Avatar_GR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βάζεις την intel σύνθεση, παίρνεις και έναν μεταχειρισμένο τετραπύρηνο Q6600 από ebay με 10 ευρώ π.χ http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Quad-CPU-Q6600-2-4GHz-8M-1066-LGA775-SLACR-/182595120324?epid=74070075&hash=item2a83846cc4:g:SNQAAOSwNgdZnUlU και είσαι κομπλέ με ελάχιστο κόστος. Η κάρτα σου θα τα σηκώνει τα παλιά τα παιχνίδια, σκέψου ότι υπάρχουν λάπτοπ με πολύ πιο αδύναμες κάρτες. Τώρα αν θέλεις κοιτάς εδώ μέσα για μεταχειρισμένη κάρτα. Με 40 ευρώ θα βρεις αξιόλογη καρτούλα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Απλά δεν παίζει κάτι τέτοιο και η 650 ti ακόμη είναι γρηγορότερη... αυτό που έγινε είναι ή αυτός που έκανε το βίντεο έκανε καμια βλακεία στο benchmark (απο το να έχει βάλει άλλα settings ή το πχ να έβαλε μια 750 ti 1GB ή το άλλο συνηθισμένο δύο παιδάκια έχουν τις δύο κάρτες κάθε παιδάκι τρέχει την δική του κάρτα στο σύστημα του λένε ο ένας στον άλλον τους αριθμούς και νομίζουν ότι μέτρησαν τις κάρτες έτσι... ) στις λεπτομέρειες του video δεν αναφέρει τιποτα για τα συγκεκριμένα settings ή την σύνθεση του PC ούτε για το ποιες κάρτες ακριβώς συμμετείχαν τέλος μην ξεχνάς ότι η 750 ti (χωρις να σημαίνει αυτό ότι σίγουρα δεν ειναι πιο γρήγορη) είναι κάρτα 3 ετίας δες μετρήσεις απο σοβαρό reviewer (Tek Syndicate) εδώ για να δεις ποσο καλή είναι η 1030 (vs στο video μια άλλη σαπια την rx 550 στα 90 ευρώ ήταν το θέμα τέτοιο αν ειναι γτπ αυτά τα μοντέλα ή όχι.. αλλιώς θα βάζανε καμια rx 560 να τους πάρει τα σόβαρακα στα 50 ευρώ πιο πάνω ) https://www.youtube.com/watch?v=dmzSSrBegXs EDIT** μου διέφυγε το γεγονός ότι είχε κυκλοφορήσει και απλή 750 (χωρίς ti) ε δεν ξέρω τότε ίσως είναι έγκυρο το bench γιατι δεν την έπιασα στα χέρια την συγκεκριμένη ούτε είχα ασχοληθεί καθόλου για να θυμάμαι περίπου πως αποδίδει.. πάντως όπως είπα πιο πάνω είνα 3ετίας κάρτα.. η τελευταία μάλιστα της γενιάς της απο άποψη επιδόσεων με το όνομα GTX και πάλι είναι πιο γρήγορη (δεν θα μου έκανε εντύπωση όμως να είναια 1GB μοντέλο και με 2GB να είχε ακόμη καλύτερες επιδόσεις απο την 1030.. ) Για τα παιχνίδια που θέλει ο μικρός , η GT 1030 είναι μια καλή λύση,η GT 1030 για την τιμή της είναι πολύ καλή επιλογή. Διαφέρει σε σχέση με τις προηγούμενες ΧΧ30 από άποψη επιδόσεων. Αν η RX550 είχε παρόμοια τιμή αυτήν θα πρότεινα , αλλά η φθηνότερη κοστίζει 90€.Σύμφωνα με το http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1235&game=Minecraft Ο Ε5700 πληροί τις προϋποθέσεις του Minecraft κατά 497% Ενώ ο Athlon X2 245 κατά 498% Η HD5450 πληροί τις προϋποθέσεις του Minecraft κατά 131% Ενώ τα 4 και τα 6 GB μνήμης RAM πληρούν τις προϋποθέσεις κατά 400% και 600% αντίστοιχα. Μία GT 1030 πληροί τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού κατά 1032(!)%. Ενώ μια R7 370 πληροί τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού κατά 1591% Μια GTX 750Ti πληροί τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού κατά 1299% Επίσης μία GTX 1050 πληροί τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού κατά 2094%
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Βάζεις την intel σύνθεση, παίρνεις και έναν μεταχειρισμένο τετραπύρηνο Q6600 από ebay με 10 ευρώ π.χ http://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Quad-CPU-Q6600-2-4GHz-8M-1066-LGA775-SLACR-/182595120324?epid=74070075&hash=item2a83846cc4:g:SNQAAOSwNgdZnUlU και είσαι κομπλέ με ελάχιστο κόστος. Η κάρτα σου θα τα σηκώνει τα παλιά τα παιχνίδια, σκέψου ότι υπάρχουν λάπτοπ με πολύ πιο αδύναμες κάρτες. Τώρα αν θέλεις κοιτάς εδώ μέσα για μεταχειρισμένη κάρτα. Με 40 ευρώ θα βρεις αξιόλογη καρτούλα. Σωστη κ οικονομικη προταση!
countass Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Κρατας το amd,καλύτερη μητρική,μεχρι 8 ραμ,η αλλη μεχρι 4 παιρνει.παιρνει επισης μεχρι τετραπυρινο phenom.στηνεις το συστημα οπως ειναι,με την 5450 να δοκιμασεις στην τελικη.κατεβασε το radeon software η καποιο αλλο που να λεει gpu usage.αν παει συνεχεια 100% και σερνεται,ψαξε καμια μεταχειρισμενη.η 1030 αξιζει αλλα με λιγοτερα βρίσκεις κατι.ακομα κι αν αργότερα ερθει η σειρα του cpu να τερματισει,εχει φτηνους μεταχειρισμένους καλυτερους.
dpolal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Έκανα δοκιμές με το υπάρχων h/w που διέθετα, δηλαδή πρόχειρη εγκατάσταση w10 & drivers, κατέβασα και το World of Warships που φαινόταν ποιό «βαρύ» από τα άλλα. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό και με τις 2 συνθέσεις αφού με τα πάντα κλειστά το παιχνίδι έτρεχε στα 19 με 25 FPS είτε στο Intel είτε στο AMD σύστημα. Οπότε, η όλη ιδέα εγκαταλείπεται με συνοπτικές διαδικασίες αφού ότι και να στήσω θα έχει πολύ κοντινή ημερομηνία λήξης δεδομένου ότι αύριο, μεθαύριο ο μικρός μπορεί να θελήσει να παίξει κάτι ποιό βαρύ και το πισί θα είναι για πέταμα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις πάντως.
spy94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καθολου απογοητευτικο δεν ηταν το αποτελεσμα απλα αναμενομενο.Γιαυτο προτειναμε εξαρχης "αναβαθμιση".Μπορεις να δεις στο afterburner αν δεν 100σταριζει ο επεξεργαστης ισως την γλυτωσεις και μονο με gpu.
HotShot84 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ποσα λεφτα διαθετεις δεν μας ειπες? Εστω οτι κρατας DVD και σκληρο και πουλας τα υπολοιπα
countass Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Όντως,πες budget να δούμε τι συμφέρει.Αν είναι εξαιρετικά περιορισμένο,σίγουρα θαπάρεις καινούρια gpu,που ούτως ή άλλως θα το κάνεις αν πάρεις κανούριο.Η κάρτα σου μένει.Μετά ανάλογα πόσα ακόμα διαθέτεις.Η πουλάς όσο όσο και παίρνεις καινούρια,υπολόγιζε κανα 250 το λιγότερο χωρίς την gpu,ή απλά παίρνεις προσωρινά έναν καλύτερομεταχειρισμένο επεξεργαστή,που σίγουρα σηκώνει τουλάχιστον αυτά που σε ενδιαφέρουν άμεσα.
spy94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε σεις διαβαζετε μερικοι τι γραφει το παιδι; 1
HotShot84 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε σεις διαβαζετε μερικοι τι γραφει το παιδι; NAI
spy94 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ΝΟ1 POST Ξέρω ότι τα παραπάνω είναι για τον μπέο αλλά ο πατέρας του μικρού θα με πληρώσει με δουλειά (μπογιατζής ), λεφτά ούτε εγώ έχω οπότε και συμφωνήσαμε να το κάνουμε έτσι.
HotShot84 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ΝΟ1 POST Αφου και οι 2 συνθεσεις ειναι για κανενα office που εχει στα χερια του. Οποτε το χερι στην τσεπη πρεπει να μπει πως να το κανουμε. 1
spy94 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ,αλλά το να του λες αν κάνεις καινούργιο σύστημα θα ναι καλύτερα δεν αποτελεί λύση.Έγραψα την πρόταση μου εξαρχής για πώληση του amd σετ και της 5450 για την αγορά q6600 + gts 450.Και μην μου πείτε ότι δεν θα πιάσει 40€ ,μια χαρά θα τα πιάσει.Δεν νομίζω να χρειαστεί ούτε € στην τελική ή έστω ένα 10ρικο.Με ένα γελοίο oc θα το ξεγελάσεις το 10χρονο .Δεν είναι ότι καλύτερο άλλα παλεύεται. 2
HotShot84 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ,αλλά το να του λες αν κάνεις καινούργιο σύστημα θα ναι καλύτερα δεν αποτελεί λύση.Έγραψα την πρόταση μου εξαρχής για πώληση του amd σετ και της 5450 για την αγορά q6600 + gts 450.Και μην μου πείτε ότι δεν θα πιάσει 40€ ,μια χαρά θα τα πιάσει.Δεν νομίζω να χρειαστεί ούτε € στην τελική ή έστω ένα 10ρικο.Με ένα γελοίο oc θα το ξεγελάσεις το 10χρονο .Δεν είναι ότι καλύτερο άλλα παλεύεται. Θα με μπερδευεις με καποιον αλλο
spy94 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Θα με μπερδευεις με καποιον αλλο 1)όταν έγραψα αν διαβάζετε τι γράφει ο ts δεν εννοούσα εσένα προσωπικά απλά μιας και απάντησες σου απάντησα επίσης 2)Όταν του λες κρατάς dvd και σκληρό δεν φτιάχνεις καινούργιο pc? Τέσπα την πρόταση μου την έδωσα,από την πρώτη σελίδα έγραψα ότι δεν θέλω να βγω offtopic γιαυτό δεν συνέχισα τότε και δεν θα το κανω ούτε τώρα.Καλή συνέχεια καλές επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα