NaGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 το προστατευτικό φιλμ του ακρυλικού φαίνεται σαν cardboard. δεν υπήρχε περίπτωση να είναι τέτοιο και να έχει 417 reviews και 4,7/5 αξιολόγηση. σίγουρα δεν είναι plug n play αλλά απο τα βιντεάκια που βλέπω δεν νομίζω οτι απαιτεί τιτάνια προσπάθεια. με υπομονή με σύστημα πρέπει να πάρεις αξιοπρεπή αποτελέσματα. ίσως πιο αργή ταχύτητα ή περισσότερο χρόνο να βρεις τις ρυθμίσεις. 1
Anekselektos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ενα 5ωρο θα το φάτε, και ναι να τη βγάλετε την χαρτοταινία από το ακρυλικό πριν ξεκινήσετε την συναρμολογηση, γιατι μετάαα δεν θα βγαινει για κανενα λογο!!
georgeadams Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Το Print Bed έρχεται καλυμένο με μπλε χαρτοταινία. Για τις πρώτες εκτυπώσεις σε PLA είναι καλή αλλά μέχρι εκεί. Μια καλή εναλλακτική είναι η χρήση ενός τετράγωνου κομματιού γυαλιού. Το bed έχει διαστάσεις 22x22cm. Μια γυάλινη κορνίζα A4 (21χ29cm) από το Leroy Merlin έχει 2-3 ευρώ και ένα κόφτης τζαμιού άλλα 5 (νομίζω). Οπότε το κόβεις στα 21x22 και το κουμπώνεις πάνω στο bed με τα κλιπσάκια της κορνίζας. Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις καθρέπτη (το σετ των 4 καθρεπτών μπάνιου με διαστάσεις 20x20 έχει 8ευρώ). Μετά, παίρνεις Λακ μαλλιών και ψεκάζεις ένα γενναίο στρώμα πάνω στο γυαλί. Όταν στεγνώσει επαναλαμβάνεις. Αυτό βοηθάει να "κολλάει" η κρίσιμη πρώτη στρώση του πλαστικού στο bed. Μετά την εκτύπωση, το αφήνεις να κρυώσει και ξεκολλάει αμέσως (όταν βιάζομαι το βάζω στο ψυγείο για 5 λεπτά). Αντί για Λακ μπορείς να βάλεις UHU Stick. Για πιο "επαγγελματική" λύση μπορείς να αγοράσεις ένα αυτοκόλλητο φύλλο από πλαστικό PEI ή BuildTAK με 10-20 ευρώ και να το κολλήσεις είτε πάνω στο γυαλί είτε στο αλουμίνιο. 10
dchatz Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εχω παρει εδω και κάνα εξάμηνο εναν αντίστοιχο απο ebay (180 με 1 kg νήμα μέσα). Αν δεν εχετε κάποιες απλές δυνατότητες όπως: -Χρήση κατσαβιδιού -Συναρμολόγηση με τα χέρια -Συνδεσμολογία ηλεκτρονικών (δλδ βάζω το βύσμα και βιδώνω τη βιδα, σαν pc) -Μετρήσεις αποστάσεων και ζύγισμα κατασκευής -Υπομονή (θα γινουν λάθη και θα χρειάζεται ξαναχαλασμα και ξαναδεσιμο) -Κολλήσεις με εποξειδική κόλλα (κάτι θα σπάσει) -Γνώση αγγλικών τότε μη προσπαθησετε να τον πάρετε γιατι θα αποτύχετε. Μιλάμε για απλά πράγματα για κάποιον που του αρεσουν οι κατασκευές, δεν ειναι όμως όλοι έτσι. Επίσης μη νομίζετε ότι με το που τον εστησες αρχισες να τυπώνεις. Αρχικα δε θα κατεβαίνει το νημα, να ωρες στι internet να βρεις το λόγο, μετα χτυπάει το μοτερ, μετα οι εκτυπώσεις κολλάνε, σταματάνε, βγαινουν αλλα αντι αλλων, παίξε με θερμοκρασίες, παίξε με τα πάχη, γενικά θέλει πολύ παιχνίδι αλλα το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει. Μόλις πάρεις το κολάϊ μπαίνεις σε εναν άλλο κόσμο όπου ότι σπάει εκτυπώνεται, συρταράκια, αποστάτες σε μηχανάκια, ειδικές ροδέλες σε ότι μπορείτε να φανταστείτε. Προσωπικά πέρασα ολη την κεφαλή εκτύπωση στο sketchup και έφτιαξα βάσεις ανεμιστήρων για το νήμα. Επίσης έφτιαξα brackets ωστε να στηριζω το νήμα που ξετυλίγεται από πάνω και όχι απο διπλα. Για νήματα εγω παίρνω από το grobotronics στην πλατεία Καννιγκος κοντα. Καλές τιμές και ποικιλία. Εγω κάτω βάζω απλή χαρτοταινία, αυτή τη μπεζ. Μερικές φορές μου σηκώνονται οι γωνίες και χαλάει η εκτύπωση. Κατι καλό που έκανα ήταν να πάρω μια webcam και ενα διακόπτη που λειτουργεί μέσω Internet. Μια εκτύπωση μπορεί να κάνει 12 ωρες. Φευγεις και το αφηνεις να εκτυπώνει. Καθε τοσο το βλέπεις, αν έχει γινει μπαχαλο η εκτυπωση το σταματας remotely. Επίσης μολις δεις οτι τελειωσε η εκτυπωση το ίδιο. Όταν τον ειχα πάρει και είχα απογοητευθεί από τα προβλήματα είχα ανοίξει ένα θεμα εδω μέσα και ζητούσα κάποιον να με βοηθήσει ή να πάω να τα δούμε απο κοντα. Απάντησε μόνο ένα παλικάρι από τη Κάλυμνο που αφιέρωσε κάποια ώρα σε μένα (τον ευχαριστώ για αυτό) αλλα αυτά γινονται σωστά μόνο από κοντα. Οποιος θέλει με κερνάει μια μπύρα και ερχομαι εκεί που ειναι αν βολεύει να δούμε τον εκτυπωτη μαζί από κοντα. 19
georgeadams Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Κι εγώ έχω αγοράσει 2-3 φορές από το grobotronics.
Errik Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μαγκες λέμε να το πάρουμε με ένα φιλο που ειναι και αυτός συγκαμμένος. Ψήνεται κανένας για να πάρουμε και άλλους να μοιράσουμε μεταφορικά απο ευρώπη? Στείλτε pm αν ενδιαφέρεστε, το έχω ξανακάνει με μια ομαδική παραγγελία raspberry pi. Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο, όταν βάλω να πάρω 2 printers μου βγάζει απο ευρώπη 12 ευρώ μεταφορικά αντί για τα κλασσικά 30... Πωτσ γκενεν οτο.
trickius Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 κάποιος σχετικός με το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι το hot bed auto leveling;
fylatos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 κάποιος σχετικός με το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι το hot bed auto leveling; Δεν έχει autoleveling
trickius Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δεν έχει autoleveling αυτοί που το έχουν και αντίστοιχα άλλα μοντέλα που δεν έχουν auto leveling πρέπει να ρυθμίζεις συνέχεια το hotbed με κάθε εκτύπωση;
fylatos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Προφανώς όχι αν δεν έχεις αλλάξει θέση τον εκτυπωτή ή το τραπέζι.
amdnikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Η απλα βαζεις αυτο, και ξεχνας το leveling https://www.banggood.com/Anet-Auto-Leveling-Position-Heated-Bed-Hotbed-Sensor-For-Anet-A8-3D-Printer-p-1148785.html?rmmds=search
helpfuuul Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ξέρει κανένας κανένα καλό site για φτηνό PLA .. ;
kakofonixx Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μαγκες λέμε να το πάρουμε με ένα φιλο που ειναι και αυτός συγκαμμένος. Ψήνεται κανένας για να πάρουμε και άλλους να μοιράσουμε μεταφορικά απο ευρώπη? Στείλτε pm αν ενδιαφέρεστε, το έχω ξανακάνει με μια ομαδική παραγγελία raspberry pi. Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο, όταν βάλω να πάρω 2 printers μου βγάζει απο ευρώπη 12 ευρώ μεταφορικά αντί για τα κλασσικά 30... Πωτσ γκενεν οτο. Είμαι μέσα για ομαδική αν κανονιστεί!
Anekselektos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μόλις ανέβασα και το μίνι unboxing : https://youtu.be/GP623Z5VQ1g Ότι απορίες έχετε μου λέτε , μιας και ένα μήνα το έχω λιώσει στο modding!!! 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις