Anekselektos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα και τον δεύτερο, αλλά τελικά δεν θα τον κρατήσω, οποίος τον θέλει ΜΟΝΟ από Ηράκλειο Κρήτης ας μου πει !!! EDIT : Πάει αυτός, ευχαριστώ τον @nasmania για την αγορά ! Άψογος Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2017 από Anekselektos
zacharias99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μόλις παρέλαβα και τον δεύτερο, αλλά τελικά δεν θα τον κρατήσω, οποίος τον θέλει ΜΟΝΟ από Ηράκλειο Κρήτης ας μου πει !!! Φίλε με σκοτώνεις. Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη τον παραγγείλω και τώρα μου έρχεσαι εσύ και μου λες ότι τον έχεις και τον δίνεις έτοιμο στην πόλη μου! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι δεν έχω καθόλου χώρο στο σπίτι για αυτό το εργαλείο! Παρ'όλα αυτά μπαίνω κάθε μέρα στο νήμα και τον γλυκοκοιτάζω... 1
Anekselektos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Φίλε με σκοτώνεις. Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μη τον παραγγείλω και τώρα μου έρχεσαι εσύ και μου λες ότι τον έχεις και τον δίνεις έτοιμο στην πόλη μου! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι δεν έχω καθόλου χώρο στο σπίτι για αυτό το εργαλείο! Παρ'όλα αυτά μπαίνω κάθε μέρα στο νήμα και τον γλυκοκοιτάζω... Χαχαχα , θέλει μεράκι Ζαχαρία! Θέλει αρκετό χρόνο να ξέρεις, οχι τόσο χώρο αλλα χρόνο, σε ενα τραπεζάκι ΙΚΕΑ (5 ευρώ) είναι κουτί!
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ναι αλλά σε τραπεζάκι αξίας 5€ θα βάλεις το μηχάνημα; Δεν λέει Θέλει κάτι ανάλογο
zacharias99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Χαχαχα , θέλει μεράκι Ζαχαρία! Θέλει αρκετό χρόνο να ξέρεις, οχι τόσο χώρο αλλα χρόνο, σε ενα τραπεζάκι ΙΚΕΑ (5 ευρώ) είναι κουτί! Ναι αλλά σε τραπεζάκι αξίας 5€ θα βάλεις το μηχάνημα; Δεν λέει Θέλει κάτι ανάλογο Χαχαχα μεράκι, χρόνος και ενδιαφέρον υπάρχει άπειρο! Υπάρχει όμως και η κοπελιά, που αμα αρχίσω να λιώνω πλαστικά και να εκτυπώνω 3D στο χώρο που με το ζόρι χωράμε και κουτουλάμε (υπερβάλω λιγάκι) τότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει με τον printer? ;D 3
paylidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Χαχαχα μεράκι, χρόνος και ενδιαφέρον υπάρχει άπειρο! Υπάρχει όμως και η κοπελιά, που αμα αρχίσω να λιώνω πλαστικά και να εκτυπώνω 3D στο χώρο που με το ζόρι χωράμε και κουτουλάμε (υπερβάλω λιγάκι) τότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει με τον printer? ;D και εσυ για το σύλλογο θα είσαι τότε... 1
Anekselektos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Χαχαχα μεράκι, χρόνος και ενδιαφέρον υπάρχει άπειρο! Υπάρχει όμως και η κοπελιά, που αμα αρχίσω να λιώνω πλαστικά και να εκτυπώνω 3D στο χώρο που με το ζόρι χωράμε και κουτουλάμε (υπερβάλω λιγάκι) τότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει με τον printer? ;D Χαχαχα θα τα ξεχάσει όλα μόλις τις φτιάξεις τις πρώτες καρδούλες και σκουλαρικάκια-δαχτυλιδάκια!!! 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Πες της ότι θα τις φτιάξεις διάφορα γυναικεια αξεσουάρ και θα πει οκ 4
Craven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Είστε και εσείς που τον θέλετε και σκέφτεστε την γυναίκα σας είμαι και εγώ που τον ήθελε η γυναίκα μου και κώλωσα εγώ... βγάλε άκρη τώρα 6
trickius Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Επειδή ο εκτυπωτής είναι ήδη στο δρόμο έχω ακούσει οτι πρέπει να γίνουν κάποιες μικρές μετατροπές για να έρθει στα ίσια του λόγο κινέζικων υποσυστημάτων. Το ένα από αυτά είναι οτι πρέπει να μπει mosfet ανάμεσα στο τροφοδοτικό και στην πλακέτα για να αποφύγουμε λιωμένες πλακέτες ή φωτιά γενικότερα. Το δεύτερο είναι καλύτερο τροφοδοτικό για να μπορεί να δώσει και γρήγορα και συνεχόμενα 12v σε hotbed. To τρίτο είναι το auto leveling sensor. ποιά η άποψη σας σχετικά με τα πρώτα απαραίτητα βήματα; 1
tyf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 mosfet οπωσδηποτε παραγγειλε απο τωρα ενα. αν θελεις μπορεις να παρεις δυο. να βαλεις και στο extruder. θα γλυτωσεις το να ζοριζετε η μητρικη και εντελει να καει. τροφοδοτικο βαλε ενα atx απο pc 500watt και εισαι κομπλε. παιρνεις ρευμα απο το pcie καλωδιο. και το βραχυκυκλωνεις με καλωδιακη να ανοιγει το τροφοδοτικο απο το 24 πιν. 1
ipal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Και σωστό crimping στα καλώδια. Και καλύτερα παρών στο σπίτι όταν τυπώνει. 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Όντως καλύτερα τέτοια μηχανήματα μην τα αφήνετε χωρίς επίβλεψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις