anet, οπότε μιλάμε για άλλο εκτυπωτή, πιθανότατα κλώνο. Ειδικά του ebay φαίνεται να είναι απο cardboard που είναι εντελώς για πέταμα. 

Δε θα το σκεφτόμουν κάν να πάρω απο οποιοδήποτε απο τα παραπάνω λίνκς. 

Δημοσ.

εχει και μεταφορικα 15 και ανεβαινει λιγο η τιμη

αυτο το  Reprap τι  σημαινει??

ειδα και αυτον με το διαφανο ακρυλικο και μπορω να πω μου αρεσε και ειμαι ετοιμος να τον παραγγειλω

https://www.aliexpress.com/item/2016-Auto-Leveling-Reprap-Prusa-I3-Big-Size-220-220-240mm-DIY-3D-Printer-Kit-with/32712556339.html

Από αυτόν ακριβώς τον πωλητή του Aliexpress (Monda Online Store) αγόρασα τον A8 τα Χριστούγεννα, με αποστολή από Γερμανία. Η προσφορά τότε περιλάμβανε ένα καρούλι 0.5kg PLA filament αλλά ο πωλητής μου έκανε δώρο κι άλλα δύο καρούλια (0.5kg PLA & 0.5kg ABS).

• Like 1
Δημοσ.

οσοι εχετε παραγγειλει και ερχεται με dpd, τα παραδιδει η acs. Πηρα τηλ στο 2108190000 και το επιβαιβεωσα, θα παραλαβω μαλλον σημερα γιατι θα χρειαστει να λειψω κανα 2ωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάρω και νήμα απο Gearbest, θέλει κανένας να τα βάλουμε μαζί να πέσουν τα μεταφορικά για πιο γρήγορο shipping; 25Ε το κιλό βγαίνει. 

Δημοσ.

Θα πάρω και νήμα απο Gearbest, θέλει κανένας να τα βάλουμε μαζί να πέσουν τα μεταφορικά για πιο γρήγορο shipping; 25Ε το κιλό βγαίνει. 

26,7Ε μου στοίχισε να παραγγείλω 1 κιλό από Αθήνα και θα το έχω αύριο. Αμα πας και στο μαγαζί αν το πάρεις θα σου έρθει φτηνότερο. 

Δημοσ.

Αν ψάξεις στο Skroutz, υπάρχουν πολλά ελληνικά καταστήματα. Οι τιμές πάνω κάτω είναι ίδιες και δε θα περιμένεις και τόσο καιρό να έρθει από gearbest...

Δημοσ.

Παιδια που σκέφτεστε για ebay ή ακόμα χειρότερα απο aliexpress (που δεν έχει προστασία paypal) προσέξτε τους κλώνους της κακιάς συμφοράς μη φάτε τη ζωή σας να το ρυθμίζετε μετα και δουλειά δε κάνετε. Αν προσέξατε στην περιγραφή του προιόντος δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα Anet, οπότε μιλάμε για άλλο εκτυπωτή, πιθανότατα κλώνο. Ειδικά του ebay φαίνεται να είναι απο cardboard που είναι εντελώς για πέταμα. 

Δε θα το σκεφτόμουν κάν να πάρω απο οποιοδήποτε απο τα παραπάνω λίνκς. 

Κανονικα αναφερει το ονομα του εκτυπωτη https://www.aliexpress.com/item/Good-Anet-A8-Aluminum-Extruder-Large-Printing-Size-Precision-Reprap-Prusa-i3-3D-Printer-Kit-DIY/32678496530.html

Οσο για την προστασια του aliexpress η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το χαλι του eBay...

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικα αναφερει το ονομα του εκτυπωτη https://www.aliexpress.com/item/Good-Anet-A8-Aluminum-Extruder-Large-Printing-Size-Precision-Reprap-Prusa-i3-3D-Printer-Kit-DIY/32678496530.html

Οσο για την προστασια του aliexpress η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το χαλι του eBay...

Αγόρασα μόλις ένα από εκεί. Υποθέτω οτι θα έρθει σχετικά γρήγορα μιας και έρχεται από Γερμανία και με dhl.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα μόλις ένα από εκεί. Υποθέτω οτι θα έρθει σχετικά γρήγορα μιας και έρχεται από Γερμανία και με dhl.

Με γεια,το γρηγορα ειναι σχετικο. Η dhl στη γερμανια τα ογκωδη τα στελνει οδικως.7 με 10 μερες συνηθως.

• Like 1
Δημοσ.

σημερα που μελετουσα λιγο ειδα οτι οταν γραφουν αυτο το Reprap ειναι open source σε οποιον εκτυπωτη το αναφερουν

παρηγγειλα και ενα ρολο μαυρο στην γκομπτρονικς για ξεκινημα γιατι τα πρωτα πραγματα που θα φτιαχτουν ειναι ανταλλακτικα για

πολυκοπτερο..στη συνεχεια μπορουμε να κανουμε καμμια ομαδικη σε διαφορα χρωματα πιστευω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...