Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το λες και κακό!

εχεις καμια λίστα με τα updates που εχεις κανει? αλλαγή με αλλο extruder παιζει? αξίζει?

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις καμια λίστα με τα updates που εχεις κανει? αλλαγή με αλλο extruder παιζει? αξίζει?

Χμμμ ναι μπορώ να φτιάξω λίστα στο λογαριασμο μου στο Thingiverse! Μπες εδω και δες το collection μου , αν θυμηθώ τι άλλα εχω φτιάξει θα το προσθέσω! https://www.thingiverse.com/Samboxing/about

Δημοσ.

Λοιπόν, τον έχω και τυπώνει. 

Ξεκίνησα στις 2:30 το μεσημέρι και τελείωσα συναρμολόγηση κατά τις 10:30 το βράδυ. Σε γενικές γραμμές είναι βατές οι οδηγίες. Το χαρτί ξεκολλάει πολύ δύσκολα από το ακρυλικό, μου έσπασε τα νεύρα. 

Αφού τελείωσα, τον βάζω στην πρίζα και τίποτα. Google και είδα πως τα καλώδια της τροφοδοσίας ήταν ανάποδα. Έτσι τα έδειχνε ο κινέζος στο βίντεο. Τα άλλαξα και άναψε. Στην συνέχεια έκανε έναν ανατριχιαστικό θόρυβο ο αριστερός κάθετος κινητήρας και κόλλαγε η αριστερή μεριά στο πάνω κάτω. Πάλι Google και έβγαλα την threaded ραβδο και την γύρισα ανάποδα. Μετά δεν μπορούσα να σπρόξω το νήμα μέσα. Τελικά έπρεπε να το κόψω λογά να είναι μυτερό.

Το leveling πολύ εύκολο. Μετά έβαλα να τυπώσω ένα demo από την κάρτα μνήμης αλλά δεν ξεκίναγε. Τελικά έβαζα το άλλο αρχειάκι, όχι το gcode. Όταν το έλυσα και αυτό ξεκίνησε. Τελικά ξεκίνησε στις 11:50. Τώρα που είναι 12:30 είναι στο 25% περίπου. Πάω στο άλλο θέμα να συνεχίσω την συζήτηση. 

• Like 3
Δημοσ.

Μου ήρθε εχθές τελικά o εκτυπωτής με dhl σε 8 ημερολογιακές ημέρες. Σφαίρα θα έλεγα. Το θέμα είναι οτι το aliexpress ούτε καν το σωστό tracking number δεν μου παρείχε. Άλλο μου έστειλαν σαν tracking με άλλο μου ήρθε. Μικρό το κακό εφόσων είναι εδώ. 

Στο διατάυθα έχει πολύ πλάκα η συναρμολόγηση και πολύ μου αρέσει. Σαν ΙΚΕΑ ένα πράγμα. Πολύ βατό. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι με τις λίγες ώρες που μου αφήνει στην διάθεση μου ο μικρός θα πάρει μέρες. Για την ώρα έχω φτάσει μέχρι το δέσιμο του hotbed. 

Για πρώτες εκτυπώσεις με το καλό σκέφτομαι καμμιά θήκη για κάτι raspberry zero που αγόρασα τελευταία. 

Δημοσ.

Εχει κανει καποιος αγορα απο china wh προσφατα να μας πει τι επαιξε με τελωνειο?

Αυτό εξαρτάται από το ποσo,το μεγεθος,το βάρος του αντικειμένου

Μπορεί μέσω china wh να πάρεις 10 καλωδια και να είσαι οκ με τελωνείο,μπορεί να πάρεις 1 κινητό και να φας το τελωνείο σου.

Οπότε εξαρτάται από διάφορα.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ από Γερμανία.  Χωρίς όμως το ρολό PLA. Υποτίθεται ότι θα μου κάνει refund το ποσό του.  Για να δούμε...

• Moderators
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει από κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη? Κάπου πήρε το μάτι μου να λένε για alexiexpress αλλά δεν βρήκα κάτι

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει από κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη? Κάπου πήρε το μάτι μου να λένε για alexiexpress αλλά δεν βρήκα κάτι

Από αυτόν τον πωλητή τον πήρα εγώ τα Χριστούγεννα: https://www.aliexpress.com/item/2017-Anet-A8-3d-printer-large-Size-220-220-240mm-Precision-Reprap-Prusa-i3-3D-Printer/32801261384.html

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Anet A8 Large Printing Size Precision Reprap Prusa i3 DIY 3D Printer kit with Filament

http://s.aliexpress.com/BfeQRZN3

(from AliExpress Android)

Σκέφτομαι να πάρω από εδώ βλέπω το μεγαλύτερο μέρος τον κριτικών πολύ θετικές, έχει και από κάποιον Έλληνα βέβαια με θέματα αλλά από ότι είδα τέτοια θέματα συνήθως είναι από κακές συνδέσεις, τι λέτε να προχωρήσω από εδώ?

Βγαίνει 155 (μαζί με μεταφορικά από Γερμανία) με αγορά από την εφαρμογή στο κινητό

Δημοσ.

Εγώ θα σας απέτρεπα από την αγορά του. Γενικά όχι του συγκεκριμένου. Θέλει δεξιοτεχνία, μαστοριά και τεράστια υπομονή για να πάρεις καλό αποτέλεσμα. Είναι για πολύ λίγους... Όμως αν τελικά ξεπεράσεις το αρχικό σεταρισμα (μπορεί να χρειαστεί κανα 3μηνο) το αποτέλεσμα ανταμείβει. Τα forum έχουν πολύτιμες πληροφορίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...