Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Micromax ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα συσκευή με την ονομασία Canvas Infinity, που διαθέτει οθόνη “Full Vision” (5,7 ιντσών, 720 x 1440 pixels) με αναλογία πλευρών 18:9 (σαν αυτή που διαθέτει για παράδειγμα το LG Q6).

Oι ομοιότητες μάλιστα με την οθόνη του LG Q6 δεν σταματούν στην ονομασία ή στην αναλογία πλευρών, αλλά συνεχίζονται και στις στρογγυλεμένες γωνίες. Η ανάλυση βεβαίως είναι αρκετά χαμηλότερη στη συσκευή της Micromax. Tο Canvas Infinity βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 425, που είναι βεβαίως χαμηλότερης δυναμικής από το επίσης μη-εντυπωσιακό Snapdragon 435 SoC που “φοράει” το LG Q6. Στην περίπτωση της συσκευής της Micromax, το SoC συνοδεύεται από 3GB RAM και απλό 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

H κύρια κάμερα του Canvas Infinity βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash και από σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0 ενώ διαθέτει Phase Detection Autofocus. H εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και διαθέτει soft flash καθώς και ένα χαρακτηριστικό Real Time Bokeh. H μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 2900mAh.

Όσον αφορά στο λογισμικό, βασίζεται στο Android 7.0 Nougat. H συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται αποκλειστικά από το Amazon India την 1η Σεπτεμβρίου με τιμή $155.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Είναι της μόδας πλέον,και αφού το ζητάνε οι χρήστες έτσι και οι εταιρείες το βάζουν στης συσκευές τους.

Δημοσ.

Ω ρε γαμώτο. Πάει καθιερώθηκε το 18:9. Καταραμένη Samsung...

*LG 

Το 18:9 δηλαδη 2:1 ειναι της LG, η Sammy εχει παραπλησιο 18.5:9

Και ναι το 2:1 ειναι πολυ πιθανο να αποτελεσει το νεο trend σαν aspect ratio για τα bezel less κινητα.. 

Δημοσ.

Και εταιρεια που δε τη ξερει η μανα της και τα πιο σαπια σπεκς που εχω δει σε κινητο φετος και 155$.

Σα ζεστο ψωμακι θα πουλησει...NOT!

Δημοσ.

Όντως κι εμένα μου αρέσει πολύ η συσκευή και ίσως είναι το επόμενο κινητό μου. Πρώτα από όλα στο σχεδιασμό έχει μικρά περιθώρια, έχει κομψό φινίρισμα αλλά η οθόνη του μπορεί να μην είναι 1920Χ1080 αλλά είναι πολύ καλύτερη από τις απλές 1200Χ... Τέλος η τιμή του είναι πραγματικά ελκυστική...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...