Entso Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, προσφατα αγορασα από γνωστο σαιτ της Κινας το Chuwi lapbook 15,6" και μαζι με ευρωπαικο φορτιστη ο οποιος δεν ηρθε ομως. Το λαπμπουκακι εχει βυσμα 5ν/3α και το καλωδιο φορτισης που τελειωνει σε usb το συνδεω στην πριζα του xiaomi κινητου μου που είναι 5ν/2α. Παρατηρω ότι ενώ είναι fast charge μοντελο αργει υπερβολικα να φορτισει εν λειτουργια. Σχεδόν 1% ανα 20'. Επισης όταν το συνδεσω αρχιζει να ανεβοκατεβαινει ο δεικτης μπαταριας κατω δεξια της οθονης και μετα από μισο λεπτο σταματάει και μενει σταθερο, δειχνει όμως το πριζακι και γραφει ότι είναι συνδεδεμενο στο ρευμα. Μηπως γινει καμμια ζημια; Δεν παιρνει αρκετο ρευμα; Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 οπως ειπες θελει φορτιστη 3α και του εχεις βαλει 2α οποτε λογικο που αργει να γεμισει.επισης αν το χρησιμοποιεις το λαπτοπ την στιγμη που το φορτιζεις με τον λαθος φορτιστη τοτε το ρευμα φτανει για να τροφοδοτησει το λαπτοπ εκεινη την στιγμη καιελαχιστο ρευμα παει για να γεμισει την μπαταρια.αν το ζορισεις κιολας παιζει να μην σου δειχνει καν οτι γεμιζει.κατι παρομοιο ειναι και με το toshiba click mini που εχω. 1
Entso Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αυτό που φοβάμαι είναι μονο μην το καψω. Το να παιρνει οσο ρευμα καταναλωνει αναμμενο δε με πειραζει. Το γεμιζω 100% και το εχω παντα σε πριζα να μην αδειαζει. Είναι για χρηση γραφειου.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 δεν το καις .απλα αν ειναι να το γεμιζεις καντο κλειστο.λογικα τα 2α του φτανουν για την λειτουργεια αλλα θα το δεις αυτο σε full Load.αν σε full load Πεφτει η μπαταρια τοτε δεν φτανει το ρευμα και θες 3a.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα