Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον έχω μια πληρως λειτουργικη μητρικη της SOYO με κωδικο SY-7VBA133T...Πως μπορω να βρώ τι αναβαθμισεις παιρνει; Επεξεργαστση; Ραμ; Γραφικών; και τροφοδοτικο; ξΕρω οτι ειναι παλιο αλλα θελω να προσπαθησω να χτισω πανω της ξερει κανεις πως μπορω να τα βρω;

Δημοσ.

Δεν είναι απλα παλιό είναι αρχαίο!

Δεν πρόκειται να βρεις τόσο παλιά κομμάτια να κάνεις κάτι θα έλεγα έστω και δωρεάν να στα δώσουν.

Θα πρότεινα να πάρεις ένα refurbished κομμάτι με 100κατι ευρώ εαν θέλεις κατι οικονομικό, το pc αυτό πάει μουσείο.

• Like 3
Δημοσ.

http://www.motherboard.cz/mb/soyo/SY-7VBA133.htm εδώ είναι ένα site που μπορείς να δεις όλα τα specs για τη μητρική σου!!! Τώρα για να χτίσεις ένα pc με μόνο τη μητρική και τη συγκεκριμένη, θα σου κόστιζε !!!ενώ με τα χρήματα αυτά μπορείς να στίσεις ένα μεταγενέστερο pc που να μπορείς να το κρατήσεις !!       

Δημοσ.

Μόνο στο ebay, φίλε μου. Αλλά δεν αξίζει τον κόπο γιατί θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι για ένα μηχάνημα που θα σέρνεται. Τι θα σέρνεται δηλαδή, δεν θα μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα εκτός και αν βάλεις πάνω του τα Win98 για χαβαλέ.

Δημοσ.

Βρηκα αυτο το site με τα specs αλλα εκτος απο το cpu δεν μπορω να καταλαβω για τα υπολοιπα τι να ψαξω;...Δηλαδη τι ραμ; τι γραφικων; 

Δημοσ.

Την απάντηση σου την έχεις πάρει από τον lionheart.Δεν αξίζει να ασχοληθείς!

Δημοσ.

Καλή μητρική για τη χρονιά 1999 :P , φτιάχνεις πολύ καλό ρετρό σύστημα windows98/me με μια 3d κάρτα (αν θες λεπτομέρειες για τα parts που θα χρειαστείς για κάτι τέτοιο εδώ είμαστε). 

Αν θες πάντως υπολογιστή για καθημερινή χρήση με 100€ βρίσκεις μτχ από τις αγγελίες ή refurbished κάτι αξιόλογο. Ή αν έχεις να διαθέσεις 300€ φτιάχνεις και καινούριο σύστημα, απλά συμπλήρωσε τη φόρμα για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Δημοσ.

Τη θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγει. Έχω κρατήσει ένα σωρό components απο τότε. Η Soyo τι απέγινε?

Δημοσ.

Έχω κάποια κομμάτια τόσο παλιά όσο η μητρική σου, αν είναι πες να το δούμε.

Να ξέρεις πάντως ότι θα κάνεις μια τρύπα στο νερό στο τέλος, το συγκεκριμένο h/w είναι κυριολεκτικά μόνο για μουσείο.

Τη θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγει. Έχω κρατήσει ένα σωρό components απο τότε. Η Soyo τι απέγινε?

Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι όπως και την Abit, Chaintech, Epox, κλπ κλπ. :(

Δεν ήταν ποτέ της κάτι το πολύ ιδιαίτερο πάντως, τα προϊόντα της ήταν σχεδόν πάντα στο μέσο/χαμηλό κομμάτι της αγοράς.

Δημοσ.

Για ένα διάστημα (486-pentium) δεν θεωρούνταν καλή? Ή προχωράει η αμνησία μου?

Δημοσ.

Για ένα διάστημα (486-pentium) δεν θεωρούνταν καλή? Ή προχωράει η αμνησία μου?

Κάποια μοντελάκια κάτι έκαναν, βέβαια υπήρχε και η πλύση εγκεφάλου τότε από ram/chip/cgo.

Λοιπον έχω μια πληρως λειτουργικη μητρικη της SOYO με κωδικο SY-7VBA133T...Πως μπορω να βρώ τι αναβαθμισεις παιρνει; Επεξεργαστση; Ραμ; Γραφικών; και τροφοδοτικο; ξΕρω οτι ειναι παλιο αλλα θελω να προσπαθησω να χτισω πανω της ξερει κανεις πως μπορω να τα βρω;

Εαν σ΄ενδιαφέρει να στήσεις κάποιο ρετρό μηχανάκι μπορώ να σου δώσω μνήμη/επεξεργαστή/κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...