Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, και αυτος που ειχε 145 πριν 1.5 μηνα. 

Συγχωνευθηκαν τα δυο θεματα, δεν υπαρχει λογος να ανοιγουμε νεο θεμα για τιμη που ειναι μονιμα εκει ή και ακομα χαμηλοτερα καποιες φορες. Η οποια κουβεντα μπορει να γινεται στο θεμα εκτος προσφορων που δωθηκε πριν 5 λεπτα απο τον kgian.

Κλειδωνει το παρον θεμα, αφου εχει κανει τον κυκλο του στις προσφορες.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3d Printer - Anet A8 Prusa i3 DIY Kit - 153,4€ τελική

Παιδιά βάζοντας στο καλάθι τον Α8 από το Ευρωπαικό warehouse, και με την χρήση του κωδικού "GBA8EU"

ο εκτυπωτής από τα 141 ευρώ πάει στα 127,5€ .

153.4€ με τα μεταφορικά

Φαντάζομαι ότι μιλάμε για τον ίδιο εκτυπωτή που είχε βγει πριν μεριικούς μήνες στα 180ευρώ σωστά? (ή είναι κάποιο υποδεέστερο kit?)

Εγώ πιθανότατα θα τον αγοράσω, μιας και είμαι καινούργιος στο 3d printing, έχει κανείς να μου προτείνει κανένα kit από filament (σετάκι με αρκετά χρώματα) με καλό value for money από το gearbest? 

ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδιά pla από Gearbest να αγοράσω K-Camel ή αυτό που λέει Anet? Αυτό της Anet είναι μικρότερο στα ίδια λεφτά πάνω κάτω.

Δημοσ.

141,21€ βγαίνει από Κίνα με τα μεταφορικά. Για 12€ θα το έπαιρνα από EU που θα έρθει και πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Το electric scooter only το βγαζει γιατι αυτος ειναι ο τροπος της Priority Line για ογκωδη και βαρια αντικειμενα που εχει το Gearbest για βαρια και ογκωδη αντικειμενα χωρις χρεωση (εξου και οι 35-40 μερες). Αυτο που ενδιαφερει για να μην περασει τελωνειο ειναι το Priority Line και οχι το επομενο βημα (EU Express, Priority Mail for Electric Scooter Only)

Δημοσ.

μια χαρα τιμη, αλλα εγω ουτε βιδα δε θα αγοραζα απο gearbest/ευρωπαικη αποθηκη μεχρι να ξεκαθαρισει τι γινεται με το κωλοτελωνειο..(βλεπε σχετικο thread).

οποιος αγορασει ας μας πει πως παρελαβε

Δημοσ.

παιδιά pla από Gearbest να αγοράσω K-Camel ή αυτό που λέει Anet? Αυτό της Anet είναι μικρότερο στα ίδια λεφτά πάνω κάτω.

Έχω δοκιμάσει και τα δύο. Δεν έχω παρατηρήσει καποια διαφορά ιδιαίτερη, της Anet πάντως δε λέει πουθενά Anet στο καρούλι. Πάρε οποιο χρώμα σου αρέσει περισσότερο. Γενικά πολύ καλής ποιότητας νήματα, τυπώνονται στους 190-195 βαθμούς και ειναι μια χαρά. 

Οσοι προχωρήσετε στην αγορά ελάτε στο αντίστοιχο νήμα να γίνουμε πολλοί! 

http://www.insomnia.gr/topic/646046-the-insomnia-3d-printing-community/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...