tornado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπερα, Σε δυο διπλανα σπιτια θελαμε να δωσουμε wifi και ετσι επιλεχτηκε η παρακατω λυση: Περαστηκε εξωτερικο ethenet και πριζα στο τοιχο και με καλωδιο ethernet τροφοδοτησαμε το repeater turbo x http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/Turbo-X-WiFi-Repeater-AC750-WLR-750-WS-WN575A2.htm ετσι ωστε αυτο να δινει wifi σημα στο διπλανο διαμεριμα. Σημειωτεον οτι: 1.Το router του κυριου διαμερισματος δεν εχει κεραια wifi (παλιο router της hol) 2. η αποσταση (αν εχει σημασια) απο το ενα διαμερισμα στο αλλο ειναι 5 μετρα. 3. Στο δευτερο διαμερισμα υπαρχει πριζα ethernet το οποιο ειναι καρφωμενο στο router και δουλευει μια χαρα. Τωρα τα παραψυχολογικα φαινομενα. Ενω το repeater δουλευε μια χαρα για 1-2 μηνες, ξαφνικα απο χθες τα εφτυσε.... περιεργα ομως. Οταν το βαζω στο κυριο διαμεριμα, δινει wifi, οταν το παω στο διπλανο και το συνδεω στην ethernet πριζα δεν παιζει τιποτα!!! εναλλακτικα αλλαξα 1-2 θεσεις και φανηκε να δινει μιση οναδα με το ζορι.... Εν ολιγεις δεν εχω καταλαβει τι φταιει (μιας και δουλευει μεν αλλα κατα παραγγελια) και ακομα χειροτερα δεν ξερω τι λυση σωστη και μονιμη να κανω για να βρω την υγεια μου. Καποιος που να εχει υλοποιησει κατι παρομοιο με επιτυχια?
chios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Να πετάξεις το τούβλο χ και να πάρεις ένα σοβαρό μηχάνημα μόνο τότε θα βρεις την υγειά σου.
tornado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 δεν διαφωνω, η ερωτηση ομως ποιο να παρω ετσι ωστε να λυθει το θεμα μια και εξω
ice25 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 το καλώδιο και η πριζα για την ethernet είναι οκ?
tornado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 εβαλα πανω ενα λαπτοπ και επαιζε μια χαρα.... Δυστυχως το turbo x για ανεξηγητους λογους, οταν ειναι στο κυριο διαμερισμα παιζει μια χαρα ενω οταν παει στο αλλο διαμερισμα και παιρνει παλι απο την ethernet δεν παιζει τιποτα!!! Εγω το εξηγω οτι κατι τετοιο μονο ενα turbo x θα τα καταφερνε
dpolal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε στο λαπτοπ τo ίδιο καλώδιo ethernet και την ίδια μπρίζα με τα οποία συνδέεις το repeater στο δεύτερο διαμέρισμα και βάλε να παίζει ένα youtube για αρκετή ώρα. Πολλές φορές τα καλώδια έχουν παράξενη συμπεριφορά. Να υποθέσω ότι όλα είναι εσωτερικά στα διαμερίσματα εκτός μόνο από το καλώδιο που το περάσατε από έξω ;;;
tornado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε στο λαπτοπ τo ίδιο καλώδιo ethernet και την ίδια μπρίζα με τα οποία συνδέεις το repeater στο δεύτερο διαμέρισμα και βάλε να παίζει ένα youtube για αρκετή ώρα. Πολλές φορές τα καλώδια έχουν παράξενη συμπεριφορά. Να υποθέσω ότι όλα είναι εσωτερικά στα διαμερίσματα εκτός μόνο από το καλώδιο που το περάσατε από έξω ;;; το καλωδιο περαστηκε εξωτερικα και φευγει απο το ρουτερ του σπιτιου και καταληγει σε πριζα ethernet στο αλλο διαμερισμα. Οταν βαζεις το λαπτοπ στο ethernet παιζει καμπανα, οταν βαζεις το τουρμπο για να δωσει wifi δεν βγαζει τιποτα... Οπως ειπα πιο πανω, το ιδιο καλωδιο οταν μεταφερεται εσωτερικα στο διαμερισμα, τοτε το τουρμπο παιζει, αλλα δεν παιζει διπλα αντε βγαλε συμπερασμα τωρα εσυ.... Και δεν μπορω να το παω πισω, γιατι θα μου πουν, ρε φιλε δουλευει τι θες τωρα? Τωρα το θεμα ειναι τι λυση να δωσω γιατι με λυσεις που εγιναν μεχρι στιγμης ειναι προβληματικες και επιπλεον εγω φευγω κατα διαστηματα και δεν μπορω να ειμαι παρον οταν υπαρχει προβλημα, θελω δηλαδη μια λυση να δουλευει σωστα και χωρις προβληματα.
chios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Αν έχεις κάποιο παλιό ρουτερ από αυτά που δίνουν δωρεάν οι εταιρείες μπορείς να το κάνεις access point, το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά. Αλλιώς αγόρασε ένα access point προτίμησε tp-link.
tornado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Αλλιώς αγόρασε ένα access point προτίμησε tp-link. Αυτο σκεφτομαι και εγω, ποιο tp-link θα κανει σουπερ και εγγυημενη δουλεια?
soteras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πάρε ένα απλό οικονομικό και ωραίο tp-link να κάνεις δουλίτσα πετα το τουβλο κουμπονεις εκει το tp-link και το προβλημα λυθηκε για τα επομενα 200 χρονια ανετα Αυτο σκεφτομαι και εγω, ποιο tp-link θα κανει σουπερ και εγγυημενη δουλεια? Πριν κανα 2 μηνο πηρα αυτο και κοτσαρα για να πιανει το σημα σε σημειο που δεν επιανε στο σπιτι απο οταν το κουμποσα δεν μου ξανα κανανε παραπονο οτι δεν πιανει καλα.Υπαρχει και η εκδοση του με 3 κεραιες http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/TP-Link-Access-Point-TL-WA701ND-150Mbps-TL-WA701ND.htm
tornado Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 εχει πολλα ωραια tp link περιμενω καποιον που το εχει βαλει και δινει σημα απο διαμερισμα σε διαμερισμα - η απο οροφο σε οροφο να μου πει πιο μοντελο πηρε, μην παρω κατι στα τυφλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα