Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες λέμε να το πάρουμε με ένα φιλο που ειναι και αυτός συγκαμμένος. 

Ψήνεται κανένας για να πάρουμε και άλλους να μοιράσουμε μεταφορικά απο ευρώπη? Στείλτε pm αν ενδιαφέρεστε, το έχω ξανακάνει με μια ομαδική παραγγελία raspberry pi.

Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο, όταν βάλω να πάρω 2 printers μου βγάζει απο ευρώπη 12 ευρώ μεταφορικά αντί για τα κλασσικά 30...

Πωτσ γκενεν οτο.

Νομίζω από ένα αριθμό εκτυπωτών και πάνω δεν βγαίνει φθηνότερα αλλά ακριβότερα! Δεν έχει επιλογή και για απλό shipping αλλά μόνο dhl με τρελές τιμές. Μέχρι 3 βγαίνει οικονομικά. Αν συμπληρώνετε 2 και θέλετε τρίτο είμαι μέσα.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ψηνω απο το πρωι που το ποσταρε το παλικαρι

εχω δει πολλα βιντεακια κ αυτο που καταλαβα ειναι οτι θα βρισκεσαι σε μια αεναη διαδικασια βελτιωσης 

οχι απαραιτητα κακο γιατι οπως ειπωθηκε η ιστορια ειναι περισσοτερο χομπυ κ σιγουρα υπαρχουν πολλα κ κυριως σχετικα ανεξοδα περιθωρια βελτιωσης 

απο οτι ειδα μετα απο καποιες αυτο εκτυπωμενες βελτιωσεις κ ενα καλο καλιμπραρισμα (ποσταρε κ ενα αλλο παιδι αυτο το auto leveling που πιστευω ειναι must have) η ποιοτητα ειναι αρκετα εως πολυ καλη

θα ηθελα να τυπωσω ενα custom κουτακι για το htpcακι μου ,μερικα διακοσμητικα κ ισως θα μου χρειαζοταν (οπως φανταζομαι συμβαινει με ολους) διαφορα παπαρακια απο συσκευες που χαλανε η σπανε κ απλα δεν μπορεις να βρεις ανταλλακτικα αλλα μεχρι εκει

εν τελει θεωρω ομως οτι για μενα η τελικη χρησιμοτητα δεν αξιζει τον κοπο

Δημοσ.

Επισης, αν και δεν ξερω αν μπορει να απαντηθει αυτο, με ενα καρουλι απο αυτα που βλεπω στο λινκ του σκρουτζ, π.χ. ενα των 0,05kg που εχει 2.5 ευρω, τι παραγει; Ξερω οτι δεν το θετω σωστα, αλλα φανταζομαι καταλαβατε τι εννοω. και δεν ξερω πως αλλιως να το εκφρασω. παει με το μεγεθος σιγουρα του αντικειμενου, αλλα υπαρχει κατι πιο κατατοπιστικο για να υπολογισω αυτα τα 2.5 ευρω τι μπορουν να παραξουν?

Προφανως αν θες να εκτυπωσεις απλα ενα κουτι, θα το σχεδιασεις ετσι ωστε μεσα να ειναι κενο για να ειναι πιο οικονομικο. Οπου σε παιρνει δηλαδη αφαιρεση το εσωτερικο του 3d.

*Μπορειτε φανταζομαι να σχεδιασετε και στο creo parametric (αυτο ξερω/αυτο μαθαινουμε στην σχολη). Λογικα και σε αλλα οπως 3dsmax, rhino κτλ.. Νομιζω θελει απλα εξαγωγη το τελικο σε αρχειο .stl (ή οτι ζηταει το προγραμμα του εκτυπωτη)

• Like 2
Δημοσ.

εβαλα στο καλαθι 3 τεμαχια και για καποιο λογο βγαζει πολυ λιγα μεταφορικα ($13,41)

δηλαδη συνολο μαζι με τα μεταφορικα $513,27, πραγμα που σημαινει $171,09 (~€153 με την ισοτιμια του xe.com) ο ενας!

επισης δειχνει οτι εχει μονο 8 κομματια στοκ, οποτε αν ειναι για ομαδικη πρεπει να την κανουμε τωρα! 

Δημοσ.

εβαλα στο καλαθι 3 τεμαχια και για καποιο λογο βγαζει πολυ λιγα μεταφορικα ($13,41)

δηλαδη συνολο μαζι με τα μεταφορικα $513,27, πραγμα που σημαινει $171,09 (~€153 με την ισοτιμια του xe.com) ο ενας!

επισης δειχνει οτι εχει μονο 8 κομματια στοκ, οποτε αν ειναι για ομαδικη πρεπει να την κανουμε τωρα!

Ωχ ωχ ωχ τρέχω να το δω

Ήθελα να ρωτήσω αυτούς που τον έχουν, τελικά ABS πλαστικό τυπώνει αξιοπρεπώς έστω και με μοντά ; Η ακόμα και με 10 μοντες δε γίνεται σωστή δουλειά ;

Δημοσ.

Αυτό με τα πλαστικά που λιώνουν για επεξεργασία σε υψηλές θερμοκρασίες να το προσέξετε πολύ.

Εγώ λόγω δουλειάς επειδή λιώνω και διαμορφώνω πλαστικές σωλήνες κτλπ αυτά που βγαίνουν είναι καρκινογόνα όλα και μυρίζουν απαίσια.

Προσοχή μεγάλη.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν,

Είχαν μείνει 4 κομμάτια, όντως για να μη μπλέξεις με DHL μέχρι 3 κομμάτια μπορείς να πάρεις. 

Είχαν μείνει 4 στο στόκ.

Ε δεν κρατήθηκα. Πήρα τα 3. 

Θα ενημερώσω τους ενδιαφερομένους για το πως θα προχωρήσουμε και πως θα τα βρούμε. Έχω ένα έξτρα κομμάτι παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι στείλτε μου τις περιοχές σας για να δούμε πως βολεύει περισσότερο.

K@l@προσφορές ινσόμνια, ξεπαραδιαστήκαμε πάλι τέλος του μήνα. 

Edit:Out Of Stock! Πήρα τους τελευταίους και έκλεισα την πόρτα! Ελπίζω να φέρει και άλλους για να έχουμε μια αξιοπρεπή σχετική κοινότητα στο ινσόμνια!

• Like 5
Δημοσ.

ειναι καλος εκτυπωτακος για εισαγωγη στο "αθλημα" αλλα οπως ολα τα κιτ, θελει δουλεια. πολλη δουλεια. μη φανταστειτε οτι ειναι plug & play φαση

προσωπικα, εχω τον tevo tarantula, αλλα αυτα που θα γραψω πιστευω πως ισχυουν και για τον anet:

πριν ξεκινησετε βρειτε τα σχετικα φορουμ/facebook group και κατεβαστε ο,τι οδηγους εχουν. διαβαστε τους.

δειτε και κατεβαστε ο,τι σχετικα βιντεακια εχει στο yt για τη συναρμολογηση. δειτε τα πριν ξεκινησετε, οσο βαρετο κ αν ειναι

μεχρι να ερθει ο εκτυπωτης αγοραστε μπολικες m3/m4 η ο,τι βιδες και παξιμαδια χρησιμοποιει να εχετε σε στοκ. επισης πολλες ροδελες, εξτρα ακροφυσια και teflon tube να υπαρχει. τελος, ενα καρουλι pla της προκοπης, μιας και αυτο που θα ερθει με τον εκτυπωτη μπορει να ειναι απο οκ μεχρι για πεταμα. το grobotronics εχει αρκετα απο αυτα

πριν ξεκινησετε τη συναρμολογηση τσεκαρετε οτι δε λειπει τιποτα

ξεκινηστε κομματι-κομματι, με την ησυχια σας, μην προσπαθησετε να τον τελειωσετε σε 5-6 ωρες.

δωστε εμφαση στο να ειναι ολα σφιχτα βιδωμενα και ευθυγραμμισμενα.

ο a8 εχει πολλα κομματια απο ακρυλικο, χρησιμοποιειστε οπωσδηποτε ροδελες και μη σφιγγετε υπερβολικα τις βιδες αλλιως το ακρυλικο θα γινει κομματια

χρησιμοποιειστε οπωσδηποτε ακροδεκτες για τις συνδεσεις των καλωδιων και ειδικα της τροφοδοσιας της κεφαλης και του heatbed. αλλιως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα στη καλυτερη να παρει φωτια η πλακετα, στη χειροτερη το σπιτι

αργοτερα αγοραστε ενα τροφοδοτικο της προκοπης (meanwell 360w η παραπανω)και mosfet ωστε να μοιρασετε τη τροφοδοσια του heatbed και να μη τρωει το φορτιο η κυρια πλακετα

τσεκαρετε τα endstop με πολυμετρο πριν τα δοκιμασει ο εκτυπωτης. πολλες φορες οι κολλησεις στα καλωδια ειναι γτπ μπορει να χρειαστει να τα ξανακολλησετε

τσεκαρετε τη συναρμολογηση της κεφαλης, πολλες φορες δεν ειναι συναρμολογημενη σωστα και με το καλημερα θα μπλοκαρει. υπαρχουν ενα σωρο βιντεακια για τη καθε κεφαλη που υπαρχει

αν υποθεσουμε οτι η συναρμολογηση ηταν επιτυχης, ολα τα stepper δουλευουν οπως πρεπει και η κεφαλη βγαζει λιωμενο πλαστικο και δε μπλοκαρει, προσωρηστε στο καλιμπραρισμα των xyz axis steps οπως και του extruder.

ειδικα το καλιμπραρισμα του extruder ειναι κρισιμο και επηρρεαζει ενα σκασμο παραμετρους και το τελικο αποτελεσμα της εκτυπωσης.

αφου τα κανετε αυτα και εκτυπωσετε το πρωτο calibration cube επιτυχως, μπορειτε να παιξετε με τις ρυθμισεις του slicer, με αλλα firmware κλπ, να εκτυπωσετε upgrades, να κανετε modifications κλπ. ειναι τετοια η φυση της κατασκευης που μπορειτε να τον μετατρεψετε σε αλλο εκτυπωτη, κυριολεκτικα.

για αρχη προτεινω παντα ενα fan duct για pla και στηριγματα ωστε να ειναι οσο πιο στιβαρος γινεται

μη δοκιμασετε με το καλημερα abs, θελει κλειστου τυπου η καποιο diy κουβουκλιο για να διατηρει υψηλη τη θερμοκρασια, αλλιως τα layers δε θα κολλησουν

επισης κατ'εμε μην ασχοληθειτε με το autoleveling για αρχη, θα μπλεξετε και θα απογοητευτειτε γρηγορα. επισης, οι inductive sensors δεν δουλευουν σωστα αν εχετε γυαλι πανω απο το heatbed. ο καλυτερος autoleveling sensor ειναι ο bltouch, αλλα ειναι ακριβος. προσωπικα, ακομα χειροκινητα το ρυθμιζω και κανω μια χαρα τη δουλεια μου.

γενικα ο 3d εκτυπωτης θελει πολυ χρονο και υπομονη. αναλογως τον ελευθερο χρονο που εχετε και ποσο σχετικος ειστε με κατασκευες/ηλεκτρονικα, μπορει να φατε και μηνες μεχρι να αποκτησετε εμπειρια απο τα βασικα υλικα και να κανετε καλες εκτυπωσεις, αλλα στο τελος αξιζει. ειδικα αν ασχολειστε με μοντελισμο η ρομποτικη, θα ευχαριστηθειτε να εκτυπωνετε

τελος να τονισω οτι δε πρεπει ποτε να αφηνετε τον εκτυπωτη να δουλευει χωρις εποπτεια, παρτε τα ελαχιστα μετρα ασφαλειας (σωστη καλωδιωση, πυροσβεστηρας, ανιχνευτης καπνου) για να μη ρισκαρετε να παθετε κατι τετοιο

post-51874-0-96064600-1495891140_thumb.jpg

post-51874-0-32995800-1495891160_thumb.jpg

η δευτερη φωτο ειναι απο anet A8 btw..

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν υπόθηκε γιατί ήδη γέμισαν 5 σελίδες γιατί δεν το πήρατε από κίνα;

Priority Line --> EU Express

10-15 μέρες από κίνα χωρίς τελωνείο 100%

151.30 ευρώ με την ισοτιμία του Gearbest τελική τιμή

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν υπόθηκε γιατί ήδη γέμισαν 5 σελίδες γιατί δεν το πήρατε από κίνα;

Priority Line --> EU Express

10-15 μέρες από κίνα χωρίς τελωνείο 100%

151.30 ευρώ με την ισοτιμία του Gearbest τελική τιμή

Το χωρίς τελωνείο πως προκύπτει?

Δημοσ.

Eu express

Γ αυτό το λέει

Και όχι 10-15 μέρες. Μην σου πω και πιο γρήγορα.

Μερικά κινητά από vickmall με eu express ήρθαν σε 9 μέρες χωρίς τελωνείο εννοείται

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...