Liam Lawrence Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Λοιπον έχω μια πληρως λειτουργικη μητρικη της SOYO με κωδικο SY-7VBA133T...Πως μπορω να βρώ τι αναβαθμισεις παιρνει; Επεξεργαστση; Ραμ; Γραφικών; και τροφοδοτικο; ξΕρω οτι ειναι παλιο αλλα θελω να προσπαθησω να χτισω πανω της ξερει κανεις πως μπορω να τα βρω;
lionheart82 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν είναι απλα παλιό είναι αρχαίο! Δεν πρόκειται να βρεις τόσο παλιά κομμάτια να κάνεις κάτι θα έλεγα έστω και δωρεάν να στα δώσουν. Θα πρότεινα να πάρεις ένα refurbished κομμάτι με 100κατι ευρώ εαν θέλεις κατι οικονομικό, το pc αυτό πάει μουσείο. 3
adreas221 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 http://www.motherboard.cz/mb/soyo/SY-7VBA133.htm εδώ είναι ένα site που μπορείς να δεις όλα τα specs για τη μητρική σου!!! Τώρα για να χτίσεις ένα pc με μόνο τη μητρική και τη συγκεκριμένη, θα σου κόστιζε !!!ενώ με τα χρήματα αυτά μπορείς να στίσεις ένα μεταγενέστερο pc που να μπορείς να το κρατήσεις !!
Undertaker25 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μόνο στο ebay, φίλε μου. Αλλά δεν αξίζει τον κόπο γιατί θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι για ένα μηχάνημα που θα σέρνεται. Τι θα σέρνεται δηλαδή, δεν θα μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα εκτός και αν βάλεις πάνω του τα Win98 για χαβαλέ.
Liam Lawrence Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Βρηκα αυτο το site με τα specs αλλα εκτος απο το cpu δεν μπορω να καταλαβω για τα υπολοιπα τι να ψαξω;...Δηλαδη τι ραμ; τι γραφικων;
adreas221 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 κατέβα κάτω στη σελίδα και δες αυτά: CPU Support Compatibility RAM Memory Support Compatibility
spy94 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Την απάντηση σου την έχεις πάρει από τον lionheart.Δεν αξίζει να ασχοληθείς!
Liam Lawrence Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Α τα ειδα αυτα με το compability δηλαδη οτι γραφει σε αυτες τις λιστες ταιριαζει;
adreas221 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 http://www.elhvb.com/mobokive/Archive/Soyo/manual/k7/m7vba13310.pdf και εδώ ένα manual για ότι χρειαστείς Α τα ειδα αυτα με το compability δηλαδη οτι γραφει σε αυτες τις λιστες ταιριαζει; ναι δές και το manual για λεπτομέριες mod 1
tanasen01 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλή μητρική για τη χρονιά 1999 , φτιάχνεις πολύ καλό ρετρό σύστημα windows98/me με μια 3d κάρτα (αν θες λεπτομέρειες για τα parts που θα χρειαστείς για κάτι τέτοιο εδώ είμαστε). Αν θες πάντως υπολογιστή για καθημερινή χρήση με 100€ βρίσκεις μτχ από τις αγγελίες ή refurbished κάτι αξιόλογο. Ή αν έχεις να διαθέσεις 300€ φτιάχνεις και καινούριο σύστημα, απλά συμπλήρωσε τη φόρμα για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Τη θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγει. Έχω κρατήσει ένα σωρό components απο τότε. Η Soyo τι απέγινε?
dpolal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Έχω κάποια κομμάτια τόσο παλιά όσο η μητρική σου, αν είναι πες να το δούμε. Να ξέρεις πάντως ότι θα κάνεις μια τρύπα στο νερό στο τέλος, το συγκεκριμένο h/w είναι κυριολεκτικά μόνο για μουσείο. Τη θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγει. Έχω κρατήσει ένα σωρό components απο τότε. Η Soyo τι απέγινε? Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι όπως και την Abit, Chaintech, Epox, κλπ κλπ. Δεν ήταν ποτέ της κάτι το πολύ ιδιαίτερο πάντως, τα προϊόντα της ήταν σχεδόν πάντα στο μέσο/χαμηλό κομμάτι της αγοράς.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Για ένα διάστημα (486-pentium) δεν θεωρούνταν καλή? Ή προχωράει η αμνησία μου?
Nikdev Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Για ένα διάστημα (486-pentium) δεν θεωρούνταν καλή? Ή προχωράει η αμνησία μου? Κάποια μοντελάκια κάτι έκαναν, βέβαια υπήρχε και η πλύση εγκεφάλου τότε από ram/chip/cgo. Λοιπον έχω μια πληρως λειτουργικη μητρικη της SOYO με κωδικο SY-7VBA133T...Πως μπορω να βρώ τι αναβαθμισεις παιρνει; Επεξεργαστση; Ραμ; Γραφικών; και τροφοδοτικο; ξΕρω οτι ειναι παλιο αλλα θελω να προσπαθησω να χτισω πανω της ξερει κανεις πως μπορω να τα βρω; Εαν σ΄ενδιαφέρει να στήσεις κάποιο ρετρό μηχανάκι μπορώ να σου δώσω μνήμη/επεξεργαστή/κάρτα γραφικών.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 hardware συμβατό αν βρεις ( όχι αγοράσεις ) απο οπουδήποτε, μπορείς να στίσεις ένα ωραίο bash αν έχεις όρεξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα