Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^^ Δεν θα το έλεγα.

Με την πρώτη μου τύπωσε άψογα - βέβαια κάτι βελτιώσεις που προτείνουν π.χ. Mosfet / καλύτερα καλώδια / δάπεδο από γυαλί είναι απαραίτητες.

Αυτό απλά σημαίνει ότι το κόστος του εκτυπωτή θα ανέβει.

Ίσως βέβαια να αξίζει να δώσει κάποιος κάποια χρήματα παραπάνω για να πάρει κάτι με αλουμινένιο σκελετό αν και δεν βρήκα ότι αυτός της προσφοράς με πλαστικό σκελετό να έχει κάποιο θέμα.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κανει καποιος αγορα απο china wh προσφατα να μας πει τι επαιξε με τελωνειο?

Παρέλαβα εχθές από china wh με τρόπο αποστολής Priority line EU express μέσω DPD και τελικά ACS με παράδοση στο σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη δική μου παραγγελία μέσα στον μήνα με αυτό τον τρόπο χωρίς κανένα πρόβλημα.  Στην μία είχα επιβάρυνση με μεταφορικά νομίζω 8 ευρώ και στην άλλη καθόλου. Αυτή είναι η δική μου παραγγελία που μπορώ να σου μεταφέρω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα σας απέτρεπα από την αγορά του. Γενικά όχι του συγκεκριμένου. Θέλει δεξιοτεχνία, μαστοριά και τεράστια υπομονή για να πάρεις καλό αποτέλεσμα. Είναι για πολύ λίγους... Όμως αν τελικά ξεπεράσεις το αρχικό σεταρισμα (μπορεί να χρειαστεί κανα 3μηνο) το αποτέλεσμα ανταμείβει. Τα forum έχουν πολύτιμες πληροφορίες.

Γενικα όλα τα κιτ εκτυπωτών θέλουν δουλειά και σε fine tuning αλλά και στο να βρεις σωστές ρυθμίσεις

Όσο αν κάποιος θέλει παίζει σε ευρωπαϊκή αποθήκη στα 156

Anet A8 Large Printing Size Precision Reprap Prusa i3 DIY 3D Printer kit with Filament

http://s.aliexpress.com/BfeQRZN3

(from AliExpress Android)

• Moderators
Δημοσ.

Το μετάνιωσα που δεν τον πήρα τελικά ενώ είχα δει το θέμα. Τώρα ψήθηκα αλλά δεν έχει απο EU.

Για τον Anet λες?
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Flash Sale Price €138.83

Shipping Cost:FREE SHIPPING toGreece Via Priority Line

αυτό μου βγάζει εμένα

Εαν το προχωρησεις εχει χρεωση στο priority line

• Like 1
Δημοσ.

Αν θελετε οσοι τον πηρατε βαλτε πανω στην κοκκινη πλακετα ενα φανακι να φυσαει τις ψυκτρες(ειναι οι drivers για τα μοτερ) δεν θελουν και πολυ να καουν.την εχω παθει κι εγω μ αλλον εκτυπωτη.δεν ξερω σ αυτον με ποσο ρευμα δουλευουν...

• Moderators
Δημοσ.

Αν θελετε οσοι τον πηρατε βαλτε πανω στην κοκκινη πλακετα ενα φανακι να φυσαει τις ψυκτρες(ειναι οι drivers για τα μοτερ) δεν θελουν και πολυ να καουν.την εχω παθει κι εγω μ αλλον εκτυπωτη.δεν ξερω σ αυτον με ποσο ρευμα δουλευουν...

Ναι όντως χωρίς ανεμηστηρα βράζουν έβαλα ένα 12 αρι να φυσάει και πλέον βάζεις χέρι χωρίς να φοβάσαι μην καείς
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ότι λεεί ο τίτλος 

https://www.gearbest.com/3d-printers-3d-printer-kits/pp_337314.html?wid=3

166,8 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά απο την ευρωπαική αποθήκη και φυσικά χωρίς τελωνεία. 

Για το μηχάνημα και άλλους 3d printers έχουμε θέμα εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/646046-the-insomnia-3d-printing-community/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...