Προς το περιεχόμενο

Anet A8 3D printer Gearbest EU warehouse 180E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χωρίς τελωνείο πως προκύπτει?

Δεν σου το λέει το site γιατί απαγορεύεται αυστηρά να το γράφει αυτό, αλλά έχουν δοκιμάσει πάρα πολλοί με drones, 3d printers, laptops, tablets κ πολλά βαριά αντικείμενα.

Ότι είναι από China warehouse μπορείς να χρησιμοποιήσεις EU Express, όσο πιο "βαριά" αντικείμενα βάζεις ή όσο πιο πολλά τόσο μειώνονται τα μεταφορικά.

Οπότε πχ για 1 κινητό δεν συμφέρει γιατί έχει μεταφορικά κάπου στα 30 ευρώ. Κάνεις πιο βαρύ το δέμα σου κ πέφτουν πολύ τα μεταφορικά. 

• Like 2
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια εχω αυτον τον εκτυπωτη τον ειχα παρει απο την ιδια την anet απο το aliexprees με 169 δολαρια.

γενικα το gearbest πουλάει κατι σαν κλωνους του γνησιου και πολυ που πηραν απο εκει ειχαν ψιλοπροβληματα.

επισης πιστευω οτι η  ημερομηνιες παραδοσης του gearbest ειναι εντελως ψεμα.

ο εκτυπωτης ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του.

θελει να πιανουν τα χερια σου αρκετα.

να εχεις στοιχειωδης γνωσεις σε 

ηλεκτρολογικα

μηχανολογικα 

και κοινη λογικη.

το τροφοδοτικο που εχει μεσα ειναι@@ οποτε υπολογιστε και ενα psu υπολογιστη ωστε να το συνδεσετε.

για να τυπωσεις abs θελει extra MOSFET Board το οποιο θα προτεινα να το παρετε κατευθειαν ωστε να χαλαρωσετε τα mosfet της μητρικης απο το ρευμα που τραβαει το τραπεζι του.

θελει δικο του χωρο δεν ειναι κατι που το μετακινεις καθε μερα.

θελει ανα καποιες εκτυπωσεις ψιλο ρυθμιση.

το autolevel για να μπει θελει φλασαρισμα η μητρικη του.

πολλες απο τις ενωσεις καλωδιων με τον καιρο καιγονται.

εχουν καει ολοκληροι εκτυπωτες.

δεν ειναι κατι που το αφηνεις και πας για καφε.

θελει υπομονη

εκτυπωνει πολυ καλα .

ειδικα σε σχεση με την τιμη του.

εχει ποιοτητα που εχουν εκτυπωτες του 1000 ευρω.

θελει αρκετη δουλεια .

αλλα το αποτελεσμα θα σας αποζημιωσει.

αν μαθετε να σχεδιαζετε ακομα ποιο πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

EU  OUT OF STOCK πλεον

ευτυχως που προλαβα και εγω, thanx ts

τα χερια μου πιανουν, το θελει αρκετη δουλεια με προβληματιζει

να ρωτησω, απο PLA ποιο χρωμα νομιζεται ειναι ποιο universal / "γραφει" καλυτερα? γιατι σκεφτομαι το λευκο 

Δημοσ.

Αν θέλει ο TS ας βάλει ότι όποιος θέλει μπορεί το πάρει από China Warehouse με EU Express χωρίς κανένα θέμα :)

Αυτό πάντως πως το λες με τόση σιγουριά δεν ξέρω. Εγώ πριν λίγο καιρό που ρώταγα στο τοπικ για αγορές από εξωτερικό, κανείς δεν ήξερε τι είναι το EU express του gearbest.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό πάντως πως το λες με τόση σιγουριά δεν ξέρω. Εγώ πριν λίγο καιρό που ρώταγα στο τοπικ για αγορές από εξωτερικό, κανείς δεν ήξερε τι είναι το EU express του gearbest.

Τα λέει κ εδώ αν σε ενδιαφέρει δες το

https://youtu.be/ah2l3EAvPlE

Το παιδί πάνω πήρε της παναγιάς τα μάτια με αυτόν τον τρόπο πριν κάνει το video.

Πιστεύεις ότι είναι ψεύτης; Τα ίδια θα βρεις στα αντίστοιχα threads στα διάφορα γειτονικά forums.

Λογικά έψαξες πριν αρκετό καιρό.

Δημοσ.

Τα λέει κ εδώ αν σε ενδιαφέρει δες το

https://youtu.be/ah2l3EAvPlE

Το παιδί πάνω πήρε της παναγιάς τα μάτια με αυτόν τον τρόπο πριν κάνει το video.

Πιστεύεις ότι είναι ψεύτης; Τα ίδια θα βρεις στα αντίστοιχα threads στα διάφορα γειτονικά forums.

Λογικά έψαξες πριν αρκετό καιρό.

ισχυει κι εγω εχω παρει πραγματικα αξιας 400 ευρω ακομα και απο vickmall με eu express χωρις κανενα προβλημα!!

Δημοσ.

ειδα το βιντεακι, αλλα μου φαινονται λιγο παπατζες αυτα που λεει.

υπαρχει καπου επισημα γραμμενο οτι εκτελωνιζονται στην ευρωπη? καποιο tracking history που να δειχνει τη διαδρομη του πακετου? και κυριως, καποιο αυτοκολλητο/σφραγιδα/whatever στο πακετο που να δειχνει οτι οντως εκτελωνιστηκε οταν μπηκε ευρωπη?

απο μια γρηγορη αναζητηση δε  βρηκα κατι. τωρα, αν σε καποιους εκατσε,θεωρω οτι μπορει να ηταν απο καθαρη τυχη (οπως  παλια με nl post), η να κανουν και διαφημιση στο gearbest (εχουμε πηξει απο δαυτους τελευταια στο Youtube)

αν εχει καποιος λινκ η κατι που να αποδεικνυει οτι ειναι ετσι οπως τα λενε, ας κανει εναν κοπο να το μοιραστει μαζι μας

Δημοσ.

ο κανονισμος λεει οτι οτι εισαγεται απο τριτη χωρα στη ΕΕ εκτελωνιζεται,δασμολογειται στη πρωτη χωρα αφιξης

επειδη απεχω απο τα δρωμενα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τα 2 τελευταια χρονια

Γνωμη μου ειναι οτι η διαφορα τιμης 156 δολλαρια 180 ευρω ειναι δασμοι-φοροι......η αποθηκη τους Ευρωπη δεν θα τα παιρνει με

τιμολογιο 156 δολλαρια αλλα καπου στο 100 θα τιμολογειται οπου και υπολογιζουν χονδρικα κανα 30 - 40 δολλαρια φορους

Δημοσ.

Και εγώ έχω πάρει 2 οθόνες 27" από Κορέα και αλλά ογκώδη και ακριβά και δεν με έχει πιάσει τελωνείο αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ σε κανέναν ότι αν το κάνει και αυτός θα γλιτώσει. Όπως και να έχει οποίος έχει προσωπική εμπειρία να το γράψει.

Δημοσ.

Δεν σου το λέει το site γιατί απαγορεύεται αυστηρά να το γράφει αυτό, αλλά έχουν δοκιμάσει πάρα πολλοί με drones, 3d printers, laptops, tablets κ πολλά βαριά αντικείμενα.

Ότι είναι από China warehouse μπορείς να χρησιμοποιήσεις EU Express, όσο πιο "βαριά" αντικείμενα βάζεις ή όσο πιο πολλά τόσο μειώνονται τα μεταφορικά.

Οπότε πχ για 1 κινητό δεν συμφέρει γιατί έχει μεταφορικά κάπου στα 30 ευρώ. Κάνεις πιο βαρύ το δέμα σου κ πέφτουν πολύ τα μεταφορικά. 

Λίγο για να το ξεκαθαρίσουμε, αναφέρεσαι στο "Priority Line - EU Express" του GB, κ αυτό είναι που περιγράφει ο sotosgl στο Video.

Επειδή αναφέρθηκε κ το vickmall, εκεί βλέπω 2 μεθόδους με κόστος: 

• a) Priority Direct Mail (7-15 business days) 
  • EU Register Mail(Duty Free, No Custom Tax,20-30 business days)                                                  Ποια είναι η αντίστοιχη του priority line?

Επίσης η αντίστοιχη εναλλακτική μέθοδος του Banggood, είναι η "Priority Direct Mail" ή η "Expedited Shiiping Service"?

Ας πει όποιος ξέρει θετικά κ όχι εικασίες.

On topic: Ψήθηκα τρελά, αλλά κρατήθηκα......https://www.youtube.com/watch?v=i3LK0zDDkB8 πιθανώς να είναι η πρώτη μου παραγγελία με Priority line. Ακόμη να πω την αλήθεια το φοβάμαι για ακριβά κ ογκώδη........

Δημοσ.

δε θελω να ακουστω κακος αλλα οι περισσοτεροι που θα το παρουν σε κανα εξαμηνο-χρονο

θα καταντησει σαν τα οργανα γυμναστικης που παιρνουμε σπιτι, κρεμαστες για ρoυχα!

:D

• Like 4
Δημοσ.

Λίγο για να το ξεκαθαρίσουμε, αναφέρεσαι στο "Priority Line - EU Express" του GB, κ αυτό είναι που περιγράφει ο sotosgl στο Video.

Επειδή αναφέρθηκε κ το vickmall, εκεί βλέπω 2 μεθόδους με κόστος:

• a) Priority Direct Mail (7-15 business days)
  • EU Register Mail(Duty Free, No Custom Tax,20-30 business days) Ποια είναι η αντίστοιχη του priority line?
Επίσης η αντίστοιχη εναλλακτική μέθοδος του Banggood, είναι η "Priority Direct Mail" ή η "Expedited Shiiping Service"
Vickmall δεν αγόρασα ποτε ουτε πρόκειται λογο τιμών οποτε δεν γνωρίζω. Δεν μίλησα ποτε για αυτό..

Στο Banggood είναι το Priotiry Direct Mail δοκιμασμένο πολλές φορες απο μενα. Αυτοι στο λένε κ στα ίσια βέβαια οτι δίνουν refund αν μπει τελωνείο.

Τώρα οποιος είναι άπιστος Θωμάς κάθεται στα αυγά του κ κοιτάει πως χαίρονται οι άλλοι τα πραγματα που αγοράζουν χωρίς πρόβλημα :)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά για να σας γλυτώσω από κόπο και €€€ από άσκοπη αγορά

Σε Όσους δεν "πιάνουν" τα χέρια τους,η δεν έχουν σκοπό να χαλάσουν μερικές ώρες σε σεταρισμα και ρυθμίσεις μην τον αγοράσουν.

Απλά για να σας γλυτώσω από άσκοπη αγορά επειδή και εγώ έχω κάνει τέτοιες παρορμητικες αγορές λόγω ενθουσιασμου :)

Έλεγα και εγώ να τον πάρω,αλλά το ξανασκέφτηκα και λόγω έλλειψης χρονου και επειδη θέλει ρυθμίσεις κτλπ επειδή δεν ερχεται ετοιμο,την άφησα στην άκρη την ιδέα μου.

Οσοι προχωρήσετε στην αγορά του, εννοείται θα τον χαρείτε 100% επειδη αξίζει φουλ σε αυτή η την

η τιμή,απλά μετά από καιρό κοιτάξτε μην το κάνετε κρεμαστρα όπως είπε το παραπάνω μέλος :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...