vasilissss456 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδες επειτα απο επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων μπηκα στο playstore και μ εμφανισε στις ρυθμισεις οτι η συσκευη μου δεν ειναι πιστοποιημενη (ουτε ροοτ εχω κανει ουτε τιποτε ) εχει αγοραστει απο γνωστο σκρουτζομαγαζο Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχει και καποιος αλλοσ αυτο το προβλημα ? αν ναι τι εκανε τι πως που
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Έχεις δει αν είναι ρουταρισμενο η οχι με κάποιο root check! Αν δεν είναι πήγαινε στην εφαρμογή του play store κάνε μια αναγκαστική διακοπή και μετά μια εκκαθαρίσει δεδομένων και εκκαθαρίσει προσωρινής μνήμης. Κάνε μια επανεκκίνηση στο κινητό και μπες πάλι στο play store να δεις στο κάνει πάλι!!
vasilissss456 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 αδερφε το εχω κανει τι καθαρισμα τι να το κλεινω τιι επαναφορες τιποτα
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Από εκεί που το πήρες με την απόδειξη και τέλος ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα