Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως να μου πει κάποιος πως βάζω στο firewall το insomnia\hardware\προσφορές ;

Θα με σκοτώσει η γυναίκα μου, έχω τινάξει τον προυπολογισμό του σπιτιού στον αέρα και τώρα αυτή η προσφορά;  Γιατί ρε παιδιά;

Στο θέμα τώρα - οι κατασκευές 3d είναι αντοχής;  Ή διαλύονται με την παραμικρή πίεση;  Θέλω να φτιάξω κάτι κουτιά για ηλεκτρονικές πλακέτες / κιτ.

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Γιατί όχι απο κίνα;

Για την σφαλιάρα του τελωνείου...γ αυτό όχι Κίνα ;)

εγω τη γλυτωσα, ειμαι απληρωτος ακομα :devil:

Σου δανείζω να το πάρεις και μου τα δίνεις :P

Χαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

ρε τι μας εχετε κανει τελος του μηνα που πλησιαζει και ο γαμωεφκα... :P

ψηνομαι να το πατησω το κουμπι, αν και τελευταια γλυκοκοιταζα τον tevo tarantula και περιμενα ποτε θα εμφανιστει σε κανενα eu warehouse

Δημοσ.

ρε τι μας εχετε κανει τελος του μηνα που πλησιαζει και ο γαμωεφκα... :P

ψηνομαι να το πατησω το κουμπι, αν και τελευταια γλυκοκοιταζα τον tevo tarantula και περιμενα ποτε θα εμφανιστει σε κανενα eu warehouse

Και εγω τον tevo περιμενω τελευταια φορα που μιλησα στο support τους πριν μια εβδομαδα μου ειπαν σε 1,5-2 μηνες υπολογιζουν οτι θα το εχουν stock στο german wh.Βεβαια τα ιδια μου ειπαν και τον Μαρτιο....

Δημοσ.

Για την σφαλιάρα του τελωνείου...γ αυτό όχι Κίνα ;)

Τωρα μιλαω με φιλο και μου ειπε οτι διαβασε πως με priority line-eu express το gearbest στελνει τριγωνικη και του βγηκε ετσι 156Ε.

Τωρα θα δειξει η νεκροψια καθως προχθες εκανε παραγγελια.

Ψηνομαι και εγω πολυ να τον παραγγειλω,αλλα δεν εχω λεφτα (παλι καλα)  :P

Δημοσ.

Σου δανείζω να το πάρεις και μου τα δίνεις :P

Χαχαχα

θα κανουμε μετα μαζι συλλογο παντοφλιασμένων - χαροκαμενων απο προσφορές insomnia;

• Like 10
Δημοσ.

το παρήγγειλα το βράδυ και είναι ήδη "packed" 

όσοι το έχετε, ABS τυπώνει τελικά?

γιατί διαβάζω οτι το hotbed δεν ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία για ABS.

θέλει μόντα?

• Like 1
Δημοσ.

Απο κίνα με EU express μου έβγαινε 148Ε αλλά την φοβάμαι την δουλειά και αφού είχα την δυνατότητα προτίμησα 30Ε παραπάνω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν υπάρχουν και πληροφορίες τι ακριβώς είναι το EU express. Να μας ενημερώσεις Dantε τι θα γίνει με τον φίλο σου. 

Για το insurance προσωπικά δεν βάζω. Πληρώνω  με paypal και αν δεν παραλάβω κάτι (που δεν έχει συμβεί ποτέ στο gearbest) απλά θα κάνω claim. 

Για την αντοχή, από ότι έχω δει και διαβάσει οι κατασκευές αντέχουν αρκετά. Επίσης τα διάφορα είδη PLA έχουν διαφορετικές ιδιότητες. Υπάρχουν απλά, με μέταλλο, με ξύλο, με ανθρακονήματα, ακόμα και ελαστικά. 

Για το ABS, θεωρητικά τυπώνει. Κάτσε να έρθει, να το συναρμολογήσουμε, να δουλεύει, να καταλάβουμε πως δουλεύει και ψαχνόμαστε μετά για ABS και λοιπά εξωτικά. 

Δημοσ.

Και εγώ αυτό διάβασα, θέλει mod για να τυπώσει ABS γιατί δεν πιάνει καλές θερμοκρασίες το bed. 

Μίλησα με ένα συνάδελφο που ασχολείται αρκετά με το άθλημα και απο ότι κατάλαβα απο τα λεγόμενά του θέλει αρκετή ενασχόληση για να καταφέρεις κάτι. Μόνο και μόνο η συναρμολόγηση αμα δείτε το βίντεο έχει αρκετή δουλίτσα. 

Είναι χόμπι, δεν είναι σε καμία περίπτωση plug n play. Σίγουρα περισσότερο κάψιμο απο π.χ ένα raspberry pi. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα .Μια καλή εφαρμογή των εκτυπωτών αυτών είναι ο μοντελισμός για αντιγραφή η δημιουργία νέων κομματιών. Ίσως σύντομα απαλλαγούμε  από τα πλαστικά και τις ρητίνες. Το   ερώτημα είναι βέβαια οι εκτυπωτές σε αυτή την μορφή τους  πόσο μικρά κομμάτια μπορούν να τυπώσουν και τι λεπτομέρεια μπορούν να δώσουν πχ. φιγούρα ανθρώπου σε κλίμακα 1/350 είναι περίπου 0,5cm. Εάν κάποιος φίλος δοκιμάσει να τυπώσει ας μας πει  τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Οσοι τον παρετε και αυτον αλλα και ολους τους αλλους 3d που ειναι σε kit μην σκεφτεστε το abs δεν μπορειται να τυπωσετε στην αρχη σε abs γιατι ειναι ιδιαιτερο υλικο θελει σωστες θερμοκρασιες και ρυθμισεις και φυσικα οταν λιωνει βγαζει τοξικα αερια τα οποια δεν πρεπει να εισπνευσετε.Αμα ψαχτητε θα δειτε οτι οσοι τυπωνουν με abs εχουν δωματια για τον εκτυπωτη με εξαερισμο ή βαζουν τον εκτυπωτη σε custom made κουβουκλια στα οποια βαζουν εξαερισμο και φιλτρα κτλπ...Οποτε μην αγοραζετε με σκοπο να τυπωσετε σε abs αλλα σε pla που για αυτα που θα τυπωσετε σαν αρχαριοι ειναι αρκετο απο αποψη μηχανικων ιδιοτητων .

Αυτα τα λιγα σαν συμβουλες μετα απο μηνες διαβασματος σχετικα με τους 3d εκτυπωτες .

υ.γ. Μην περιμενετε plug and play εκτυπωση μετα τις ωρες που θα περασετε παρεα με ενα κατσαβιδι για να τον στησετε ετοιμαστειτε για πολλες αποτυχημενες εκτυπωσεις μεχρι να καταφερετε να τον κανετε σωστο calibration.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ παντού λέει οτι το σώμα είναι απο ακρυλικό και σε όλα τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες φαίνεται μαύρο ακρυλικό (που είναι το αμέσως καλύτερο υλικό μετά το μεταλλικό που είναι σαφώς ανώτερο), στις φωτογραφίες με τα parts στη σελίδα του graebest φαίνεται οτι είναι απο κομμένο (laser cut) cardboard. 

Αυτός ο συνάδελφός μου μου είπε οτι ειναι απαγορευτικό το cardboard, δονείται πάρα πάρα πολύ. 

Δε ξέρω, σκέφτομαι να μη μπλέξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...