tmagafas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!λειουργω ενα προγραμμα σε περιβαλλον windows σχετικο με πινακιδες led. το θεμα μου ειναι πως οταν το εγκαθιστω σε windows 10 αντιμετωπιζω ενα προβλημα σχετικα με την ομαλη λειτουργια του προγραμματος.εχω καταφερει να βρω ενα αρχειο .dll το οποιο το κανω αντιγραφη&αντικατασταση στο φακελο του προγραμματος και ολα κομπλε!!η ερωτηση μου ειναι.. υπαρχει καποια περιπτωση να γινεται σχεδον αυτοματοποιημενα αυτη η διαδικασια;να ξεκομπαϊλ το προγραμμα και να περαστει το νεο dll??????να δημιουργηθει ενα αρχειο .bat η οτι αλλο που να κανει την αντικατασταση;;δεν ξερω... καθε βοηθεια δεκτη!!
dpolal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Eίτε ψάξε για νεότερη έκδοση του s/w ή μίλα με τον developer για νεότερη έκδοση με υποστήριξη στα 10ρια είτε κάνε ένα batch που θα εκτελεί την αντιγραφή.
tmagafas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 πριν προχωρησω στην καταχωρηση του θεματος εχει προηγηθει επικοινωνια με τον κατασκευαστη διχως απαντηση(λυση) στο προβλημα μου.αυτο το αρχειο batch θα με βολευε πιστευω.αλλα πως. οκ. τα καταφερα. ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα