Dipper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δε σε πιάνω, πως το επιλέγω αυτό στο κινητό;
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οταν συνδεσεις το κινητο στην τηλεοραση ανοιγει ενα μενου usb στο κινητο οπου λεει μονο φορτιση πολυμεσα φωτογραφικη μηχανη κλπ
KyrGR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 https://us.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608470.html Εγώ αγόρασα το παραπάνω hdmi stick και βλέπω τα βίντεο με οποιαδήποτε cast εφαρμογή τη δε οθόνη με το mirror της cwm. Έχει όμως κολλήματα που και που.Ισως βρεις κάποιο καλύτερο stick.Η σύνδεση με καλώδιο δεν λειτουργεί για όλα τα κινητά.
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 https://us.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608470.html Εγώ αγόρασα το παραπάνω hdmi stick και βλέπω τα βίντεο με οποιαδήποτε cast εφαρμογή τη δε οθόνη με το mirror της cwm. Έχει όμως κολλήματα που και που.Ισως βρεις κάποιο καλύτερο stick.Η σύνδεση με καλώδιο δεν λειτουργεί για όλα τα κινητά. Ξέρεις γιατί ?Γιατί είναι Miracast. Για να κάνει streaming μέσω wifi. Το καλύτερο στο streaming είναι το chromecast που έχει 2 συχνότητες για να μην κολλάει. Αλλά κάνει και 45€ περίπου. Αλλά θα το έχεις για οτιδήποτε.
GetGankNow Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Suraman γίνεται να βαλω adapter απο microUSB σε hdmi tv (δηλαδη να βαλω ενα adapter απο θυρα κινητού σε hdmi )
isay Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δε γινεται αυτό που θες γιατί ειναι άλλου ειδους τεχνολογια και καλώδια. Αν το κινητό σου υποστηριζε τεχνολογια mhl τοτε υπάρχουν τετοια ειδικά καλώδια που απεικονίζουν σε hdmi οτι βλέπεις στο κινητό. Λίγες συσκευες το κάνουν και σαν λύση παει για καταργηση λόγω ακριβής πατέντας. Οι λύσεις που εχεις ειναι δυο Να αγοράσεις ένα εξάρτημα τυπου miracast (πχ. chromecast, ms wireless display, κλπ) ή απλά να αγοράσεις ένα καλώδιο otg και ένα στικάκι που θα βάζεις τα πράγματα που θες στο στικάκι και μετα το στικάκι θα το κουμπώνεις στην τηλεόραση.
vairass Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μόνο κρομκαστ μάγκες μόνο.. Έχω το 1 κ πάει μπάλα.
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δε γινεται αυτό που θες γιατί ειναι άλλου ειδους τεχνολογια και καλώδια. Αν το κινητό σου υποστηριζε τεχνολογια mhl τοτε υπάρχουν τετοια ειδικά καλώδια που απεικονίζουν σε hdmi οτι βλέπεις στο κινητό. Λίγες συσκευες το κάνουν και σαν λύση παει για καταργηση λόγω ακριβής πατέντας. Οι λύσεις που εχεις ειναι δυο Να αγοράσεις ένα εξάρτημα τυπου miracast (πχ. chromecast, ms wireless display, κλπ) ή απλά να αγοράσεις ένα καλώδιο otg και ένα στικάκι που θα βάζεις τα πράγματα που θες στο στικάκι και μετα το στικάκι θα το κουμπώνεις στην τηλεόραση. Με την προϋπόθεση το κινητό να υποστηρίζει otg Μόνο κρομκαστ μάγκες μόνο.. Έχω το 1 κ πάει μπάλα.Και εγώ έχω το 2 και πάει σφαίρα. 1
thant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησερα. Θελω να αγοράσω εναν ανταπτορα micro usb 2.0 to hdmi (MHL) για σύνδεση κινητου samsung galaxy s2 plus με τηλεόραση, κυρίως για youtube. Ενας τετοιος ανταπτορας ειναι σαν τον παρακατω... http://www.e-shop.gr/pure-micro-usb-to-hdmi-mhl-adapter-hdtv-fhd-10cm-black-p-TEL.042168 Θα ηθελα να ρωτήσω, όλοι αυτοι η ανταπτορες δουλεύουν με τον φορτιστή στην πριζα ή υπάρχουν και αλλοι που δουλεύουν απευθείας με το κινητό; Βλεπω τιμες απο 5€ εως 30-40€ αναλόγως... Οι διαφορές αυτες εχουν να κανουν με την ποιοτητα της μετάδοσης εικόνας και ηχου ή δεν εχει να κανει με αυτο; Εχετε να μου προτείνετε κατι δοκιμασμένο;
saruman123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησερα. Θελω να αγοράσω εναν ανταπτορα micro usb 2.0 to hdmi (MHL) για σύνδεση κινητου samsung galaxy s2 plus με τηλεόραση, κυρίως για youtube. Ενας τετοιος ανταπτορας ειναι σαν τον παρακατω... http://www.e-shop.gr/pure-micro-usb-to-hdmi-mhl-adapter-hdtv-fhd-10cm-black-p-TEL.042168 Θα ηθελα να ρωτήσω, όλοι αυτοι η ανταπτορες δουλεύουν με τον φορτιστή στην πριζα ή υπάρχουν και αλλοι που δουλεύουν απευθείας με το κινητό; Βλεπω τιμες απο 5€ εως 30-40€ αναλόγως... Οι διαφορές αυτες εχουν να κανουν με την ποιοτητα της μετάδοσης εικόνας και ηχου ή δεν εχει να κανει με αυτο; Εχετε να μου προτείνετε κατι δοκιμασμένο; Όλοι οι adapter hdmi (MHL) δουλεύουν με την πρίζα για να δίνει ρεύμα.Αλλά το δικό σου δεν είναι συμβατό για τέτοια περίπτωση γιατί δεν το υποστηρίζει. Στα χαρακτηριστικά του κινητου πρέπει να γράφει USB:microUSB 2.0 (MHL TV-out) Ένα παράδειγμα
thant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αλλά το δικό σου δεν είναι συμβατό για τέτοια περίπτωση γιατί δεν το υποστηρίζει. Στα χαρακτηριστικά του κινητου πρέπει να γράφει USB:microUSB 2.0 (MHL TV-out) Κοίταξα και εγω στο gsmarena και διαπίστωσα οτι στα τεχνικά λεει οτι το s2 plus δεν υποστηρίζει MHL ενω το παλιότερο μοντέλο (s2) υποστηρίζεται κανονικά(!), περίεργο. Επίσης στο site της samsung υποστηρίζει το MHL. Πάντως όποιο και να ειναι το σωστό αυτος που θα το χρησιμοποιήσει εχει και τα 2 κινητά στην κατοχή του οπότε και να μην κάνει το ενα θα κανει σιγουρα το αλλο. Όλοι οι adapter hdmi (MHL) δουλεύουν με την πρίζα για να δίνει ρεύμα. Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
saruman123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Κοίταξα και εγω στο gsmarena.com και διαπίστωσα οτι στα τεχνικά λεει οτι το s2 plus δεν υποστηρίζει MHL ενω το παλιότερο μοντέλο (s2) υποστηρίζεται κανονικά (!). Επίσης στο site της samsung υποστηρίζει το MHL. Πάντως όποιο και να ειναι το σωστό αυτος που θα το χρησιμοποιήσει εχει και τα 2 κινητά στην κατοχή του οπότε και να μην κάνει το ενα θα κανει το αλλο σιγουρα. Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Είχα το S3 παλιά και το ξέρω.Και το S3 neo που είχε η γυναίκα μου δεν το υποστηρίζε. 1
thant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτες οι διαφορές στις τιμές πιστεύεις οτι εχουν να κανουν με την ποιοτητα κατασκευής ή με την ποιότητα μετάδοσης της εικόνας;
saruman123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εννοείς εκεί που λέει Connectivity Support DLNA, MHL 1 είναι για το usb και όχι για το usb adapter tv out Αυτες οι διαφορές στις τιμές πιστεύεις οτι εχουν να κανουν με την ποιοτητα κατασκευής ή με την ποιότητα μετάδοσης της εικόνας;Ναι και τα δύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα