Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας σημερα εχω αγορασει το παρακατω λαπτοπ:

Dell Inspiron 3567 i3 6006U με 1TB Σκληρο δισκο οχι αυτο με τον 500GB.

Capture1.png

Capture3.png

Capture4.png

Capture5.png

Capture6.png

Capture7.png

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω τα μενου να ναι στα ελληνικα οπως στους αλλους μου υπολογιστες που εχω. Επισης ο i3 6006U ειναι καλυτερος απο τον i3 5005U ;

Αν το κανω φορματ και του βαλω τα 7άρια θα χω θεμα ;

Επισης μολις το ανοιξα εκανε αναβαθμιση τα 10 στην νεα τους εκδοση αλλα οταν εκανα εκκαθαριση δισκου για να σβησει τα αρχηστα αρχεια κολλησε στο: windows update cleanup και εμεινε εκει.

Δημοσ.

Καλησπερα σας σημερα εχω αγορασει το παρακατω λαπτοπ:

Dell Inspiron 3567 i3 6006U με 1TB Σκληρο δισκο οχι αυτο με τον 500GB.

Capture1.png

Capture3.png

Capture4.png

Capture5.png

Capture6.png

Capture7.png

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω τα μενου να ναι στα ελληνικα οπως στους αλλους μου υπολογιστες που εχω. Επισης ο i3 6006U ειναι καλυτερος απο τον i3 5005U ;

Αν το κανω φορματ και του βαλω τα 7άρια θα χω θεμα ;

Επισης μολις το ανοιξα εκανε αναβαθμιση τα 10 στην νεα τους εκδοση αλλα οταν εκανα εκκαθαριση δισκου για να σβησει τα αρχηστα αρχεια κολλησε στο: windows update cleanup και εμεινε εκει.

δοκίμασε αυτό για αρχή !!! δεν πειράζει κάνεις ένα restore δες manual κατασκευαστή αλλιώς εγώ προτείνω clean install ta windows 10 .  όχι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα windows 7 για drivers αλλά πως θα τα ενεργοποιήσεις

Δημοσ.

δοκίμασε αυτό για αρχή !!! δεν πειράζει κάνεις ένα restore δες manual κατασκευαστή αλλιώς εγώ προτείνω clean install ta windows 10 .  όχι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα windows 7 για drivers αλλά πως θα τα ενεργοποιήσεις

Εχω κλειδι για τα 7άρια.

Οριστε το εμφανιζει αυτο:

post-242068-0-04232100-1503585870_thumb.png

Δημοσ.

Εχω κλειδι για τα 7άρια.

Οριστε το εμφανιζει αυτο:

attachicon.gifCapture8.PNG

προσπάθησες να αφαίρεσης την γλωσσά από κάτω (αγγλικά)  και να κάνεις τα ελληνικά default επίσης στο country δοκίμασες να βάλεις Greece 

Δημοσ.

προσπάθησες να αφαίρεσης την γλωσσά από κάτω (αγγλικά)  και να κάνεις τα ελληνικά default επίσης στο country δοκίμασες να βάλεις Greece 

Τα εκανα χωρις αποτελεσμα :(

Δημοσ.

Καλησπερα σπυρο το εκανα και τιποτα

προσπάθησε να κάνεις χειροκίνητα αναβάθμιση εάν και εγώ πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα ένα clean install για να φύγουν και οι βλακείες του κατασκευαστή 

Δημοσ.

προσπάθησε να κάνεις χειροκίνητα αναβάθμιση εάν και εγώ πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα ένα clean install για να φύγουν και οι βλακείες του κατασκευαστή 

Καλημερα Χειροκινητη αναβαθμιση πως ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...