Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vickmall δεν αγόρασα ποτε ουτε πρόκειται λογο τιμών οποτε δεν γνωρίζω. Δεν μίλησα ποτε για αυτό..

Στο Banggood είναι το Priotiry Direct Mail δοκιμασμένο πολλές φορες απο μενα. Αυτοι στο λένε κ στα ίσια βέβαια οτι δίνουν refund αν μπει τελωνείο.

Τώρα οποιος είναι άπιστος Θωμάς κάθεται στα αυγά του κ κοιτάει πως χαίρονται οι άλλοι τα πραγματα που αγοράζουν χωρίς πρόβλημα :)

φιλε αν εχεις στοιχεια να μας αποδειξεις οτι οντως γινεται ετσι και οχι απο απλη τυχη, εχει καλως. παρεθεσα ηδη 2 τροπους.

απο και και περα το να αναδημοσιευεις εικασιες και να λες στον κοσμο να καψει τα λεφτα του πιστευοντας εσενα, η εναν youtuber (που θα μπορουσε να σπονσοραρεται απο το ιδιο το gearbest) ειναι το λιγοτερο..μη πω. και ασε, ξερουμε καλα τι "εγγυησεις" δινει ο καθε κινεζος αν σου κατσει τελωνειο και ποσοι εχουν κλαψει. μη παιζουμε με τις πιθανοτητες λοιπον

με γεια σου και χαρα σου λοιπον που αγορασες ο,τι αγορασες, αλλα κανεις δε θα βαλει και τη γατα του να κλαιει :-)

και για να μεινουμε και on topic, ο συγκεκριμενος printer οσο εχει αυτη τη τιμη απο eu warehouse, ειναι μια καλη προσφορα σε σχεση με αλλους εκτυπωτες απο eu. η αγορα απο κινα δεν ειναι ουτε προσφορα ουτε ασφαλης αγορα, απλα ενα ρισκο. αν σου κατσει, εκατσε και τελος

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειδα το βιντεακι, αλλα μου φαινονται λιγο παπατζες αυτα που λεει.

υπαρχει καπου επισημα γραμμενο οτι εκτελωνιζονται στην ευρωπη? καποιο tracking history που να δειχνει τη διαδρομη του πακετου? και κυριως, καποιο αυτοκολλητο/σφραγιδα/whatever στο πακετο που να δειχνει οτι οντως εκτελωνιστηκε οταν μπηκε ευρωπη?

απο μια γρηγορη αναζητηση δε  βρηκα κατι. τωρα, αν σε καποιους εκατσε,θεωρω οτι μπορει να ηταν απο καθαρη τυχη (οπως  παλια με nl post), η να κανουν και διαφημιση στο gearbest (εχουμε πηξει απο δαυτους τελευταια στο Youtube)

αν εχει καποιος λινκ η κατι που να αποδεικνυει οτι ειναι ετσι οπως τα λενε, ας κανει εναν κοπο να το μοιραστει μαζι μας

Αντί να κάθεσαι να χάνεις χρόνο και να πιστεύεις θεωρίες συνωμοσίες κάτσε ψάξε στο internet.

Δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα. Για αυτό υπάρχει το Google εφόσον δεν πιστεύεις. Αν τα θες όλα έτοιμα απλά δεν αγοράζεις.

Δεν είναι δύσκολο να γράψεις 3-4 λέξεις στην αναζήτηση κ να αποφασίσεις μόνος σου για το αν ισχύει ή όχι.

Δημοσ.

εγω θα περιμενω τα φρεσκα ......

Tί εννοείς?

Εγώ πάντως να πώ την αλήθεια το τόλμησα και πήρα από china warehouse....

O θεός βοηθός....

• Like 2
Δημοσ.

Tί εννοείς?

Εγώ πάντως να πώ την αλήθεια το τόλμησα και πήρα από china warehouse....

O θεός βοηθός....

φρεσκα εννοω αυτα που θα φερει η ευρωπαικη αποθηκη

καλοριζικο

Δημοσ.

Στο σημερινό διαφημιστικό newsletter του GearBest έχει τον Anet A8 στα 142 ευρώ (+ 9 ευρώ μεταφορικά), νομίζω από την κινέζικη αποθήκη.

Τα μεταφορικά είναι μέσω "Priority Line" που δεν ξέρω τί σημαίνει από πλευράς τελωνείου.

Ωπ! Σκρολάροντας πιο κάτω στη σελίδα, βλέπω πως έχει και τον Anet A2 στα 157 ευρώ (+ 13 ευρώ μεταφορικά) που είναι ελαφρώς καλύτερος: έχει σκελετό αλουμινίου, καλύτερο control panel και bowden extruder (η κεφαλή είναι ελαφρύτερη γιατί δεν έχει πάνω της το moter που "σπρώχνει" το filament).

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα μια ερώτηση στο Gearbest για το πότε θα πάρω tracking number και η μια κουβέντα έφερε την άλλη φτάνοντας στο τελωνείο, όπου μου είπαν ότι θα περάσει τελωνείο, θα το πληρώσουν εκείνοι και θα μου ζητήσουν εκείνοι τα χρήματα... Με έβαλε σε σκέψη να πώ την αλήθεια και τους είπα να κάνουν hold την παραγγελία να το σκεφτώ... ομολογώ ότι είναι περίεργο..

Πάει πουθενά το μυαλό σας?

Δημοσ.

Εμένα πάντως ένας φίλος μου που είναι στο Κατάρ τον πήρε ηδη(από Κίνα) και δηλώνει εντυπωσιασμένος. Δεν συνάντησε δυσκολίες στην συναρμολόγηση, τύπωσε αμέσως και με πολύ καλό αποτέλεσμα. Όταν τον ρώτησα για το πλαίσιο μου είπε πως σε πρώτη φάση δεν βλέπει να κουνιέται καθόλου λόγω ακρυλικου. Επίσης είναι πολύ αθόρυβος.

Δημοσ.

Έκανα μια ερώτηση στο Gearbest για το πότε θα πάρω tracking number και η μια κουβέντα έφερε την άλλη φτάνοντας στο τελωνείο, όπου μου είπαν ότι θα περάσει τελωνείο, θα το πληρώσουν εκείνοι και θα μου ζητήσουν εκείνοι τα χρήματα... Με έβαλε σε σκέψη να πώ την αλήθεια και τους είπα να κάνουν hold την παραγγελία να το σκεφτώ... ομολογώ ότι είναι περίεργο..

Πάει πουθενά το μυαλό σας?

θα σου ζητησουν αυτοι να τους πληρωσεις το τελωνειο μετα την αγορα?

απατεωνες. τσεπη θα το κανουν.

συνεχεια τα ιδια κανουν.

εδω αλλοι ζηταγανε refund και τους λεγανε θα σας δωσουμε ποντους για αλλες αγορες μεσω του καταστηματος.

η ανθρωποι δεν παιζονται.

για εμενα οτι πληρωνετε σε gearbest καντε το με paypal αλλιως παιζει να μην βρειτε ακρη σε οποιοδηποτε θεμα σα.ς

Δημοσ.

Στο σημερινό διαφημιστικό newsletter του GearBest έχει τον Anet A8 στα 142 ευρώ (+ 9 ευρώ μεταφορικά), νομίζω από την κινέζικη αποθήκη.

Τα μεταφορικά είναι μέσω "Priority Line" που δεν ξέρω τί σημαίνει από πλευράς τελωνείου.

Ωπ! Σκρολάροντας πιο κάτω στη σελίδα, βλέπω πως έχει και τον Anet A2 στα 157 ευρώ (+ 13 ευρώ μεταφορικά) που είναι ελαφρώς καλύτερος: έχει σκελετό αλουμινίου, καλύτερο control panel και bowden extruder (η κεφαλή είναι ελαφρύτερη γιατί δεν έχει πάνω της το moter που "σπρώχνει" το filament).

θεωρεις οτι ειναι καλυτερος λογω σκελετου η και για αλλους λογους?

Δημοσ.

Εμείς που δεν προλάβαμε, παίζει τίποτα από Ευρωπαική αποθήκη;  ή αν κάποιος εχει παραγγείλει και το μετάνιωσε ας στείλει pm.

Δημοσ.

ωραίος.με το καλό να έρθουν σε όλους.

εγώ παρέλαβα σήμερα, αλλά δυστυχώς ΣΚ κατεβαίνω Ελλάδα και δεν θα έχω προλάβει να το στήσω μέχρι τότε για να πω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Ειδα κατασκευες και ετοιμα αρχεια που εχει στο λινκ παραπάνω και έχει αρχίσει τα ξύνεται το δεξι μου χερι για κλικ στο Buy it now. Ευτυχως που δεν υπάρχει στην ευρωπη αλλιώς θα ειχα τρεχαματα! :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...