Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα ήταν καλύτερα να βάζαμε 2x4άρες για να εκμεταλλευόμασταν το dual channel? Επίσης αυτή την κάρτα γραφικών σίγουρα; Έχει και 2 έτη εγγύησης. 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι καλύτερα. Επίσης το γεγονός ότι το ακριβές μοντέλο της RAM δεν υπάρχει μέσα στην επίσημη λίστα του RAM Support στο site της Asrock παίζει να δημιουργήσει κάποιο θέμα? Δεν πιστεύω αλλά είπα έτσι να ρωτήσω για τσεκάρισμα πριν το κλικ της παραγγελίας.

Δημοσ.

Έτσι καλύτερα. Επίσης το γεγονός ότι το ακριβές μοντέλο της RAM δεν υπάρχει μέσα στην επίσημη λίστα του RAM Support στο site της Asrock παίζει να δημιουργήσει κάποιο θέμα? Δεν πιστεύω αλλά είπα έτσι να ρωτήσω για τσεκάρισμα πριν το κλικ της παραγγελίας.

Θέμα μόνο άν δεν τρέχει στα 2933 και χρειαστείς bios update 

Μην ψάχνεις να βρείς άκρη με τα qvl 

Δημοσ.

κομπλε είσαι, με αυτό τον ράιζεν και την 1050 θα παίζει οτιδήποτε υπάρχει σήμερα. και επειδή το socket της μητρικής είναι am4 - είναι ότι πιο καινούργιο δηλαδή, θα έχεις το περιθώριο για αναβάθμιση σε καλύτερο επεξεργαστή στο μέλλον

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα τη παραγγελία. Απλά έχω αρχίσει να έχω μερικές ανησυχίες για το PSU. Ξέρω πως είναι αρκετά για να κρατήσει το σύστημα, αλλά σε περίπτωση που αυξήσουμε λίγο συχνότητα σε CPU μήπως έχουμε κάποιο θεματάκι?

Σκεφτόμουν μήπως βάζαμε αυτό: https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

Δημοσ.

Έκανα τη παραγγελία. Απλά έχω αρχίσει να έχω μερικές ανησυχίες για το PSU. Ξέρω πως είναι αρκετά για να κρατήσει το σύστημα, αλλά σε περίπτωση που αυξήσουμε λίγο συχνότητα σε CPU μήπως έχουμε κάποιο θεματάκι?

Σκεφτόμουν μήπως βάζαμε αυτό: https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

Μια χαρά είσαι μην το σκέφτεσαι

Δημοσ.

Ακόμη και στο OC?

Αφου ποιοτικα ειναι στην ιδια κατηγορια τα watt ειναι υπεραρκετα δεν εχει νοημα.Αν θελεις να ανεβεις πανε σε κανενα gold πχ.
Δημοσ.

Τα κομμάτια σιγά σιγά μαζεύονται, αλλά ρίχνοντας μια ματιά ακόμα στο κουτί, θεωρώ αξίζει να βάλουμε ακόμα ένα ή δύο fan στο μπροστινό μέρος. Ας πούμε 2 τέτοια θα ήταν οκ? Καλύτερα να βάλουμε ένα? Το λέω απλά για να ξεμπερδεύουμε με τις θερμοκρασίες μια και καλή.

EDIT: Από ότι βλέπω έχει 2 fan headers πάντως η μητρική και το 1 θα είναι για το ήδη υπάρχον rear fan. Άρα ακόμα ένα και είμαστε κομπλέ?

Δημοσ.

Τα κομμάτια σιγά σιγά μαζεύονται, αλλά ρίχνοντας μια ματιά ακόμα στο κουτί, θεωρώ αξίζει να βάλουμε ακόμα ένα ή δύο fan στο μπροστινό μέρος. Ας πούμε 2 τέτοια θα ήταν οκ? Καλύτερα να βάλουμε ένα? Το λέω απλά για να ξεμπερδεύουμε με τις θερμοκρασίες μια και καλή.

EDIT: Από ότι βλέπω έχει 2 fan headers πάντως η μητρική και το 1 θα είναι για το ήδη υπάρχον rear fan. Άρα ακόμα ένα και είμαστε κομπλέ?

Ρώτησε εδώ.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όσα θες βάζεις άσχετα με τα headers, υπάρχουν splitters  3pin ή 4pin αλλιώς κατευθείαν στο τροφοδοτικό.

Δεν είναι εκεί το θέμα στο είχα ξαναπεί ένας βάζει ένας θα βγάζει δύο βάζουν δύο θα βγάζουν. Άν θέλεις ντε και καλά τρείς ένας θα βάζει δύο θα βγάζουν άν και εφόσον μπορεί να το υποστηρίξει το εκάστοτε κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...