Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα και τον δεύτερο, αλλά τελικά δεν θα τον κρατήσω, οποίος τον θέλει ΜΟΝΟ από Ηράκλειο Κρήτης ας μου πει !!!

EDIT : Πάει αυτός, ευχαριστώ τον @nasmania για την αγορά ! Άψογος :D

Επεξ/σία από Anekselektos
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και τον δεύτερο, αλλά τελικά δεν θα τον κρατήσω, οποίος τον θέλει ΜΟΝΟ από Ηράκλειο Κρήτης ας μου πει !!!

Φίλε με σκοτώνεις.

Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη τον παραγγείλω και τώρα μου έρχεσαι εσύ και μου λες ότι τον έχεις και τον δίνεις έτοιμο στην πόλη μου!

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι δεν έχω καθόλου χώρο στο σπίτι για αυτό το εργαλείο!

Παρ'όλα αυτά μπαίνω κάθε μέρα στο νήμα και τον γλυκοκοιτάζω...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε με σκοτώνεις.

Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη τον παραγγείλω και τώρα μου έρχεσαι εσύ και μου λες ότι τον έχεις και τον δίνεις έτοιμο στην πόλη μου!

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι δεν έχω καθόλου χώρο στο σπίτι για αυτό το εργαλείο!

Παρ'όλα αυτά μπαίνω κάθε μέρα στο νήμα και τον γλυκοκοιτάζω...

Χαχαχα , θέλει μεράκι Ζαχαρία! Θέλει αρκετό χρόνο να ξέρεις, οχι τόσο χώρο αλλα χρόνο, σε ενα τραπεζάκι ΙΚΕΑ (5 ευρώ) είναι κουτί!

Δημοσ.

Χαχαχα , θέλει μεράκι Ζαχαρία! Θέλει αρκετό χρόνο να ξέρεις, οχι τόσο χώρο αλλα χρόνο, σε ενα τραπεζάκι ΙΚΕΑ (5 ευρώ) είναι κουτί!

Ναι αλλά σε τραπεζάκι αξίας 5€ θα βάλεις το μηχάνημα;

Δεν λέει

Θέλει κάτι ανάλογο :) ;)

Χαχαχα μεράκι, χρόνος και ενδιαφέρον υπάρχει άπειρο!

Υπάρχει όμως και η κοπελιά, που αμα αρχίσω να λιώνω πλαστικά και να εκτυπώνω 3D στο χώρο που με το ζόρι χωράμε και κουτουλάμε (υπερβάλω λιγάκι) τότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει με τον printer? ;D

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχει όμως και η κοπελιά, που αμα αρχίσω να λιώνω πλαστικά και να εκτυπώνω 3D στο χώρο που με το ζόρι χωράμε και κουτουλάμε (υπερβάλω λιγάκι) τότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει με τον printer? ;D

και εσυ για το σύλλογο θα είσαι τότε... 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα θα τα ξεχάσει όλα μόλις τις φτιάξεις τις πρώτες καρδούλες και σκουλαρικάκια-δαχτυλιδάκια!!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Είστε και εσείς που τον θέλετε και σκέφτεστε την γυναίκα σας είμαι και εγώ που τον ήθελε η γυναίκα μου και κώλωσα εγώ... βγάλε άκρη τώρα :P

• Like 6
Δημοσ.

Επειδή ο εκτυπωτής είναι ήδη στο δρόμο έχω ακούσει οτι πρέπει να γίνουν κάποιες μικρές μετατροπές για να έρθει στα ίσια του λόγο κινέζικων υποσυστημάτων.

Το ένα από αυτά είναι οτι πρέπει να μπει mosfet ανάμεσα στο τροφοδοτικό και στην πλακέτα για να αποφύγουμε λιωμένες πλακέτες ή φωτιά γενικότερα.

Το δεύτερο είναι καλύτερο τροφοδοτικό για να μπορεί να δώσει και γρήγορα και συνεχόμενα 12v σε hotbed.

To τρίτο είναι το auto leveling sensor.

ποιά η άποψη σας σχετικά με τα πρώτα απαραίτητα βήματα;

• Like 1
Δημοσ.

mosfet οπωσδηποτε παραγγειλε απο τωρα ενα.

αν θελεις μπορεις να παρεις δυο. να βαλεις και στο extruder.

θα γλυτωσεις το να ζοριζετε η μητρικη και εντελει να καει.

τροφοδοτικο βαλε ενα atx απο pc 500watt και εισαι κομπλε.

παιρνεις ρευμα απο το pcie καλωδιο.

και το βραχυκυκλωνεις με καλωδιακη να  ανοιγει το τροφοδοτικο απο το 24 πιν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...